Libnet.ro
carturesti.ro

09:15

Ministerul Finantelor a indeplinit toate jaloanele si tintele asumate prin PNRR in prima jumatate a anului 2022

România Liberă România Liberă,
Ministerul Finantelor a indeplinit toate jaloanele si tintele asumate prin PNRR in prima jumatate a anului 2022

Ministerul Finantelor a indeplinit toate jaloanele si tintele asumate prin PNRRin prima jumatate a anului 2022 Ministerul Finantelor continua implementarea reformelor si investitiilor asumate prin Componenta 8 Reforma fiscala si reforma sistemului de pensii, cu un buget de 371,8 milioane de euro, din Planul National de Redresare si Rezilienta PNRR) si a reusit sa . continuă pe România Liberă

IN PRIMA JUMATATE A ANULUI 2022 Ministerul Finantelor a indeplinit toate jaloanele si tintele asumate prin PNRR

Ministerul Finantelor continua implementarea reformelor si investitiilor asumate prin Componenta 8 Reforma fiscala si reforma sistemului de pensii, cu un buget de 371,8 milioane de euro, din Planul National de Redresare si Rezilient and 227; PNRR).

Ministerul Finantelor anunta ca a indeplinit toate jaloanele si tintele asumate prin PNRR de pana acum

Ministerul Finantelor continua implementarea reformelor si investitiilor asumate prin Componenta 8 Reforma fiscala si reforma sistemului de pensii, cu un buget de 371,8 milioane de euro, din Planul National de Redresare si Rezilienta PNRR) si a reusit sa indeplineasca in termen toate cele 4 jaloane si tinte asumate pentru primul semestru din acest an, potrivit .

ştiri din Politica

actualitate, 09:15

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock
Confidenţialitate | Contact Sitemap
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1404 seconds )