Libnet.ro
UNICEF

18:16

Miliarde Euro

Libnet Ro
Discutii aprinse la summit-ul informal de la Praga. Germania, luata in vizor de tarile europene

Discutii aprinse la summit-ul informal de la Praga. Germania, luata in vizor de tarile europene

Natiunile europene au criticat pachetul de ajutor de 200 de miliarde de euro oferit de Germania pentru a proteja consumatorii si intreprinderile de cresterea preturilor la gaze, spunand ca.

Marcel Bolos si Elisa Ferreira, in vizita in Valea Jiului

La o zi dupa semnarea Acordului de Parteneriat dintre Guvernul Romaniei si Comisia Europeana, care va deschide calea pentru investirea a peste 31 de miliarde de euro din Politica de coeziune in Romania, in ciclul financiar 2021-2027, comisarul european pentru Coeziune si Reforma, Elisa Ferreira, a vizitat Valea Jiului.

Lista masurilor din cel de-al optulea pachet de sanctiuni convenit de UE impotriva Rusiei. Cand va intra in vigoare plafonarea pretului la petrolul rusesc

Al optulea pachet de sanctiuni UE pregateste terenul pentru punerea in aplicare a plafonarii pretului la petrolul rusesc, convenit de G7, si interzice cetatenilor UE sa detina functii in organele de conducere ale anumitor companii de stat ruse. De asemenea, pachetul introduce noi interdictii ale importurilor in UE care urma vaduveasca Rusia de venituri in valoare de 7 miliarde de euro, precum si restrictii la export, care vor afecta domeniul militar si industrial al Kremlinului. De asemenea, sanctiunile priveaza armata rusa si furnizorii sai de alte bunuri si echipamente specifice necesare.

Volumul investitiilor imobiliare, posibil sa atinga 1,2 miliarde de euro in 2022

De la inceputul anului, volumul tranzactiilor cu active imobiliare comerciale cu o valoare de minim 5 milioane de euro a totalizat aproximativ 656 milioane de euro, cu 16,5% mai mult fata de aceeasi perioada din 2021, din care 330 milioane de euro reprezinta volumul tranzactionat in trimestrul 3.

GHEORGHE FALCA: 31,5 miliarde de euro pentru autostrazi, spitale si locuri de munca in tara noastra

Eurodeputatul Gheorghe FALCA PNLPPE) subliniaza momentul deosebit de important pentru Romania: semnarea parteneriatului cu Uniunea Europeana pentru fondurile de coeziune.

MCKINSEY COMPANY: Tara noastra si-ar putea majora PIB-ul cu 10% pana in 2050 prin cresterea economiilor

Romania si-ar putea majora Produsul Intern Brut cu 10% pana in 2050, generand 575 miliarde de euro aditional de-a lungul acestei perioade, prin cresterea economiilor si redictionarea acestora catre investitii profitabile, potrivit unei analize McKinsey and Company.

ANALIZA FRISOMAT FRAMES Focusul pe spatii logistice si industriale poate aduce tarii noastre investitii de 10 miliarde de euro

Romania poate deveni un jucator major in domeniul logisticii industriale in Europa, pe fondul schimbarilor fundamentale prin care trece economia globala, de la scurtarea lanturilor de productie si aprovizionare la focusul pe gasirea unor locatii sigure, ferite de evenimente nedorite, precum razboiul si schimbarile climatice.

Sef ONU: Investiti in micii fermieri sau lumea se va confrunta cu crize alimentare regulate

Este nevoie de miliarde de euro pentru conservarea apei si a solului pentru a spori rezilienta fermelor mici, afirma noul sef al departamentului de finantare agricola al ONU, citat de The Guardian. Zonele rurale trebuie sa fie ajutate cu imprumuturi ieftine Alvaro Lario spune ca lupta impotriva saraciei si a insecuritatii alimentare trebuie sa inceapa prin transformarea zonelor rurale cu ajutorul unor imprumuturi ieftine, precum si prin imbunatatirea productivitatii si a accesului la piata.

JLL Romania: Investitiile in imobiliare ar putea ajunge la 1,2 miliarde de euro - un record dupa 2008 incoace

Volumul investitiilor imobiliare ar putea atinge 1,2 miliarde de euro in 2022, un nivel record dupa criza economica din 2008, in conditiile in care preturile in Romania au ramas stabile, in timp ce in regiune se observa o tendinta de crestere a.

IN 2022 Volumul investitiilor imobiliare va putea atinge 1.2 miliarde de euro

De la inceputul anului, volumul tranzactiilor cu active imobiliare comerciale cu o valoare de minim 5 milioane de euro a totalizat aproximativ 656 milioane de euro, cu 16,5% mai mult fata de aceeasi perioada din 2021, din care 330 milioane de euro reprezinta volumul tranzactionat in trimestrul 3.

Unde merg cele 31,5 miliarde euro primite recent de Romania de la UE

Romania si Comisia Europeana au semnat, recent, la Alba Iulia, Acordul de parteneriat pentru perioada 2021-2027 prin care tara noastra va primi 31,5 miliarde de euro din partea politicii de coeziune aferente Cadrului Financiar Multianual 2021-2027. Ceremonia de semnare la care au participat reprezentanti ai guvernului Romaniei, comisarul european pentru coeziune si reforme Elisa Ferreira a avut loc in Sala Unirii de la Cetatea Alba Carolina din Alba Iulia.

Nicolae Ciuca: in aceste vremuri caracterizate de crize multiple si succesive avem nevoie de solidaritate

In aceste vremuri caracterizate de crize multiple si succesive, tot ceea ce avem nevoie este solidaritate, dialog si resurse financiare, spune Nicolae Ciuca, prezent la semnarea Acordului de Parteneriat al Romaniei cu UE pentru perioada 2021-2027, in valoare de circa 45 de miliarde de euro.

ProCredit Bank aniverseaza 20 de ani de activitate in tara noastra

ProCredit Bank, banca comerciala digitala, orientata catre dezvoltare, sarbatoreste 20 de ani de activitate in Romania. De-a lungul celor doua decenii, banca a acordat credite in valoare de peste 2 miliarde de euro catre clientii IMM.

SURSE: Germania pregateste noi subventii pentru energie

Guvernul Germaniei va subventiona in 2023 preturile energiei pentru consumatori platind 12,7 miliarde de euro din taxele de utilizare ale retelelor de transmisie ale celor patru operatori de sisteme de transport TSO).

in beneficiul cui? Banca Nationala de Dezvoltare, o noua institutie care va risipi bani pe salarizari

Desi avem suficiente institutii care gestioneaza fonduri de zeci sau chiar posibile sute de miliarde de euro, ne-am trezit ca avem nevoie de o Banca Nationala de Dezvoltare BDR) care sa gestioneze doar anumite fonduri europene si institutia sa aiba pe mana fonduri cu dedicatie, ca sa nu mai vorbim despre alte fonduri de salarizare .

Romania, nou acord de parteneriat cu UE in valoare de 31 de miliarde de euro

Premierul Nicolae Ciuca va semna un nou acord de parteneriat cu UE, in baza caruia Romania va beneficia de finantari de 31 de miliarde de euro.

Franta si Romania sunt tarile membre UE cu cele mai mari deficite de cont curent in trimestrul al doilea

Uniunea Europeana a inregistrat un deficit de cont curent de 37,4 miliarde de euro in al doilea trimestru al acestui an, in randul statelor membre cele mai mari deficite fiind inregistrate in Franta 15,6 miliarde de euro) si Romania 11 miliarde de euro).

Nicolae Ciuca si comisarul Ferreira vor semna acordul privind finantari de 31 de miliarde de euro

Premierul Nicolae Ciuca anunta ca astazi va semna alaturi de comisarul european pentru Coeziune si Reforme, Elisa Ferreira, un nou acord de parteneriat, in baza caruia Romania va beneficia de finantari de 31 de miliarde de euro.

Galati - orasul care se dezvolta cu bani europeni

Pentru scoli, spitale, strazi si multe alte obiective importante, Primaria municipiului Galati are 155 de proiecte cu fonduri europene aflate in diverse stadii, iar valoarea acestora depaseste 1,3 miliarde de lei 260 de milioane de euro). Deja multe.

Tranzitia spre energia verde pericliteaza 1,35 trilioane dolari - expunerea in combustibilii fosili a celor mai mari 60 de banci din lume

Cele mai mari 60 de banci din lume au o expunere de 1. 350 de miliarde de dolari in active in zona combustibililor fosili, potrivit unui raport publicat de Finance Watch * Riscul acestei expuneri nu poate fi acoperit decat printr-o majorare de capital echivalenta cu profitul inregistrat de bancile respective intr-o perioada cuprinsa intre 3 si 5 luni, conform raportului Cele mai mari 60 de banci din lume in care sunt incluse 28 de banci considerate importante din punct de vedere sistemic la nivel global si cele mai mari 22 de banci din UE - dupa active) sunt expuse la o suma de 1. 350 de miliarde de dolari aproximativ 1. 370 de miliarde de euro) in active legate de combustibilii fosili, potrivit unui studiu publicat, in urma cu doua zile, de organizatia neguvernamentala Finance Watch, pe baza datelor inregistrate la finalul anului 2021.

actualitate, 18:16

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )