Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrului Sanatatii

Libnet Ro
Protest al stomatologilor in fata ministerului sanatatii. Care sunt revendicarile?

Protest al stomatologilor in fata ministerului sanatatii. Care sunt revendicarile?

Astazi, in fata Ministerului Sanatatii, cateva sute de stomatologi vor protesta impotriva deciziilor arbitrare ale conducerii Colegiului Medicilor Stomatologi din Romania. Ei vor cere ministrului Alexandru Rafila demiterea conducerii CMSR si modificarea Regulamentului electoral. Acestea sunt revendicarile! -se impune luarea tuturor masurilor atat la nivel national cat si la nivel local necesare creerii unui cadru .

Motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii, Alexandru Rafila, respinsa de Camera Deputatilor

Motiunea simpla depusa de USR si Forta Dreptei impotriva ministrului Sanatatii, Alexandru Rafila, a fost respinsa miercuri de Camera Deputatilor, cu 89 de voturi pentru, 161 impotriva, 15 abtineri si un deputat care nu a votat.

Motiunea simpla impotriva ministrului Rafila, respinsa

Deputatii au respins motiunea simpla, depusa de USR si Forta Dreptei impotriva ministrului Sanatatii, Alexandru Rafila.

Motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii a fost respinsa

Camera Deputatilor a respins, miercuri, motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii, Alexandru Rafila.

Emanuel Ungureanu, critici dure la adresa lui Alexandru Rafila: Condamna la moarte copii care s-ar fi putut naste intr-o maternitate noua din bani gratuiti (VIDEO)

Deputatul Emanuel Ungureanu a lansat miercuri acuzatii grave la adresa ministrului Sanatatii, Alexandru Rafila, dupa ce motiunea simpla impotriva acestuia a picat in Parlament: Din pacate ma asteptam la acest exercitiu de lasitate si ticalosie din partea PSD si PNL. Sustin un ministru al Sanatatii despre care nu trebuie sa uitam ca este fiul sefului Securitatii din Arad. A mostenit de la tatal sau cinismul pentru ca noi vorbim aici despre un ministru care a taiat fondurile de la maternitatea din Arad, de la Spitalul de Pneumoftiziologie din Brasov pe care un primar USR voia sa il construiasca de la zero prin fondurile PNRR, vorbim despre o frauda de 740 de milioane de euro.

Motiunea simpla impotriva Ministrului Sanatatii, Alexandru Rafila, a fost respinsa

Motiunea simpla impotriva Ministrului Sanatatii, Alexandru Rafila, a fost respinsa in Parlament. Procedura a fost initiata de parlamentarii USR si Forta Dreptei.

Motiunea impotriva lui Alexandru Rafila va fi votata astazi

Deputatii vor da, miercuri, votul asupra motiunii simple impotriva ministrului Sanatatii, Alexandru Rafila.

Motiunea simpla impotriva ministrului Rafila a fost respinsa

UPDATE, 20 septembrie, ora 12. 05: Motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii, Alexandru Rafila, a fost respinsa. Motiunea a primit 89 de voturi pentru si 161 impotriva. Stirea initiala, 20 septembrie, ora 8. 20: Motiunea simpla initiata de parlamentarii USR si ai partidului Forta Dreptei, impotriva ministrului Sanatatii, Alexandru Rafila, va fi supusa miercuri la vot in Camera Deputatilor. Motiunea simpla impotriva ministrului Alexandru Rafila .

VIDEO Deputatii au dezbatut motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii Cum raspunde Rafila

Camera Deputatilor a dezbatut luni, motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii, Alexandru Rafila. Deputatii USR au afisat pancarde in plen cu mesajul Spitale nu vorbe goale si altele prin care i se cerea demisia. in replica, ministrul Sanatatii a spus de la tribuna ca demersul opozitiei este doar o arie a calomniei din partea unor politicieni aflati intr-o goana dupa notorietate si dupa voturi.

2.000 de cazuri de COVID-19, pe zi, in Romania. Ce a declarat ministrul Alexandru Rafila despre purtarea mastilor de protectie (VIDEO)

In jur de 2. 000 de cazuri COVID-19 sunt, zilnic, in Romania, conform ministrului Sanatatii Alexandru Rafila. Ministrul a declarat ca in opinia sa si a colegilor care lucreaza in zona de sanatate publica aceasta situatie va mai dura circa doua saptamani.

Motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii, Alexandru Rafila, este dezbatuta in Parlament

Motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii, Alexandru Rafila, este dezbatuta luni in Parlament. Procedura a fost initiata de parlamentarii USR si Forta Dreptei.

Vetuta Stanescu: Sanatatea nu trebuie transformata in trambulina pentru atacuri politice

Deputatul PNL Vetuta Stanescu a declarat, luni, ca sanatatea nu trebuie transformata in trambulina pentru atacuri politice si le-a solicitat deputatilor sa nu voteze motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii, Alexandru Rafila.

Rafila acuza USR de populism desantat. Replica unui deputat: E cel mai nenorocit ministru din istoria acestei tari

Motiunea simpla contra ministrului Sanatatii a dus la schimburi dure de replici intre Alexandru Rafila si USR, dar si intre alti deputati si reprezentanti ai partidului condus de Catalin Drula.

Camera Deputatilor a inceput dezbaterea motiunii simple impotriva ministrului Sanatatii, Alexandru Rafila

Camera Deputatilor a inceput, luni, dezbaterea asupra motiunii simple impotriva ministrului Sanatatii, Alexandru Rafila.

Deputatii discuta motiunea contra ministrului Sanatatii

Motiunea contra ministrului Sanatatii, Alexandru Rafila, va fi dezbatuta luni, 18 septembrie 2023, in Camera Deputatilor. Este vorba de o motiune simpla care poarta titlul: Ministrul Rafila turistul lenes si cinic care lasa Romania fara spitale. Textul motiunii este semnat de 56 de deputati de la USR si de la Forta Dreptei, acesta fiind .

Motiunea simpla impotriva lui Alexandru Rafila urmeaza sa fie dezbatuta astazi si votata miercuri

Camera Deputatilor va dezbate, luni, motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii, Alexandru Rafila, urmand ca votul sa fie dat miercuri.

Camera Deputatilor: Motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii, dezbatuta luni; votul - miercuri

Camera Deputatilor va dezbate, luni, motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii Alexandru Rafila, urmand ca votul sa fie dat miercuri, noteaza Agerpres.

Anuntul ministrului Sanatatii, Alexandru Rafila: incepe digitalizarea a sute de spitale cu bani din PNRR!

Alexandru Rafila, ministrul Sanatatii, anunta ca304 proiecte care vizeaza digitalizarea spitalelor au fost depuse pentru finantare in cadrul apelului lansat. Anuntul ministrului Alexandru Rafila incepe digitalizarea a sute de spitale cu bani din PNRR! La scurt timp de la lansarea apelului de proiecte pentru digitalizarea spitalelor au fost depuse 304 proiecte!, a transmis sambata, pe Facebook, Alexandru Rafila.

incepe digitalizarea a sute de spitale cu bani din PNRR!: Anuntul ministrului Alexandru Rafila

Sute de proiecte care vizeaza digitalizarea spitalelor au fost depuse pentru finantare in cadrul apelului lansat, a anuntat sambata ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila.

USR si Forta Dreptei depun motiune simpla impotriva lui Alexandru Rafila, turistul lenes si cinic care lasa Romania fara spitale

USR si Forta Dreptei au depus miercuri o motiune simpla impotriva ministrului Sanatatii, Alexandru Rafila, pe care il numesc groparul sistemului sanitar romanesc.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (https://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,3145 seconds )