Libnet.ro
UNICEF

19:16

Ministrul Transporturilor: Valoarea investitiilor publice in primele opt luni a ajuns la un maxim istoric, de 24,7 miliarde de lei

Adevărul Adevărul,
Ministrul Transporturilor: Valoarea investitiilor publice in primele opt luni a ajuns la un maxim istoric, de 24,7 miliarde de lei

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a anuntat, miercuri, ca valoarea investitiilor publice in primele opt luni ale anului a ajuns la 24,7 miliarde de lei, acesta reprezentand un maxim istoric. continuă pe Adevărul

BODE: Valoarea investitiilor publice in primele opt luni a ajuns la un maxim istoric - 24,7 miliarde de lei

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a anuntat, miercuri, ca valoarea investitiile publice in primele opt luni ale anului a ajuns la 24,7 miliarde de lei, precizand ca acesta reprezinta un maxim istoric, conform news. ro.

IN PRIMELE OPT LUNI ALE ANULUI BVB a facilitat finantari de peste jumatate de miliard de euro

Bursa de Valori Bucuresti BVB) a facilitat cu succes finantari de peste jumatate de miliard de euro doar in primele opt luni ale acestui an, valoarea totala a instrumentelor financiare pe segmentele de actiuni si venit fix listate la BVB ajungand la aproximativ 533 milioane in echivalent euro, de la inceputul anului si pana la finalul lunii august, se arata intr-un raport de astazi al operatorului pietei noastre de capital.

Lucian Bode: Investitiile in primele 8 luni au ajuns la un maxim istoric. Guvernul Orban a reusit sa schimbe o paradigma in ceea ce priveste modelul economic (VIDEO)

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a declarat ca Guvernul Orban a reusit sa schimbe o paradigma, in sensul in care economia romaneasca nu se mai bazeaza acum pe consum, ci pe stimularea.

Calea ferata Gara de Nord - Otopeni: ministrul Transporturilor a anuntat cand va fi data in folosinta

Ministrul Transporturilor Lucian Bode a declarat marti, la postul public de televiziune, ca linia de cale ferata Gara de Nord - Aeroportul Otopeni este intr-un progres fizic de 98% ceea ce inseamna ca va fi data curand in folosinta.

Ministrul transporturilor a anuntat cand va fi data in folosinta linia de cale ferata Gara de Nord - Aeroportul Otopeni

Ministrul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor, Lucian Bode e de parereca linia de cale ferata Gara de Nord - Aeroportul Otopeni va fi data in folosinta la data de 12.

Ministrul Transporturilor anunta cand va fi gata linia de cale ferata Gara de Nord - Otopeni

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a declarat ca linia de cale ferata Gara de Nord - Aeroportul.

Investitiile straine directe au scazut cu 60% in primele sapte luni

Investitiile straine directe au scazut in primele sapte luni din 2020 cu 60,23% fata de perioada similara a anului trecut, la 1,326 miliarde de euro, conform datelor publicate luni de Banca Nationala a Romaniei, relateaza Agerpres.

INS: Productia industriala a scazut cu 14,9% ca serie bruta in primele sapte luni

Productia industriala a scazut cu 14,9% ca serie bruta, in primele sapte luni ale anului, si cu 15,7% ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, fata de aceeasi perioada din 2019, a anuntat luni Institutul National de Statistica, potrivit News. ro.

IN PRIMELE SAPTE LUNI DIN 2020 Comenzile noi din industrie au scazut cu 12,7%

Comenzile noi din industria prelucratoare au scazut in termeni nominali, in primele sapte luni ale acestui an, cu 12,7% comparativ cu perioada similara a anului trecut.

INS: Volumul cifrei de afaceri din serviciile de piata prestate populatiei a scazut in primele sapte luni

Volumul cifrei de afaceri din serviciile de piata prestate populatiei a scazut in primele sapte luni fata de perioada similara din 2019 atat ca serie bruta cu 36%, cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate cu 35,6%, a anuntat marti Institutul National de Statistica INS).

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )