Libnet.ro
carturesti.ro

23:31

Ministerul Educatiei anunta lansarea concursului pentru directori si directori adjuncti in scoli

Antena3 Antena3,
Ministerul Educatiei anunta lansarea concursului pentru directori si directori adjuncti in scoli

Ministerul Educatiei a anuntat marti ca lanseaza concursul pentru ocuparea functiilor de director si director adjunct din unitatile de invatamant preuniversitar de stat sesiunea 2021. continuă pe Antena3

evomag.ro

Ministerul Educatiei demareaza concursurile pentru directori in invatamantul preuniversitar

Ministerul Educatiei lanseaza concursul pentru ocuparea functiilor de director si director adjunct din unitatile de invatamant preuniversitar de stat sesiunea 2021 si va lansa o platforma speciala. Cei interesati isi pot face cont pana in 26 septembrie, iar examenul va avea loc in 15 octombrie. Marti, 15 septembrie 2021, se lanseaza concursul pentru ocuparea .

Ministerul Educatiei lanseaza concursul pentru ocuparea functiilor de director si director adjunct din scoli

Ministerul Educatiei lanseaza concursul pentru ocuparea functiilor de director si director adjunct din unitatile de invatamant preuniversitar de stat sesiunea 2021 si va lansa o platforma speciala. Cei interesati isi pot face cont pana in 26 septembrie, iar examenul va avea loc in 15 octombrie.

Ciolacu: Emotia primei zile de scoala este umbrita de frustrare. Romania Educata nu este in fata unei tablete pe care ministerul Educatiei a uitat sa o trimita

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a atras atentia ca emotia primei zile de scoala este umbrita de frustrare din motive ce tin de posibilitatea elevilor de a continua cursurile fizic in contextul pandemic in care este Romania. Social-democratul a subliniat ca nu se stie pentru cat gtimp vor fi deschise scolile.

actualitate, 23:31

watchshop.ro

ştirile zilei

evomag.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )