Libnet.ro
watchshop.ro

14:45

Moarte cumplita intr-o benzinarie din Constanta dupa ce un angajat a cazut din greseala intr-un rezervor de combustibil dezafectat. Descoperirea socanta a pompierilor

Playtech Playtech,
Moarte cumplita intr-o benzinarie din Constanta dupa ce un angajat a cazut din greseala intr-un rezervor de combustibil dezafectat. Descoperirea socanta a pompierilor

Momente de groaza intr-o benzinarie din Eforie Nord, acolo unde un tanar de 30 de ani a sfarsit tragic in urma unui accident. Potrivit primelor informatii, barbatul curata o statie peco dezafectata, atunci cand, intr-o clipa de neatentie a cazut intr-un bazin de combustibil. Pompierii au intervenit imediat in cursul zilei de ieri, Inspectoratul pentru . continuă pe Playtech

Moarte cumplita pentru un roman de doar 21 de ani. A fost strivit intre doua masini, pe o autostrada din Germania

Un tanar roman, de doar 21 de ani, a avut parte de o moarte cumplita. Omul a fost strivit intre doua masini, pe o autostrada din Germania, dupa ce a oprit pe banda de urgenta.

Este vaccinul impotriva COVID-19 singurul care isi pierde din eficienta dupa 6 luni? Vaccinul mult mai vechi si mult mai putin contestat a carui eficienta scade tot dupa o jumatate de an

Vaccinul impotriva COVID-19 incepe sa isi piarda din eficienta titrul de anticorpi) dupa 6-8 luni, motiv pentru care in unele tari, inclusiv Romania, este incurajata administrarea dozei booster la minimum jumatate de an de la vaccinarea initiala. Este vaccinul impotriva COVID-19 - un vaccin aflat oricum abia la inceput de drum - singurul care incepe sa isi piarda din eficienta dupa doar 6 luni? Medicii spun ca nu, iar surpriza vine de la un vaccin mult mai putin contestat, pe care multi dintre noi si-l administreaza anual de foarte mult timp, si care ofera eficienta maxima tot jumatate de an, dupa care aceasta incepe sa scada semnificativ.

Romania, la un deficit bugetar de 4,03% din PIB dupa primele 10 luni din 2021

Ministerul Finantelor a precizat ca executia bugetului general consolidat in primele 10 luni din 2021 s-a incheiat cu un deficit de 47,98 miliarde lei, reprezentand 4,03% din PIB, in scadere fata de perioada similara a .

MINISTERUL FINANTELOR: Deficit bugetar de 4,03% din PIB dupa primele 10 luni din 2021

Executia bugetului general consolidat in primele zece luni ale anului 2021 s-a incheiat cu un deficit de 47,98 miliarde de lei 4,03% din PIB) in scadere fata de deficitul de 74,04 miliarde de lei 7,01% din PIB) inregistrat la aceeasi perioada a anului 2020, transmite Ministerul Finantelor.

carturesti.ro

actualitate, 14:45

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1762 seconds )