Libnet.ro
watchshop.ro

01:06

Ministrul Educatiei pledeaza: Sase din sapte elevi au posibilitatea sa mearga cu prezenta fizica

Antena3 Antena3,
Ministrul Educatiei pledeaza: Sase din sapte elevi au posibilitatea sa mearga cu prezenta fizica

Ministrul Educatiei nu este convins de rata mare de infectare din Romania. El pledeaza in continuare pentru prezenta fizica a elevilor in clase. continuă pe Antena3

Ministrul Educatiei: 5% dintre scoli invata in online, la nivel national; 41 sunt in Ilfov - Ar fi total nedrept sa le trecem pe toate in online

Aproximativ 5% dintre scolile din Romania invata online, a declarat ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, precizand si ca in judetul Ilfov, unde rata de infectare a trecut de 16 la mie, sunt 41 de scoli care au cerut trecerea in online in baza ordinului comun ministerul Educatiei - ministerul Sanatatii.

Ministrul Educatiei afirma ca, in ultimele zile, s-au vaccinat, in medie, circa 3.500 de elevi zilnic

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, afirma ca, in perioada 7-10 octombrie, s-au vaccinat, in medie, circa 3. 500 de elevi zilnic, mentionand ca spera ca trendul ascendent sa se mentina.

Ministrul Educatiei propune schimbarea sistemului de finantare in invatamantul preuniversitar

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, propune schimbarea sistemului de finantare in invatamantul preuniversitar, intr-o combinare intre costul per elev si costul per formatiune, precizand ca doar asa poate fi facut ceva concret pentru finantarea mediului rural in care invata aproape jumatate din elevii Romaniei.

carturesti.ro

actualitate, 01:06

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )