Libnet.ro
UNICEF

15:30

Ministrul german al Mediului confirma deconectarea ultimelor trei centrale nucleare, din 15 aprilie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministrul german al Mediului confirma deconectarea ultimelor trei centrale nucleare, din 15 aprilie

Guvernul german isi mentine obiectivul de a opri energia nucleara incepand din 15 aprilie, cand vor fi deconectate ultimele trei centrale, dupa ce in 2022 a fost aprobata o amanare cu trei luni si jumatate a calendarului prevazut initial pentru a spune adio acestei surse de energie. continuă pe Ziarul Bursa

Fara energie nucleara: Ministrul german al Mediului confirma deconectarea ultimelor trei centrale nucleare

Guvernul german isi mentine obiectivul de a opri energia nucleara incepand din 15 aprilie, cand vor fi deconectate ultimele trei centrale, dupa ce in 2022 a fost aprobata o amanare cu trei luni si jumatate a calendarului prevazut initial pentru a.

Germania confirma deconectarea ultimelor trei centrale nucleare

Guvernul german isi mentine obiectivul de a opri energia nucleara incepand din 15 aprilie, cand vor fi deconectate ultimele trei centrale, dupa ce in 2022 a fost aprobata o amanare cu trei luni si jumatate a calendarului prevazut initial pentru a spune adio acestei surse de energie.

actualitate, 15:30

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,1428 seconds )