Libnet.ro
carturesti.ro

12:45

MINISTRUL AUSTRALIAN AL IMIGRATIEI: Prezenta lui Novak Djokovic poate stimula sentimentul de anti-vaccinare si de nerespectare a regulilor anti-Covid-19

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MINISTRUL AUSTRALIAN AL IMIGRATIEI: Prezenta lui Novak Djokovic poate stimula sentimentul de anti-vaccinare si de nerespectare a regulilor anti-Covid-19

Alex Hawke, ministrul Imigratiei, a decis sa anuleze viza lui Novak Djokovic, deoarece prezenta liderului ATP in Australia poate stimula sentimentul de anti-vaccinare si duce la nerespectarea regulilor Covid-19. continuă pe Ziarul Bursa

MINISTRUL AUSTRALIAN AL IMIGRATIEI: Prezenta lui Novak Djokovic poate stimula sentimentul de antivaccinare si de nerespectare a regulilor anti-Covid-19

Alex Hawke, ministrul Imigratiei, a decis sa anuleze viza lui Novak Djokovic, deoarece prezenta liderului ATP in Australia poate stimula sentimentul de antivaccinare si duce la nerespectarea regulilor Covid-19.

Reactia premierului australian dupa anularea vizei lui Novak Djokovic: Poporul nostru a facut multe sacrificii

Premierul australian Scott Morrison si-a spus si el parerea despre anularea pentru a doua oara a vizei lui Novak Djokovic, sustinandu-si ministrul imigratiei si spunand ca decizia acestuia a fost luata pentru a proteja sacrificiile facute de australieni in timpul pandemiei.

PRESEDINTELE SERBIEI, MESAJ PENTRU PREMIERUL AUSTRALIAN: Va bateti joc de Novak Djokovic si de intreaga noastra natie

Presedintele sarb Aleksandar Vucic a postat, ieri, un mesaj in care isi arata sprijinul pentru Novak Djokovic si il acuza pe premierul australian Scott Morrison de rele tratamente aplicate liderului ATP.

Pleaca fara sa faci valuri. Un important jurnalist australian a tradus mesajul guvernului pentru Novak Djokovic

Mesajul pentru Novak Djokovic este sa plece fara sa faca valuri, spune jurnalistul australian David Crowe, seful departamentului politic de la publicatia The Age, director al Clubului Presei si presedinte al Press Gallery din Australia.

Ministrul australian al Imigratiei: Prezenta lui Novak Djokovic poate stimula sentimentul antivaccinare si de nerespectare a regulilor anti-Covid-19

Alex Hawke, ministrul Imigratiei, a decis sa anuleze viza lui Novak Djokovic, deoarece prezenta liderului ATP in Australia poate stimula sentimentul antivaccinare si duce la nerespectarea regulilor Covid-19, informeaza news. com. au.

Australian Open 2022: Cand va juca Simona Halep, plus ziua in care Novak Djokovic ar trebui sa evolueze in turul intai

Organizatorii de la Australian Open au anuntat programul meciurilor pentru primele doua zile de concurs. Simona Halep va debuta marti la Grand Slamul de la Melbourne, in timp ce Novak Djokovic daca va primi pana la urma dreptul de participare dupa ce i-a fost anulata a doua oara viza) ar trebui sa fie pe teren luni.

Novak Djokovic planuieste sa apeleze la instanta daca viza sa va fi anulata din nou

Novak Djokovic, care si-a aflat adversarul din primul tur, dar nu stie inca daca va juca la Australian Open 2022, ar urma sa apeleze imediat la instanta daca ministrul australian al Imigratiei, Alex Hawke, va decide anularea vizei sarbului, noteaza jurnalistii de la The Age.

Ce il asteapta pe Novak Djokovic dupa ce viza i-a fost anulata in Australia. in cate zile ar urma sa fie deportat

Viza lui Djokovici a fost anulata de ministrul australian al Imigratiei. Astfel, sportivul sarb ar urma sa fie expulzat din tara, iar decizia se pare ca este greu de atacat in instanta, pana la startul .

VIDEO Presedintele Serbiei, mesaj pentru premierul australian: Va bateti joc de Novak Djokovic si de intreaga noastra natie

Presedintele sarb Aleksandar Vucic a postat, vineri, un mesaj in care isi arata sprijinul pentru Novak Djokovic si il acuza pe premierul australian Scott Morrison de rele tratamente aplicate liderului ATP, informeaza The Age.

Novak Djokovic risca inchisoarea pentru incalcarea protocolului sanitar

Novak Djokovic risca pana la 5 ani de inchisoare pentru incalcarea protocolului sanitar. Jucatorul de tenis a recunoscut ca a mintit pe formularul sau de declaratie de intrare in Australia. De asemenea, sportivul a participat la un interviu, desi era depistat pozitiv cu Covid-19. in timp ce lumea asteapta decizia finala a ministrului imigratiei, Alex .

watchshop.ro

actualitate, 12:45

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1505 seconds )