Libnet.ro
UNICEF

11:15

Miliarde Euro

Libnet Ro
Comisia Europeana da Moldovei inca 1,6 miliarde euro

Comisia Europeana da Moldovei inca 1,6 miliarde euro

Venita in Rep. Moldova pentru a participa la summit-ul Comunitatii Politice Europene CPE), sefa Comisiei Europene a anuntat noul pachet de asistenta, acesta incluzand un sprijin de aproape 1,6 miliarde de euro.

Comertul dintre UE si Rusia a trecut de la un deficit de 18,4 miliarde de euro la un surplus de 200 milioane de euro

Schimburile comerciale dintre Uniunea Europeana si Rusia au fost puternic afectate de invadarea Ucrainei, astfel ca in perioada februarie 2022 - martie 2023 valoarea exporturilor UE spre Rusia a scazut cu 50%, in timp ce importurile din Rusia au scazut cu 82%, arata datele publicate miercuri de Eurostat.

fanatik.ro: Ultimul moft al Armatei Romane e un contract de consultanta de 100 milioane de euro. Ce institutie a anulat achizitia

Bugetul Ministerului Apararii Nationale pentru anul 2023 este de 72 miliarde lei credite de angajament, din care 38 miliarde lei credite bugetare, acesta fiind in crestere fata de anii precedenti. Practic, Armata Romana dispune de un buget de investitii dublu fata de cele alocate educatiei, sanatatii si culturii luate la un loc.

Miliarde de euro pentru prevenirea schimbarilor climatice

Marile probleme au, de cele mai multe ori, rezolvari complicate, care necesita cheltuieli enorme. Combaterea schimbarilor climatice se inscrie la aceasta categorie, a cheltuielilor uriase.

Danemarca suplimenteaza ajutorul militar oferit Ucrainei cu 2,4 miliarde de euro

Danemarca va dona Ucrainei inca 2,4 miliarde de euro, printr-un fond destinat achizitiei de echipamente militare, a anuntat luni premierul danez Mette Frederiksen. Razboiul in Ucraina este intr-o faza foarte critica, cu o situatie grava pe campul de lupta, si Ucraina are asadar nevoie de tot sprijinul posibil. Ucrainenii au nevoie acum de armele noastre si de sprijinul nostru, de aici si urgenta, a spus sefa guvernului danez intr-un interviu acordat televiziunii publice DR, conform Adevarul. Danemarca ofera un fond Ucrainei pentru arme si munitii .

Danemarca suplimenteaza ajutorul militar oferit Ucrainei cu 2,4 miliarde de euro

Danemarca va dona Ucrainei inca 2,4 miliarde de euro, printr-un fond destinat in special achizitiei de echipamente militare, a anuntat luni premierul danez Mette Frederiksen, relateaza Reuters si AFP.

DOCUMENT Toate schimbarile propuse de Coalitie la pensiile speciale, de la cresterea varstei de pensionare la nivelul de impozitare

Noi reguli pentru pensionarii speciali, de la cresterea varstei de pensionare, impozitare de 30% si nu mai multi bani decat salariul in plata. Asa incearca liderii Coalitiei sa salveze 3 miliarde de euro de la Bruxelles, prin PNRR. Anuntul a fost luni facut simultan, pe Facebook, de Nicolae Ciuca si Marcel Ciolacu, in timp profesorii, aflati in a doua zi de greva generala, asteapta inca un raspuns la revendicarile salariale.

BREAKING. Premierul anunta ca Legea pensiilor speciale si legea pensiilor vor fi modificate

Premierul Nicolae Ciuca anunta ca se vor face modificari pentru pensiile speciale, in special, pentru ca tara noastra sa nu piarda fonduri europene din PNRR. ,,Modificarea proiectului de lege privind pensiile de serviciu, aflat in dezbaterea Parlamentului, este necesara pentru ca Romania sa poata beneficia in continuare de cele aproape 30 de miliarde de euro .

Meta a primit o amenda record de peste un milion de euro: datele tale personale, in pericol

Proprietarul Facebook, Meta, a fost lovit cu o amenda record de 1,2 miliarde de euro 1,3 miliarde de dolari) de catre autoritatea de reglementare a confidentialitatii din Uniunea Europeana.

Bookfest - piata italiana de carte, 3,429 miliarde de euro in 2021

Italia, tara invitata de onoare la cea de-a XVI-a editie a Salonului International de Carte Bookfest, a gazduit o intalnire de prezentare a pietei de carte din Italia.

De metroul din Cluj se va ocupa tot compania Alstom

Alstom a semnat un contract cu Primaria Cluj-Napoca pentru constructia liniei 1 de metrou din Cluj-Napoca, in regiunea Transilvania din Romania, in cadrul unui consortiu cu companiile de constructii civile Gulermak si Arcada. Valoarea totala a acestui proiect la cheie, de ultima generatie, se ridica la aproximativ 1,8 miliarde de euro, iar partea Alstom este .

UE a imobilizat active ale Rusiei de peste 200 miliarde de euro

De la debutul invadarii Ucrainei, Uniunea EuropeanaUE) a imobilizat active ale Bancii Centrale a Rusiei cu o valoare de peste 200 de miliarde de euro, potrivit unor noi date publicate joi, care scot in evidenta cat de importante sunt discutiile cu privire la cum pot fi utilizate aceste fonduri pentru a ajuta la reconstructia Ucrainei, .

Premierul Ciuca a participat la semnarea contractului pentru metroul din Cluj. Proiectul costa 2,2 miliarde de euro

Premierul Nicolae Ciuca si vicepremierul Sorin Grindeanu, ministru al Transporturilor, au participat la semnarea contractului pentru metroul din Cluj. Ceremonia s-a desfasurat la data de 25 mai 2023 la sediul Primariei Cluj Napoca. Este vorba de cel mai mare proiect de infrastructura din istoria Clujului, un proiect de 2,2 miliarde de euro proiectare .

Ministerul Energiei: Au fost aprobate investitii de 2 mld. euro in productia de energie regenerabila

In comitetul de investitii au fost aprobate scheme de aproximativ 2 miliarde de euro pentru realizarea unor noi capacitati de productie din surse regenerabile, a anuntat Dan Dragan, secretar de stat la Ministerul Energiei, citat de Agerpres.

UE a blocat active de peste 200 de miliarde de euro ale Bancii Centrale a Rusiei

De la debutul invadarii Ucrainei, Uniunea Europeana a imobilizat active ale Bancii Centrale a Rusiei cu o valoare de peste 200 de miliarde de euro, potrivit unor noi date publicate joi, care scot in evidenta cat de importante sunt discutiile cu privire la cum pot fi utilizate aceste fonduri pentru a ajuta la reconstruirea Ucrainei.

Persoanele vulnerabile vor beneficia gratuit de reabilitarea termica a locuintei

Guvernul a adoptat, in sedinta o ordonanta de urgenta prin care se introduc noi reglementari in domeniul proiectelor finantate din fonduri europene, pentru a atrage cele 5 miliarde de euro ce mai pot fi atrase din perioada de programare 2014-2020, dar si pentru a asigura accesul rapid, facil si transparent la fondurile Politicii de Coeziune .

Marcel Bolos afirma ca persoanele care au primit bani pentru facturile la caldura vor beneficia gratuit de reabilitarea termica a casei

Persoanele vulnerabile care au primit ajutor pentru a-si plati facturile de incalzire vor beneficia gratuit de reabilitarea termica a locuintelor, a declarat ministrul Investitiilor si proiectelor Europene, Marcel Bolos. Guvernul va utiliza cei 5 miliarde de euro ramasi Guvernul a adoptat, in sedinta de miercuri, o ordonanta de urgenta prin care se introduce noi reglementari in domeniul proiectelor finantate din fonduri europene, pentru a primi 5 miliarde de euro care mai pot fi atrasi din perioada 2014-2020, dar si pentru a asigura accesul rapid la fondurile Politicii de Coeziune aferente perioadei 2021-2027, in valoare de 46 miliarde de euro, potrivit Digi24.

JO Paris, 1,4 miliarde de euro din vanzarea biletelor

Interesul pentru viitoarele Jocuri Olimpice este la cote foarte ridicate si acest lucru se vede cel mai bine in vanzarea biletelor. Dincolo de problemele financiar-geopolitice, marile competitii reusesc in continuare sa atraga.

Grupul Bosch a investit 83 de milioane de euro in Romania, in 2022. Vanzarile consolidate au atins 512 milioane de euro

Grupul Bosch a incheiat anul fiscal 2022 cu vanzari consolidate in valoare de 2,5 miliarde de lei 512 milioane de euro) in Romania, inregistrand astfel o crestere de aproximativ patru procente fata de anul anterior. Vanzarile totale nete inregistrate in Romania au reprezentat 10,6 miliarde de lei 2,1 miliarde de euro) inclusiv vanzarile companiilor .

Bosch Romania a incheiat anul 2022 cu vanzari de 2,5 miliarde de lei

Bosch a incheiat anul fiscal 2022 cu vanzari consolidate in valoare de 2,5 miliarde de lei 512 milioane de euro) in Romania, inregistrand astfel o crestere de aproximativ patru procente fata de anul trecut.

actualitate, 11:15

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0.2256 seconds )