Libnet.ro
watchshop.ro

01:06

Misterul din jurul Andreei Berecleanu: de ce nu mai apare pe post, la stirile Prima TV

B1 TV B1 TV,
Misterul din jurul Andreei Berecleanu: de ce nu mai apare pe post, la stirile Prima TV

Andreea Berecleanu este prezentatoarea stirilor de la ora 18. 00, de la Prima TV. Dar telespectatorii au observat absenta ei, miercuri, 13 octombrie. Fara un anunt in prealabil, jurnalista a lipsit de pe post, iar oamenii . continuă pe B1 TV

Rata de infectare de peste 20 la mie in 6 localitati din jurul Capitalei Incidenta cazurilor COVID-19 in fiecare localitate din Ilfov

Rata de infectare a trecut de 20 la mia de locuitori in sase localitati din jurul Capitalei - Bragadiru, Tunari, Chiajna, Domnesti, Corbeanca si Clinceni. Cea mai mica incidenta a cazurilor COVID-19 in judetul Ilfov este de 6,24, in localitatea Dascalu.

Survivor Romania nu se mai vede la Kanal D. Anuntul oficial din sedinta CNA: Nu mai avem formatul

Kanal D ramane fara emisiunea Survivor, unul dintre cele mai iubite show-uri ale televiziunii. Kanal D ramane fara Survivor Competitia care i-a tinut cu sufletul la gura pe telespectactori dispare de la Kanal D. Dupa audientele uriase pe care le-a inregistrat Kanal D cu Survivor in prima parte a anului, acum se pare ca postul .

Plaja rosie, locul unic in lume care atrage din ce in ce mai multi turisti. Unde se afla si de ce arata asa

Pentru turistul avid de peisaje spectaculoase o plaja din China ar putea sa fie un astfel de loc. Este situata intr-o zona enorma de pe malul raului Liaohe din provincia Liaoning, din China. Plaja Rosie, asa cum este ea cunoscuta, este un peisaj extrem de spectaculos. Zona este recunoscuta ca fiind una din marile minuni .

COLEGIUL MEDICILOR DIN BUCURESTI: Ne este din ce in ce mai greu sa facem fata valului de imbolnaviri

Colegiul Medicilor din Bucuresti a transmis, astazi, o scrisoare deschisa adresata tuturor romanilor, intitulata Strigat de disperare. Ne este din ce in ce mai greu sa facem fata valului de imbolnaviri de COVID-19, afirma medicii care fac apel la vaccinare, singura varianta stiintific demonstrata care poate reduce raspandirea virusului si oprirea valului al patrulea al pandemiei. Ne mor pacienti tineri, ajung copii in sectiile de ATI, mor oameni cu comorbiditati si fara comorbiditati. Suntem la rascruce, au mai transmis medicii, portrivit Digi24.

ORBAN: Ma simt din ce in ce mai strain de deciziile luate de conducerea PNL, care se comporta ca o armata de ocupatie

Presedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban, a sustinut, marti, ca actuala conducere a PNL are un comportament de armata de ocupatie, adaugand ca se simte din ce in ce mai strain de deciziile luate de aceasta.

carturesti.ro

actualitate, 01:06

watchshop.ro

ştirile zilei

carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )