Libnet.ro
UNICEF

12:01

Militarii romani trimisi in misiune in Irak, mutati la o alta baza NATO. Anuntul facut de MApN

Antena3 Antena3,
Militarii romani trimisi in misiune in Irak, mutati la o alta baza NATO. Anuntul facut de MApN

Ministerul Apararii Nationale a intreprins masurile necesare pentru intreruperea misiunilor de instruire si consiliere efectuate de militarii romani dislocati in Irak, ca urmare a deciziei luate la Reuniunea Consiliului Nord-Atlantic la nivel de ambasadori de luni de a suspenda temporar misiunea de instruire a trupelor irakiene, pe fondul escaladarii tensiunilor din Orientul Mijlociu. continuă pe Antena3

Militarii romani trimisi in misiune in Irak, trimisi la o alta baza NATO. Anuntul facut de MApN

Ministerul Apararii Nationale a intreprins masurile necesare pentru intreruperea misiunilor de instruire si consiliere efectuate de militarii romani dislocati in Irak, ca urmare a deciziei luate la Reuniunea Consiliului Nord-Atlantic la nivel de ambasadori de luni de a suspenda temporar misiunea de instruire a trupelor irakiene, pe fondul escaladarii tensiunilor din Orientul Mijlociu.

Eliminarea generalului Soleimani: Misiunile militarilor romani dislocati in Irak au fost intrerupte. Cei 14 militari romani vor fi relocati temporar intr-o alta baza a coalitiei

Misiunile de instruire si consiliere efectuate de militarii romani dislocati in Irak au fost intrerupte, anunta MApN, ca urmare a deciziei luate la Reuniunea Consiliului Nord-Atlantic la nivel de ambasadori de luni, 6 ianuarie, de a suspenda temporar misiunea de instruire a trupelor irakiene, pe fondul escaladarii tensiunilor din Orientul Mijlociu. Astfel, pentru asigurarea sigurantei personalului, cei 14 militari romani care erau in misiune in Irak vor fi relocati temporar intr-o alta baza a coalitiei, anunta ministerul.

Daniel Petrescu, seful Statului Major al Apararii: Militarii romani din Irak, relocati in urma deciziilor NATO

Ministerul Apararii anunta ca a inceput demersurile pentru relocarea celor 14 militari romani aflati in misiune in Irak, pe fondul escaladarii tensiunilor din Orientul Mijlociu. Misiunile militarilor romani se bazau pe activitati de pregatire si formare a instructorilor irakieni din sistemul militar.

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,188 seconds )