Libnet.ro

Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/localhost/htdocs/libnet.ro/www.libnet.ro/resurse/mediash/baner_header.php on line 15

00:05

MINISTRUL SANATATII: Vrem sa ajungem la 1.500 de paturi ATI functionale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MINISTRUL SANATATII: Vrem sa ajungem la 1.500 de paturi ATI functionale

Ministrul interimar al Sanatatii, Cseke Attila, a declarat marti ca numarul de paturi la sectiile de terapie intensiva a crescut cu 200 si a subliniat ca se doreste sa se ajunga la 1. 500 de paturi la ATI. continuă pe Ziarul Bursa

evomag.ro

Ministrul sanatatii din Macedonia de Nord si-a dat demisia dupa incendiul izbucnit la un spital COVID-19

Ministrul sanatatii din Macedonia de Nord, Venko Filipce, si-a anuntat demisia vineri, dupa tragedia de la spitalul modular pentru Covid-19 din Tetovo, devastat miercuri de un incendiu soldat cu 14 morti.

Florin Citu a cerut dublarea numarului de paturi ATI pentru pacientii COVID: in cateva judete situatia e ingrijoratoare Premierul, acum o luna: Succesul campaniei de vaccinare il vedem in numarul mic de persoane infectate (VIDEO)

Premierul Florin Citu a solicitat dublarea numarului de paturi la Terapie Intensiva, la nivel national, pentru pacientii COVID-19. Duminica, in cadrul unei videoconferinte cu mai multi ministri, prefecti si alte autoritati, seful Guvernului a admis .

actualitate, 00:05

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
evomag.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2464 seconds )