Libnet.ro
UNICEF

07:15

Ministrul Apararii, despre informatiile privind mutarea armelor nucleare din Turcia in Romania: Nu exista planuri in aceasta directie

România Liberă România Liberă,
Ministrul Apararii, despre informatiile privind mutarea armelor nucleare din Turcia in Romania: Nu exista planuri in aceasta directie

Ministrul Apararii, Mihnea Motoc, a calificat informatiile potrivit carora Statele Unite ar urma sa transfere arme nucleare din Turcia in Romania drept speculatii. continuă pe România Liberă

Ponta acuza Rusia de informatiile privind mutarea in Romania a armelor nucleare si cere actiuni legale contra jurnalistilor

Fostul premier Victor Ponta spune ca informatiile aparute in presa privind mutarea in Romania a unor arme nuclare din Turcia reprezinta o dezinformare venita din laboratoare straine, posibil din Rusia, si cere, ca deputat, ca autoritatile sa se implice, cum au facut-o si in cazul tantalailor de la Sky News, prin actiuni legale impotriva jurnalistilor care au transmis informatia.

Traian Basescu, despre mutarea armelor nucleare din Turcia in Romania: Rachetele nu se muta ca sacii de cartofi

Nu exista niciun suport real in informatiile cu privire la o eventuala mutare a rachetelor nucleare de la baza Incirlik din Turcia la baza Deveselu. Acest lucru ar necesita timp si ar implica eforturi foarte ma.

Scandal pe mutarea armelor nucleare in Romania. Ioan Mircea Pascu: Nu ar putea sa fie duse la Deveselu

Povestea asta nu stiu de unde a aparut. Cert este ca e a doua mare intoxicare la adresa Romaniei dupa Sky News, ambele avand in vedere arme. O poveste murdara, inventata.

Ministrul Mihnea Motoc spune ca mutarea de arme nucleare din Turcia in Romania este o speculatie

Ministrul Apararii Nationale, Mihnea Motoc, dezminte informatiile conform carora Statele Unite ale Americii ar muta arme nucleare de la baza Incirlik din Turcia, in Romania, la baza de la Deveselu. Ministrul a fost prezent joi la Buzau, pentru a participa la parada militara organizata cu ocazia Centenarului Armatei a 2-a.

Deputatul Ovidiu Raetchi cere intrunirea Comisiei pentru aparare pe tema armelor nucleare: E un scenariu hollywoodian

Deputatul PNL Ovidiu Raetchi, membru al Comisiei pentru aparare, cere intrunirea acestui for pentru a discuta pe tema informatiilor privind mutarea in Romania a unor arme nucleare din Turcia, afirmand ca, desi totul pare un scenariu hollywoodian, situatia poate aduce prejudicii serioase securitatii Romaniei.

Motoc infirma: Nu au existat niciun fel de discutii despre un transfer al focoaselor nucleare ale SUA din Turcia

Mihnea Motoc, ministrul Apararii Nationale, a infirmat zvonurile potrivit carora Statele Unite ale Americii ar fi inceput sa isi mute armele nucleare din Turcia in Romania, la baza de la.

Stagiu militar voluntar pentru liceeni si studenti: Ministrul Apararii: Am dori sa facem asta in toata tara

Ministrul Apararii Nationale, Muhnea Motoc, a facut miercuri o serie de declaratii care au starnit controverse. Acesta sustine introducerea serviciului militar voluntar pentru liceeeni si.

Ministrul Apararii considera o idee buna organizarea unei pregatiri militare pentru tineri

Ministrul Apararii, Mihnea Motoc, a declarat astazi ca propunerea conducerii diviziei de a organiza un program de pregatire militara voluntara pentru tineri este o idee buna. Ministrul considera propunerea de bun augur si o solutie pentru realizarea rezervei voluntare necesara Romaniei, potrivit unor surse din presa.

Un think-tank american pune in discutie siguranta armelor nucleare stocate la baza din Incirlik, in Turcia: Seamana cu a juca ruleta ruseasca

Zeci de arme nucleare americane stocate in baza aeriana Incirlik din Turcia, nu departe de granita siriana, risca sa cada in manile teroristilor sau altor forte ostile, avertizeaza un raport publicat luni si citat de AFP.

Ministrul Justitiei, despre proiectul de lege privind confiscarea extinsa: Este transpunerea unei directive europene

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a declarat, luni, ca proiectul de lege privind confiscarea extinsa reprezinta transpunerea unei directive europene in legislatia romaneasca.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )