Libnet.ro
carturesti.ro

00:06

Moldova va primi 25 milioane euro de la Banca Mondiala pentru imunizarea populatiei

Adevărul Adevărul,
Moldova va primi 25 milioane euro de la Banca Mondiala pentru imunizarea populatiei

Banca Mondialava oferiRepublicii Moldova o finantare aditionala, in valoare de 24,8 milioane de euro, sub forma de credit, care are drept scop implementarea procesului de imunizare impotriva infectiei COVID-19, la nivel national. continuă pe Adevărul

Florin Citu: Romania a pierdut 4,7 milioane euro bani europeni pentru decontarea a peste 178.000 de teste din cauza ca Ioana Mihaila nu a semnat contractul de finantare (VIDEO)

Comisia Europeana aprobase fonduri europene de 4,7 milioane de euro pentru decontarea a 178. 110 teste de depistare a infectiei cu SARS-CoV-2, insa Romania a pierdut banii din cauza ca Ioana Mihaila, la acel moment ministru .

CITU: Romania a pierdut 4,7 milioane de euro fonduri europene pentru teste COVID

Romania a pierdut in acest an fonduri europene de 4,7 milioane de euro pentru decontarea de teste RT PCR si rapide antigen pentru depistarea infectiei cu SARS-CoV-2, a declarat, joi, premierul interimar Florin Citu, care a sustinut ca motivul ar fi faptul ca fostul ministru al Sanatatii Ioana Mihaila nu a urgentat semnarea contractului de finantare.

Citu sustine ca Romania a pierdut peste 4,7 de milioane de euro, bani europeni, pentru teste COVID din cauza Ioanei Mihaila

Premierul interimar Florin Citu a afirmat joi, dupa sedinta de Guvern, caRomania a pierdut in acest an fonduri europene de peste 4,7 milioane de euro pentru decontarea de teste RT PCR si rapide antigen pentru depistarea COVID-19. Citu sustine ca Ioana Mihaila nu a avizatsi semnat la timp contractul care ar fi permis decontarea testelor.

CORINA CRETU: Pierdem zilnic peste 20 milioane euro, din cauza autoritatilor de la Bucuresti

Tara noastra pierde zilnic peste 20 milioane euro din cauza actualei crize politice, in care nu se stie cine mai negociaza cu Comisia Europeana in conditiile in care nu avem incheiat Acordul de Parteneriat si nici nu am finalizat cele 12 programe operationale, care sunt finantate din fondurile europene, pe baza exercitiului bugetar multianual 2021-2027 si care puteau fi folosite de la 1 iulie 2021, a declarat, ieri, pentru Hotnews, deputatul european Corina Cretu, fost comisar european pentru politica regionala.

BANCA MONDIALA: Datoriile tarilor sarace au crescut cu 12% in 2020, pana la 860 de miliarde de dolari

Povara datoriei tarilor cu venituri reduse din intreaga lume a crescut cu 12%, pana la un nivel record de 860 miliarde de dolari in 2020, pe masura ce tarile au raspuns la criza COVID-19 cu importante pachete fiscale, monetare si stimulente financiare, a anuntat astazi Banca Mondiala.

Ce a gasit un barbat plutind la marginea apei. S-a imbogatit pe loc cu 1.500.000 milioane euro

Un pescar din Thailanda a dat peste norocul vietii sale, acum cateva zile. Barbatul nu si-a putut crede ochilor dupa ce a gasit 30 de kilograme de ambergris, o solutie folosita in fabricarea parfumurilor de lux, plutind pe o plaja din sudul Thailandei, care ar putea valora aproape 1 milion de lire sterline. Ce a .

DUPA CE A CASTIGAT LICITATIA ORGANIZATA DE CE OLTENIA Etex Building Performance investeste 6 milioane euro in valorificarea gipsului de la Rovinari

Producatorul de sisteme de gips-carton, gleturi si tencuieli Etex Building Performance Siniat Romania) va investi peste 6 milioane de euro in zona Rovinari, dupa ce a castigat, recent, licitatia organizata de Complexul Energetic Oltenia pentru valorificarea gipsului.

Autonom Services vrea sa emita obligatiuni de pana la 250 milioane euro

Titlurile vor fi listate la BVB, unde compania are deja obligatiuni in valoare de 20 milioane de euro.

watchshop.ro

actualitate, 00:06

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )