Libnet.ro
UNICEF

01:05

Miliarde Euro

Libnet Ro
Florin Citu: Nu stie nimeni care este impactul bugetar al proiectului de lege aprobat de Guvern pentru pensiile de serviciu. Pierdem zeci de miliarde de euro daca nu facem acest jalon din PNRR (VIDEO)

Florin Citu: Nu stie nimeni care este impactul bugetar al proiectului de lege aprobat de Guvern pentru pensiile de serviciu. Pierdem zeci de miliarde de euro daca nu facem acest jalon din PNRR (VIDEO)

Senatorul PNL Florin Citu reclama ca nu stie nimeni care este impactul proiectului de lege aprobat de Guvern pentru pensiile de serviciu si ca Romania ar putea pierde zeci de miliarde de euro daca nu indeplineste acest jalon din PNRR. Poate ca cineva din Guvern vrea sa ascunda lucruri, a spus fostul premier, marti, la Politica Zilei cu Ioana Constantin.

CBRE: Cum vor evolua investitiile in real estate in 2023

Piata imobiliara s-a bucurat de investitii record in 2022, cand a reusit sa depaseasca un prag istoric de 1,25 miliarde de euro, fiind in crestere cu 36% fata de volumul inregistrat in anul precedent, conform celui mai nou raport CBRE - Market Outlook 2023.

Cum vor evolua investitiile in imobiliare in 2023. Top 3 tendinte care vor modela piata

Piata imobiliara s-a bucurat de investitii record in 2022, cand a reusit sa depaseasca un prag istoric de 1,25 miliarde de euro, fiind in crestere cu 36% fata de volumul inregistrat in anul precedent.

Ce legatura exista intre Romania si cutremurul din Turcia: Romania sta cel mai prost din Europa la asigurarile impotriva dezastrelor, daunele ar ajunge la miliarde de euro

Romania este singurul stat din Europa in sens geopolitic) in care asigurarea impotriva dezastrelor este obligatorie. Paradoxal, des au si risc ridicat de catastrofa si asigurare obligatorie prin lege, atat Romania cat si Turcia sunt sub medie in ceea ce priveste acoperirea prin asigurare. Romania este la un nivel cu adevarat ingrijorator, de peste 3 ori sub media europeana .

Reactia lui Ion Tiriac, cand o apropiata i-a cerut sfatul in ceea ce priveste gestionarea banilor: Am 20.000 de dolari si nu stiu ce sa fac cu ei. Ce a facut omul de afaceri

Fosta mare campioana Virginia Ruzici 68 de ani) a povestit ce sfat i-a oferit Ion Tiriac 83) in 1976, pe vremea cand omul de afaceri ii era manager. in clasamentul Capital al celor mai bogati romani din 2022, Ion Tiriac ocupa pozitia a doua, cu o avere estimata la 1,9-2 miliarde de euro. Virginia Ruzici este prima jucatoare din Romania campioana de Mare Slem Roland Garros 1978. Ion Tiriac a fost managerul meu .

Ucraina primeste cel mai mare ajutor din lume de la Norvegia. Aproape 7 miliarde de euro vor fi acordati Kievului

Norvegia, tara bogata in petrol, doreste sa doneze aproape 7 miliarde de euro Kievului, ca parte a unui pachet de sprijin pe cinci ani care ar face din tara scandinava unul dintre cei mai.

Grupul Bosch a avut anul trecut vanzari totale de 88,4 miliarde de euro, mai mari cu aproximativ 12 procente

Grupul Bosch a generat anul trecut vanzari totale de 88,4 miliarde de euro, in crestere cu aproximativ 12 procente, iar EBIT castigurile inainte de dobanzi si impozite) din operatiuni a ajuns la 3,7 miliarde de euro.

Norvegia vrea sa ofere Ucrainei un ajutor in valoare de 6,9 miliarde de euro, pe o perioada de cinci ani

Guvernul norvegian anunta luni ca vrea sa acorde - pe o perioada de cinci ani - un ajutor in valoare de 75 de miliarde de coroane norvegiene 6,8 miliarde de euro) Ucrainei si o asistenta - suplimentara - tarilor afectate de consecintele Razboiului rus din Ucraina.

Record absolut de imprumuturi la Finante. Ajutorul dat de taxa de 1% pe cifra de afaceri ar putea echivala cu un TVA pe steroizi

In luna ianuarie 2023, Ministerul Finantelor a atins recordul ultimilor 30 de ani la imprumuturi: 10. 9 miliarde de euro, fara Tezaur. Totusi, o scadere a veniturilor bugetare in 2023 obliga guvernul sa caute resurse suplimentare. Taxa de 1% pe cifra de afaceri ar putea fi o solutie .

Turismul a adus 22 miliarde de euro unui stat european in 2022. Si nu e Grecia sau Turcia

Un stat european a fost atat de vizitat de turisti in 2022 incat a inregistrat venituri record, de 22 de miliarde de euro, mult mai mari chiar de dinaintea perioadei pandemice.

2022, cel mai bun an din ultimii 15 pentru piata de investitii din Romania

Piata romaneasca de investitii a inregistrat anul trecut tranzactii de peste 1,25 miliarde de euro, cu mult peste rezultatul de 890 de milioane de euro din 2021, bifand cea mai mare valoare din 2007 incoace, arata raportul anual publicat de Colliers.

IKEA deschide al treilea magazin in Romania. Se fac angajari, e nevoie de sute de oameni

Unul din marii retaileri pe segmentul de mobilier ieftin, IKEA, isi anunta intentiile de extindere globala din luna mai a anului viitor. Gigantul anunta de atunci ca si-a propus sa cheltuiasca 3 miliarde de euro pentru magazine pe masura ce se adapteaza la comertul electronic. Un prim pas avea sa-l faca pe pietele vest-europene, iar .

Romanii, sud-africanii si austriecii, cei mai mari investitori in imobiliare in 2022

Piata romaneasca de investitii a inregistrat anul trecut tranzactii de peste 1,25 miliarde de euro, cu mult peste rezultatul de 890 de milioane de euro din 2021, bifand cea mai mare valoare din 2007 incoace, arata raportul anual publicat de Colliers.

Efectele razboiului din Ucraina aduc miliarde gigantilor petrolieri

Shell, cea mai mare companie petroliera privata din lume, a anuntat joi ca in anul 2022 a avut castiguri de 40 de miliarde de dolari 36 de miliarde de euro), mai mult decat se astepta si dublu fata de acum un an, in principal datorita cresterii puternice a veniturilor legate de vanzarile de gaze si gaze lichefiate GNL), scrie Il Fatto Quotidiano, citat de Rador.

Bilant DNA 2022: Cel mai mare numar de cauze cu solutii de trimitere in judecata (prin rechizitorii si acorduri de recunoastere a vinovatiei) de cand a fost infiintata

Procurorul sef al DNA, Crin Bologa, a anuntat ca prejudiciul total din dosarele aflate in stadiu de cercetare la Directia Nationala Anticoruptie se ridica la aproximativ 4,2 miliarde de euro. Declaratiile au fost facute joi, la prezentarea bilantului activitatii din 2022.

Analiza: Peste 50 de miliarde de euro investitii straine in sectoare ale economiei romanesti in 2022

In anul 2022, totalul investitiilor straine in companiile romanesti se ridica la peste 50 de miliarde de euro, in top 3 surse de provenienta a investitiilor situandu-se Olanda 9,3 mld. euro), Germania 5,4 mld. euro) si Austria 5,3 mld. euro), conform datelor Oficiului National al Registrului Comertului analizate de Casa de Avocatura ONV LAW. Cele .

Profitul net al OMV Petrom a crescut anul trecut la 10,3 miliarde lei

OMV Petrom, cea mai mare companie integrata de energie din sud-estul Europei, a realiza anul trecut un profit net de 10,3 miliarde lei peste 2 miliarde euro), in crestere cu 260% fata de ce cel din 2021, de 2,86 miliarde lei.

Dosarele aflate acum in lucru la DNA au prejudiciul total de peste 4 miliarde de euro

Procurorul sef al DNA, Crin Bologa, a anuntat joi ca institutia pe care o conduce are in lucru dosare care vizeaza savarsirea unor fapte de coruptie, in care prejudiciul total estimat este de peste 4 miliarde euro. DNA are in lucru 90 de dosare referitoare la pandemie, in cadrul carora prejudiciile estimate se ridica la .

ANALIZA ONV LAW: Peste 50 de miliarde de euro investitii straine in sectoare ale economiei romanesti in 2022

In anul 2022, totalul investitiilor straine in companiile romanesti se ridica la peste 50 de miliarde de euro, in top 3 surse de provenienta a investitiilor situandu-se Olanda 9,3 mld. euro), Germania 5,4 mld. euro) si Austria 5,3 mld. euro).

OMV, reactie despre taxa de solidaritate ceruta de statul roman. Compania a incasat profituri uriase: Nu o datoram

De la inceputul crizei energetice, in septembrie 2021, 705,5 miliarde de euro au fost alocate si rezervate in toate tarile europene pentru a-i proteja pe consumatori de cresterea costurilor energiei. Pe plan local, guvernul a luat, la randul sau, masuri de protectie pentru cosumatori, dar in realitate masurile nu au ajutat cu mult. in acest .

actualitate, 01:05

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,1906 seconds )