Libnet.ro
UNICEF

18:00

MINISTRUL APARARII, ANGEL TILVAR: Teoretic, nu este exclus ca Putin sa foloseasca o arma nucleara tactica

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MINISTRUL APARARII, ANGEL TILVAR: Teoretic, nu este exclus ca Putin sa foloseasca o arma nucleara tactica

Ministrul Apararii Angel Tilvar a afirmat, astazi, ca Romania nu se teme ca va fi atacata, in contextul agresiunii ruse impotriva Ucrainei, insa sunt avute in vedere toate scenariile, iar folosirea armelor nucleare nu poate fi exclusa teoretic, dar i-ar placea sa creada ca asa ceva nu se va intampla. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Apararii, Angel Tilvar: Teoretic, nu este exclus ca Putin sa foloseasca o arma nucleara tactica

Ministrul roman al Apararii, Angel Tilvar, a precizat ca teoretic nu poate fi exclusa posibilitatea ca presedintele rus, Vladimir Putin, sa ordone folosirea unor arme nucleare tactice in Ucraina: Ministrul Apararii, despre un posibil atac nuclear Unul din elementele care i se poate asocia liderului rus, n. r. ) este impredictibilitatea. Deci, nu stiu daca exista probabilitatea. Din punct de vedere teoretic, posibilitatile nu sunt excluse. Au fost evocate si de experti in analiza militara, si de oficiali de rang inalt. Mi-ar placea sa cred ca nu o sa se intample asa ceva. , a spus ministrul Apararii, pentru Antena 3 CNN.

Ministrul Apararii, Angel Tilvar: Teoretic, nu este exclus ca Putin sa foloseasca o arma nucleara tactica. Mi-ar placea sa cred ca nu se va intampla

Ministrul roman al Apararii, Angel Tilvar, a vorbit la Antena 3 CNN in primul interviu de la investirea in functie despre posibilitatea unui atac pe teritoriul NATO.

ştiri din Politica

actualitate, 18:00

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,1459 seconds )