Libnet.ro
watchshop.ro

14:30

9 mituri si intrebari pe care sa le ai in minte cand te gandesti la pensionare

Hotnews Hotnews,
 9 mituri si intrebari pe care sa le ai in minte cand te gandesti la pensionare

Majoritatea romanilor care cauta sa isi fructifice cat mai bine micile economii se uita fie la depozitele bancare, putini) la investitii bursiere, ori la randamentele oferite de fondurile de investitii. in cautarile lor, trebuie tinut cont de cateva realitati foarte concrete: adolescentii de azi vor trai mai mult decat parintii lor, preturile au tendinta generala de crestere, randamentele depozitelor bancare vor ramane o perioada negative pe romaneste, pierzi bani depunandu-i la banca), populatia e in scadere si intr-un consistent proces de imbatranire samd. Cu alte cuvinte, o strategie gen lasa draga, ca ne da Statul pensia si mai vedem noi dupa aia cum ne mai descurcam. , nu va tine. continuă pe Hotnews

carturesti.ro

actualitate, 14:30

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2524 seconds )