Libnet.ro
watchshop.ro

17:30

MINISTRUL ENERGIEI DIN OMAN AVERTIZEAZA: Pretul titeiului - la 200 de dolari barilul, daca vor fi oprite investitiile in extractie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MINISTRUL ENERGIEI DIN OMAN AVERTIZEAZA: Pretul titeiului - la 200 de dolari barilul, daca vor fi oprite investitiile in extractie

Cea mai mare temere - &171;foametea &187; energetica * Este foarte usor sa stai in zona ta de confort si sa vorbesti despre eficienta, energie solara si regenerabila, uitand ca o treime din populatia lumii sufera de lipsa energiei Pretul titeiului brut ar putea atinge 200 de dolari barilul daca nu vor mai fi realizate investitii noi in operatiunile upstream de extractie a petrolului si gazelor), pe termen scurt, potrivit unui avertisment lansat recent de ministrul Energiei si Mineralelor din Oman, Mohammed al-Rumhy, ca raspuns la o evaluare facuta de Agentia Internationala a Energiei AIE) privind atingerea emisiilor nete zero pana in 2050, dar si la unele declaratii ale oficialilor acestei agentii, cu care domnia sa nu este de acord. continuă pe Ziarul Bursa

evomag.ro

VIDEO Ministrul Energiei: Statul roman va compensa facturile la electricitate pentru 13 milioane de romani

Statul roman va compensa facturile la energie electrica pentru aproximativ 13 milioane de romani care au un consum lunar intre 30 de kWh si 200 de kWh, a afirmat, miercuri, ministrul Energiei, Virgil Popescu, intr-un briefing la finalul sedintei de Guvern. Am prezentat astazi in Guvern in prima lectura proiectul de ordonanta de urgenta pentru .

MINISTRUL ENERGIEI: Statul roman va compensa facturile la electricitate pentru 13 milioane de romani

Statul roman va compensa facturile la energie electrica pentru aproximativ 13 milioane de romani care au un consum lunar intre 30 de kWh si 200 de kWh, a afirmat, astazi, ministrul Energiei, Virgil Popescu, intr-un briefing la finalul sedintei de Guvern, potrivit Agerpres.

Ministrul energiei da asigurari ca Romania nu va ramane fara gaze in aceasta iarna

Ministrul energiei, Virgil Popescu, sustine ca Romania nu va ramane fara gaze in aceasta iarna si nu exista probleme in sistemul energetic national. in Romania, piata energiei este robusta, si la energie, si la gaze; am tot vazut tot felul de discutii ca vom ramane fara gaze la iarna, am tot vazut in spatiul public .

Ministrul Energiei, detalii despre plafonarea pretului la gaze si energie

Virgil Popescu, ministrul Energiei a precizat ca guvernul ia in calcul plafonarea pretului la gaze si la energia electrica.

Cristina Pruna, dupa ce ministrul Energiei a amanat discutiile privind preturile la energie: Sa intelegem toti care sunt prioritatile momentului

Ministrul Energiei a cerut amanarea discutiilor din Parlament pe tema preturilor la energie pana pe 27 septembrie. Vicepresedintele USR PLUS al Camerei Deputatilor, Cristina Pruna, atrage atentia ca Virgil Popescu a amanat discutiile pana dupa Congresul PNL, desi a fost invitat in urma cu o saptamana. Asta ca sa intelegem toti care sunt prioritatile momentului, spune Pruna.

Ministrul Energiei: Infirm categoric faptul ca am putea ramane fara gaze la iarna

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a respins miercuri ipoteza ca Romania ar putea ramane fara gaze la iarna. Infirm categoric asa ceva. Eu nu stiu unde au vazut colegii mei din zona de energie ca nu exista stocuri, in conditiile in care in Romania, in momentul de fata, astazi, avem capacitatile de stocare la 70% din capacitatea maxima. , a spus acesta. Cu o zi in urma, Asociatia Energia Inteligenta atentiona ca iarna viitoare, nu preturile mari la gaze vor fi cele mai mari probleme ale Romaniei, ci lipsa gazelor.

Ministrul Energiei: Nu mi se pare just si moral ca si cei cu venituri mari si foarte mari sa beneficieze de o plafonare a preturilor la energie si gaze

Ministrul liberal al Energiei, Virgil Popescu, a spus miercuri ca el nu este un adept al plafonarii preturilor, pentru ca aceasta ar insemna o descurajare a investitorilor de a veni sa investeasca in Romania si de a produce energie electrica si de a extrage gaze naturale, stiind ca nu pot sa vanda la pretul pietei. Si mai am o problema: De ce nu sunt de acord cu o plafonare pe totalitate? Pentru ca nu mi se pare just si moral ca si cei cu venituri mari si foarte mari sa beneficieze de o plafonare. , a spus acesta.

actualitate, 17:30

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2522 seconds )