Libnet.ro
carturesti.ro

12:30

Ministrul Justitiei anunta actiuni imediate pentru indeplinirea MCV

România Liberă România Liberă,
Ministrul Justitiei anunta actiuni imediate pentru indeplinirea MCV

Ministrul Justitiei anunta actiuni imediate pentru indeplinirea MCV, prima dintre ele fiind desfiintarea Sectiei Speciale. Planul de actiuni a fost anuntat printr-un comunicat transmis sambata, 15 ianuarie, de Ministerul Justitiei. Planul include actiuni imediate ale Ministerului Justitiei in directia realizarii obiectivelor din cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare. Ministerul Justitiei ramane ferm angajat in realizarea . continuă pe România Liberă

Ministrul Justitiei indruma procurorii sa verifice facturi la energie

Ministrul Justitiei indruma procurorii sa verifice facturi la energie, dupa ce au fost identificate facturi exagerat de mari. Ministrul Catalin Predoiu a oferit o explicatie pe acest subiect la postul Antena 3, joi seara. Anterior, el trimisese o solicitare procurorului general de a dispune verificarea facturilor exagerate. in primul rand, as dori sa subliniez ca .

Ministrul Justitiei explica interventia in scandalul preturilor la energie: Am vazut ca acest caz necesita atentie si am putut transmite o indrumare

Catalin Predoiu, ministrul Justitiei, a explicat la Antena 3 ca a trimis o indrumare la Parchetul General pentru ca procurorii sa fie mai atenti la eventuale infractiuni legate de majorarea facturilor la energie, in contextul actual al crizei la energie, fiind determinat de discutiile la nivelul Guvernului.

Ministrul Justitiei cere procurorului general sa investigheze orice tip de infractiune in contextul crizei facturilor la energie

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, cere procurorului general al Romaniei, Gabriela Scutea, sa ancheteze posibile infractiuni comise in contextul crizei energiei si al majorarii pretului facturilor. Solicitarea ministrului Justitiei Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a transmis procurorului .

Scandalul facturilor umflate la energie: Ministrul Justitiei ii cere procurorului general sa investigheze orice tip de activitate infractionala in aceasta criza

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, ii cere procurorului general Gabriela Scutea sa investigheze orice tip de activitate infractionala care ar putea fi desfasurata in contextul crizei energiei si a fenomenului asociat de majorare a facturilor la energie. 12 intrebari si raspunsuri de ce au crescut facturile la energie, ce puteau face autoritatile sa protejeze cetatenii si ce pot face cetatenii pentru a plati mai putin.

UPDATE Ministrul Justitiei ii cere procurorului general al Romaniei sa investigheze posibile infractiuni pe piata energiei, in contextul majorarii facturilor

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, ii cere procurorului general al Romaniei, Gabriela Scutea, sa ancheteze posibile infractiuni comise in contextul crizei energiei si al majorarii pretului facturilor.

Ministrul Mediului anunta ca programele Rabla Clasic si Rabla Plus vor fi lansate la inceputul lunii februarie

Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a anuntat, joi, ca luna viitoare vor fi lansate programele Rabla Clasic si si Rabla Plus, bugetul pentru anul 2022 fiind cel mai mare din istoria acestui program si depasind 1,2 miliarde de lei. Ministrul a precizat ca pana la finalul lunii ianuarie va fi terminata analiza pe dosarele depuse anul trecut in vederea accesarii de vouchere prin cele doua programe.

Marea Britanie si Uniunea Europeana anunta intensificarea negocierilor pentru rezolvarea chestiunilor comerciale

Marea Britanie si Uniunea Europeana au anuntat astazi ca isi vor intensifica negocierile pentru rezolvarea chestiunilor comerciale post-Brexit, ministrul britanic de externe Liz Truss spunand ca trebuie sa se ajunga la un acord, potrivit Reuters, citata de Agerpres.

watchshop.ro

actualitate, 12:30

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1682 seconds )