Libnet.ro
carturesti.ro

06:45

Ministerul Educatiei lanseaza concursul pentru ocuparea functiilor de director si director adjunct din scoli

Adevărul Adevărul,
Ministerul Educatiei lanseaza concursul pentru ocuparea functiilor de director si director adjunct din scoli

Ministerul Educatiei lanseaza concursul pentru ocuparea functiilor de director si director adjunct din unitatile de invatamant preuniversitar de stat sesiunea 2021 si va lansa o platforma speciala. Cei interesati isi pot face cont pana in 26 septembrie, iar examenul va avea loc in 15 octombrie. continuă pe Adevărul

evomag.ro

Cum se va desfasura concursul pentru ocuparea posturilor de directori de scoli. Procedura incepe marti. Explicatiile ministrului Sorin Cimpeanu (VIDEO)

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a declarat luni, pentru B1 TV, ca de marti incepe concursul pentru ocuparea posturilor de director si director adjunct in toate scolile din Romania. Ministrul a explicat cum se va desfasura .

inscrierile pentru concursul de directori de scoli 2021 incep miercuri dimineata. Proba va avea loc in 15 octombrie

Ministerul Educatiei lanseaza concursul pentru ocuparea functiilor de director si director adjunct in scoli. Maine, la ora 7 incepe perioada de depunere online a dosarelor de inscriere. Examenul va avea loc in 15 octombrie. Marti, .

Concursurile pentru ocuparea functiilor de directori de scoli demareaza pe 15 septembrie si dureaza pana la Craciun

Potrivit metodologiei, pentru a participa la concursul pentru ocuparea functiei de director sau de director adjunct, cadrele didactice vor indeplini, cumulativ, mai multe conditii.

inscrierile pentru concursul de directori de scoli incep de miercuri Cum functioneaza platforma dedicata procesului de inscriere

Ministerul Educatiei lanseaza de miercuri concursul pentru ocuparea functiilor de director si director adjucnt din unitatile de invatamant preuniversitar de stat, iar candidatii se pot inscrie pana pe 26 septembrie, ora 23:59, pe platforma https:concursdirectori. edu. ro. De asemenea, Ministerul pune la dispozitie un indrumar pentru folosirea platformei si explica ce activitati din calendarul concursului vor fi desfasurate pe platforma.

Ciolacu: Emotia primei zile de scoala este umbrita de frustrare. Romania Educata nu este in fata unei tablete pe care ministerul Educatiei a uitat sa o trimita

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a atras atentia ca emotia primei zile de scoala este umbrita de frustrare din motive ce tin de posibilitatea elevilor de a continua cursurile fizic in contextul pandemic in care este Romania. Social-democratul a subliniat ca nu se stie pentru cat gtimp vor fi deschise scolile.

actualitate, 06:45

carturesti.ro

ştirile zilei

evomag.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )