Libnet.ro
UNICEF

23:15

Mondial Canotaj

Libnet Ro
Magdalena Rusu, mesaj pentru ministrul Eduard Novak: Sa-i dea jumatate din cecul lui David Popovici

Magdalena Rusu, mesaj pentru ministrul Eduard Novak: Sa-i dea jumatate din cecul lui David Popovici

Magdalena Rusu a avut un mesaj pentru Eduard Novak, dupa ce ministrul Sportului a uitat cecul pentru sportivii romani care au castigat 4 medalii de aur la Campionatul Mondial de Canotaj, din aceasta vara. Magdalena este una dintre sportivele care au pus umarul la triumful de la proba de 8+1 feminin. Magdalena Rusu a castigat aurul la 8+1 feminin, la Campionatul Mondial de canotaj .

Simona Radis respinge comparatia cu David Popovici, dupa o noua performanta istorica pentru canotajul romanesc: Sunt mai mult de atat

Simona Radis, una dintre sportivele medaliate cu aur mondial la Radice, a respins comparatia cu David Popovici, un alt fenomen al sportului romanesc, si s-a aratat convinsa ca intreaga lume a canotajului stie de ea, transmite GSP. ro. Delegatia Romaniei a revenit in tara dupa Campionatul Mondial de Canotaj de la Radice, acolo unde a cucerit patru medalii de aur, iar Simona Radis si Ancuta Bodnar au facut senzatie, cucerind aurul mondial la dublu vasle. Cele doua sportive erau deja campioane olimpice si europene en-titre.

Elisabeta Lipa, mesaj dur pentru ministrul Eduard Novak: Vad ca ati venit total nepregatit

Delegatia Romaniei care a obtinut patru medalii de aur la Campionatul Mondial de canotaj de la Racice Cehia) a revenit in tara in cursul zilei de luni. A fost un bun prilej pentru Elisabeta Lipa presedintele FR Canotaj) sa aiba un discurs taios la adresa lui Eduard Novak, ministrul Sportului.

Aur pentru Romania la Mondialul de canotaj in cursa regina

Echipajul de 8+1 al Romaniei a cucerit, duminica, medaliile de aur la Campionatul Mondial de la Racice.

Romania obtine a patra medalie de aur la Campionatul Mondial de canotaj din Cehia

Ultima cursa a Campionatului Mondial Canotaj de la Racice Cehia) a dus inca o medalie de aur pentru delegatia Romaniei, in proba regina a canotajului, 8+1 feminin W8+).

Aur pentru Romania. Ancuta Bodnar si Simona Radis au castigat proba de canotaj dublu vasle la Campionatul Mondial de Canotaj din Cehia

Aur pentru Romania. Ancuta Bodnar si Simona Radis au castigat proba de canotaj dublu vasle la Campionatul Mondial de Canotaj din Cehia. Mai multe amanunte, in randurile articolului de mai jos. Romania, aur la campionatul mondial de canotaj. Ancuta Bodnar si Simona Radis au castigat lejer proba de dublu vasle feminin Sportivele romane Ancuta Bodnar .

Aur pentru Romania la Campionatul Mondial de Canotaj. Ancuta Bodnar si Simona Radis, campioane in proba de dublu vasle

Sportivele romane Ancuta Bodnar si Simona Radis, campioanele olimpice en titre, au cucerit medaliile de aur la Campionatele Mondiale de la Racice Cehia), duminica, in proba de dublu vasle feminin.

Ionela Cozmiuc, campioana mondiala la canotaj. Este prima medalie de aur pentru Romania la competitia de la Racice

Ionela Cozmiuc a devenit campioana mondiala in proba de simplu vasle feminin categorie usoara LW1x), vineri, cand a adus Romaniei prima medalie de aur la competitia de la Racice, Cehia, a anuntat Federatia Romana de Canotaj. Ionela Cozmiuc, medalie de aur la Campionatul Mondial de Canotaj de la Racice .

Victoria uriasa pentru Romania la Campionatul Mondial de Canotaj. Ionela Cozmiuc a castigat medalia de aur in proba de schif simplu VIDEO FOTO

Romania a obtinut primul succes la Campionatul Mondial de Canotaj, gazduit orasul Racice, din Republica Ceha. Ionela Cozmiuc a castigat titlul pentru delegatia noastra, dupa ce s-a impus in finala probei de schif simplu, categorie usoara. Medalie de aur pentru Romania la Campionatul Mondial de Canotaj Delegatia Romaniei de la Campionatul Mondial de Canotaj a .

Medalie de aur pentru Romania la Campionatul Mondial de canotaj. Ionela Cozmiuc s-a impus in Cehia

Ionela Cozmiuc a castigat medalia de aur la Mondialul de Canotaj, in proba de simplu vasle feminin categorie usoara.

Medalie de aur pentru Romania la Mondialul de canotaj

Ionela Cozmiuc a obtinut primul loc in cursa de simplu vasle categorie usoara la Campionatul Mondial de canotaj gazduit de Racice.

Gestul superb facut de David Popovici pentru o mama cu 3 copii: Nu stau niciodata pe ganduri

Gestul facut de David Popovici pentru o mama cu 3 copii a emotionat inimile a mii de romani. Dublu campion mondial si european in 2022, tanarul de 17 ani a decis sa isi vanda casca si ochelarii cu care a inotat la Campionatele Mondiale pentru a dona banii Florentinei Filipovici, vicecampioana mondiala la canotaj, descoperita .

CAMPION SI IN AFARA BAZINULUI Popovici isi doneaza echipamentul in scop caritabil

Marii campioni se manifesta la nivel ridicat si in afara arenelor sportive. Dublul campion mondial la inot David Popovici va dona casca si ochelarii cu care a castigat cele doua medalii de aur la Mondialele de la Budapesta din acest an, obiectele urmand a fi valorificate in cadrul unei actiuni caritabile dedicate Florentinei Filipovici, fosta vicecampioana mondiala la canotaj juniori.

David Popovici doneaza casca si ochelarii cu care a devenit campion mondial

David Popovici isi doneaza casca si ochelarii cu care a devenit campion mondial luna trecuta la Budapesta. Banii care vor fi stransi la licitatie vor ajunge la o fosta vicecampioana mondiala la canotaj juniori, care este grav bolnava.

Rezultatele remarcabile din sportul romanesc: Robert Glinta, David Popovici, Ancuta Bodnar, Simona Radis si Ana Maria Popescu au stralucit in 2021

Intr-un an in care competitiile sportive au fost afectate de pandemia de coronavirus, Romania a obtinut rezultate remarcabile prin canotaj Ancuta Bodnar si Simona Radis), natatie Robert Glinta si David Popovici), scrima Ana Maria Popescu), dar si haltere. La nivel mondial, britanica Emma Raducanu jucatoare cu origini romanesti) a devenit unul dintre cele mai cunoscute nume din tenis dupa ce a castigat US Open la doar 18 ani.

CE Canotaj U23: Romania, cu 5 medalii de aur si 5 de argint, primul loc in clasamentul pe natiuni Simona Radis, record mondial la simplu vasle

Romania a obtinut, in total, zece medalii 5 de aur si 5 de argint), la Campionatul European Under 23 din Polonia, care s-a incheiat duminica. intre medaliatii cu aur se afla si Simona Radis, campioana olimpica la dublu vasle, care a devenit campioana europeana doborand recordul mondial de tineret in proba de simplu vasle.

Simona Radis, aur si record mondial! Sportivii romani, 5 medalii de aur si 5 de argint la Campionatele Europene de Canotaj Under 23!

Echipajele Romaniei au incheiat Campionatele Europene de Canotaj Under 23, desfasurate in perioada 4-5 Septembrie la Kruszwica, in Polonia, cu o performanta remarcabila. Zece medalii au fost castigate de sportivii Federatiei Romane de Canotaj, dintre care cinci de aur si cinci de argint. Campioana Olimpica, Simona Radis, a doborat recordul mondial de tineret in proba de simplu vasle feminin BW1x). Romania se situeaza astfel pe locul 1 in clasamentul pe natiuni.

Recordul mondial la canotaj, stabilit de echipa de 8+1 feminin a Romaniei la Tokyo, a fost omologat de Guinness World Records

Recordul mondial si olimpic stabilit de echipa Romaniei de 8+1 feminin la canotaj a fost omologat de Guinness World Records. La Jocurile Olimpice de la Tokyo, romancele s-au clasat pe locul 6. Comitetul Olimpic si .

Recordul mondial si olimpic stabilit de romance la JO Tokyo 2020, omologat de Guinness World Records

Recordul mondial si olimpic stabilit de romance, in proba de canotaj 8+1 feminin la Jocurile Olimpice Tokyo 2020, a fost omologat de Guinness World Records.

CM Canotaj (juniori): Romania, aur in probele de dublu rame masculin si patru rame feminin Tricolorele, bronz in proba de 8+1

Echipajul de dublu rame masculin al Romaniei a castigat, duminica, medalia de aur, la Campionatele Mondiale de canotaj juniori, de la Plovdiv Bulgaria).

actualitate, 23:15

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )