Libnet.ro
carturesti.ro

12:45

Ministerul Justitiei a finalizat proiectul de lege privind desfiintarea SIIJ

Adevărul Adevărul,
Ministerul Justitiei a finalizat proiectul de lege privind desfiintarea SIIJ

Ministerul Justitiei a prezentatplanul de actiuni imediate pe care le va intreprinde pentru a realiza obiectivele prevazute de Mecanismul de Cooperare si Verificare MCV), precizand, printre altele, ca a finalizat proiectul de lege privind desfiintarea Sectiei Speciale si va initia procedurile necesare astfel incat proiectul de lege sa fie aprobat de Guvern si inaintat Parlamentului in prima parte a lunii februarie. continuă pe Adevărul

Ministerul Jutitiei afirma ca ramane ferm angajat in realizarea obiectivelor din MCV, precum desfiintarea SIIJ

Ministerul Justitiei transmite ca urmareste in continuare indeplinirea obiectivelor din cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV). Ministerul Jutitiei, depre defiintarea SIIJ in acest sen, institutia va initia procedurile ca proiectul de lege privind desfiintarea .

CATALIN PREDOIU: Probabil ca va fi cel mai greu mandat al meu la Ministerul Justitiei

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, afirma ca intuitia este ca actualul sau mandat va fi si ultimul la Ministerul Justitiei, pe care l-a mai condus anterior. Predoiu apreciaza ca acesta va fi, de altfel, si cel mai dificil mandat al sau ca ministru la Justitie.

MINISTERUL JUSTITIEI: Desfiintarea SIIJ, modificarea legilor justitiei si a legislatiei penale, pe ordinea de zi a primei sesiuni parlamentare

In urma amenintarilor formulate de Didier Reynders, comisarul european pentru Justitie, cu privire la aplicarea unor sanctiuni in cazul in care autoritatile de la Bucuresti nu respecta deciziile instantelor europene privind suprematia dreptului UE, Ministerul Justitie a prezentat planul de actiuni pentru atingerea tuturor obiectivelor din cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV).

Predoiu, despre ridicarea MCV: La Ministerul Justitiei se va trage pe branci pentru asta. Ce spune despre desfiintarea SIIJ si legile justitiei

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu a declarat la Antena 3 ca la Ministerul pe care il conduce se va trage pe branci pentru ridicarea MCV, precizand ca a fost de mai multe ori aproape de implinirea acestui obiectiv, insa s-au intamplat lucruri in politica care au dus la prabusirea eforturilor.

Democratii din Senatul SUA au dezvaluit un proiect de lege, privind sanctiunile Rusiei, pentru a consolida Ucraina

Democratii din Senatul Statelor Unite au dezvaluit, miercuri, un proiect de lege care impune sanctiuni ample asupra oficialilor militari si guvernului rus de varf, inclusiv presedintelui Vladimir Putin, dar si a institutiilor bancare cheie, daca .

watchshop.ro

actualitate, 12:45

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1633 seconds )