Libnet.ro
UNICEF

09:00

R. Moldova a primit grantul de 10 milioane de euro din transa a doua de asistenta macrofinanciara a UE

Adevărul Adevărul,
R. Moldova a primit grantul de 10 milioane de euro din transa a doua de asistenta macrofinanciara a UE

Grantul in valoare de 10 milioane de euro, parte componenta a transei a doua din Programul de asistenta macrofinanciara a Uniunii Europene pentru Republica Moldova, a intrat pe contul Ministerului Finantelor, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Gigi Becali, lovitura dureroasa. Pierde peste 10 milioane de euro

FC FCSB este pe locul 5 in Liga 1, dar si-a asigurat prezenta in preliminariile Europa League prin castigarea Cupei Romaniei. Gigi Becali a anuntat recent ca situatia financiara a echipei depinde de calificarea in grupele celei de-a doua competitii europene. FCSB a ratat prezenta in grupe ultimii doi ani. Ceea ce a facut ca .

Nicusor Dan: Firea a folosit 5 milioane de euro din bani publici pentru a-si face campanie electorala. A deformat realitatea

Candidatul dreptei pentru primaria Capitalei Nicusor Dan a acuzat-o luni pe Gabriela Firea ca a doformat realitatea, folosindu-se de 5 milioane de euro din bani publici pentru a-si face campanie electorala. A dus RADET-ul in faliment, a dus primaria generala in faliment, nu a fost in stare sa repare zece kilometri de conducte si un sfert de Bucuresti nu are apa calda, a continuat Nicusor Dan criticile la adresa Gabrielei Firea.

Washingtonul ofera 10 milioane de dolari pentru arestarea actorilor straini care intervine in alegerile prezidentiale

Seful diplomatiei americane, Mike Pompeo, a anuntat miercuri ca Statele Unite vor acorda o recompensa de 10 milioane de dolari pentru arestarea oricarui actor strain care intervine in alegerile din noiembrie, relateaza AFP.

Romania vrea sa foloseasca 6 miliarde de euro din fondurile UE pentru combaterea schimbarilor climatice

Romania vrea sa construiasca sisteme de irigatii de 6 miliarde de euro din fondul european destinat relansarii economice, numit generic NextGenerationEU, a anuntat duminica ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos, conform G4media.

Banca de Dezvoltare ofera un imprumut R. Moldova de 70 milioane de euro

Ministerul Finantelor al Republicii Moldova si Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei au semnat un acord de imprumut de 70 de milioane euro pentru a atenua impactul COVID19 asupra sanatatii si ocuparii fortei de munca, transmite IPN.

Carantinatii din Gornet vor patru milioane euro

Autoritatile locale din comuna Gornet, Prahova, localitate introdusa in carantina pentru doua saptam.

Tiriac sufera: De ce poate pierde 200 de milioane de euro din cauza pandemiei

Noul coronavirus va genera o criza financiara nemaiintalnita in lume si nimeni nu va fi ferit de efectele ei. Nici macar bogatii planetei!.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )