Libnet.ro
UNICEF

22:15

Mondiale Canotaj

Libnet Ro
Sportivii anului au fost premiati la Gala Canotajului Romanesc

Sportivii anului au fost premiati la Gala Canotajului Romanesc

Cei mai buni sportivi ai Federatiei Romane de Canotaj, care au oferit rezultate exceptionale la Campionatele Europene si Mondiale din acest an, au fost premiati in cadrul Galei Canotajului Romanesc.

intre medalii. Simona Radis, campioana olimpica, mondiala si europeana la canotaj: Sentimentul de a nu dezamagi iti taie lumea de sub picioare

A adus anul trecut primul aur olimpic pentru canotajul romanesc dupa o pauza de 13 ani, impreuna cu partenera sa, iar in 2022 a castigat medalia de aur si la campionatele europene si la cele mondiale. Podiumul o iubeste pe Simona Radis, dar pentru ea, nu conteaza doar acele momente de podium cand toata lumea este cu ochii pe tine, conteaza de fapt munca din spate.

Ministrul Novak, luat la tinta de Elisabeta Lipa la sosirea canotorilor de la Mondiale: Ati venit total nepregatit

Delegatia Romaniei s-a intors de la Campionatele Mondiale de Canotaj din Cehia cu 4 medalii de aur. Ministrul Sportului i-a asteptat de data acesta pe tricolori, dar a fost urecheat de sefa canotajului.

inca o medalie de aur pentru Romania, in proba de canotaj 8+1, feminin, la Campionatele Mondiale din Cehia

Echipajul feminin de 8+1 al Romaniei a obtinut medalia de aur duminica la Campionatele Mondiale de canotaj de la Racice, Cehia. Felicitari echipajului compus din Magdalena Rusu, Iuliana Buhus, Adriana Ailincai, Maria Tivodariu, Madalina Beres, Amalia Beres, Ioana Vrinceanu, Simona Radis si Victoria-Stefania Petereanu, a transmis Federatia Romana de Canotaj.

Canotaj: Romania, campioana mondiala si la 8+1 feminin Tricolorii au cucerit aurul in patru probe de la Racice

Echipajul de 8+1 feminin al Romaniei a obtinut medaliile de aur la Campionatele Mondiale de canotaj de la Racice, in ultima proba desfasurata duminica in competitia din Cehia.

Aur pentru Romania la canotaj feminin opt plus unu, la Mondialele din Cehia

Echipajul feminin de opt plus unu al Romaniei a cucerit medaliile de aur la Campionatele Mondiale de canotaj de la Racice, in ultima proba desfasurata duminica in competitia din Cehia.

Canotaj: Ancuta Bodnar si Simona Radis, campioane mondiale in proba de dublu vasle

Ancuta Bodnar si Simona Radis au cucerit medaliile de aur in proba de dublu vasle feminin, duminica, la Campionatele Mondiale de la Racice Cehia).

Aur pentru Romania la Campionatul Mondial de Canotaj. Ancuta Bodnar si Simona Radis, campioane in proba de dublu vasle

Sportivele romane Ancuta Bodnar si Simona Radis, campioanele olimpice en titre, au cucerit medaliile de aur la Campionatele Mondiale de la Racice Cehia), duminica, in proba de dublu vasle feminin.

inca un aur pentru Romania: Marius Cozmiuc si Sergiu Bejan, campioni mondiali la dublu rame masculin

Marius Cozmiuc si Sergiu Bejan au obtinut sambata a doua medalie a Romaniei la Campionatele Mondiale de Canotaj de la Racice. Reusita romanilor vine la o zi dupa performanta fantastica reusita ieri de Ionela Cozmiuc. Reusita pentru Marius Cozmiuc si Sergiu Bejan intr-o zi cu cinci finale in care s-au aflat barci tricolore, unica medalie a venit in proba masculina de dublu rame, acolo unde Cozmiuc si Bejan au fost cei mai buni intr-un mod de necontestat, scrie gsp. ro.

Romania, clasata pe locul 4 la proba de patru rame, la Mondialele de canotaj din Cehia

Echipajele de patru rame ale Romaniei, atat la masculin, cat si la feminin, s-au clasat pe locul al patrulea in finalele desfasurate sambata la Campionatele Mondiale de canotaj de la Racice Cehia).

Sportivii romani au mai cucerit o medalie de aur la Campionatele Mondiale de Canotaj

A doua medalie de aur pentru Romania la Campionatele Mondiale de Canotaj de la Racice a fost castigata de Marius Cozmiuc si Sergiu Bejan, in Finala A a probei de dublu rame masculin M2-).

Aur pentru Romania in proba masculina de canotaj dublu rame, la Mondialele din Cehia

Echipajul alcatuit din sportivii romani Marius Cozmiuc si Sergiu Bejan a cucerit medaliile de aur in proba masculina de dublu rame, sambata, la Campionatele Mondiale de canotaj de la Racice Cehia).

inca un aur pentru Romania - Marius Cozmiuc si Sergiu Bejan, campioni mondiali la dublu rame masculin

Echipajul format din Marius Cozmiuc si Sergiu Bejan a cucerit medaliile de aur in proba masculina de dublu rame, sambata, la Campionatele Mondiale de canotaj de la Racice Cehia).

Romania, medalie de aur la Mondialele de canotaj din Cehia

Sportiva romana Ionela Cozmiuc a cucerit medalia de aur in proba de simplu vasle feminin, categorie usoara, vineri, la Campionatele Mondiale de canotaj de la Racice Cehia).

Medalie de aur pentru Ionela Cozmiuc la mondialele de canotaj

Sportiva romana Ionela Cozmiuc a cucerit medalia de aur in proba de simplu vasle feminin, categorie usoara, vineri, la Campionatele Mondiale de canotaj de la Racice Cehia).

Rezultat mare pentru Romania - Ionela Cozmiuc, medaliata cu aur la Mondialele de Canotaj de la Racice

Ionela Cozmiuc a cucerit medalia de aur in proba de simplu vasle feminin, categorie usoara, vineri, la Campionatele Mondiale de canotaj de la Racice Cehia).

Canotaj: Ancuta Bodnar si Simona Radis (dublu vasle), in finala CM - Cele doua sunt campioane olimpice

Ancuta Bodnar si Simona Radis, campioane olimpice, s-au calificat vineri in finala probei de dublu vasle din cadrul Campionatelor Mondiale de canotaj de la Racice, performanta reusita si de echipajul masculin al Romaniei de opt rame plus carmaci 8+1).

Campionatele Mondiale de canotaj din Cehia: Sapte echipaje romanesti s-au calificat in finale

Sase echipaje romanesti trei feminine si trei masculine) s-au calificat joi in finalele Campionatelor Mondiale de canotaj de la Racice Cehia), care se adauga ambarcatiunii feminine de opt rame plus carmaci 8+1), ajunsa deja in ultimul act.

Gestul superb facut de David Popovici pentru o mama cu 3 copii: Nu stau niciodata pe ganduri

Gestul facut de David Popovici pentru o mama cu 3 copii a emotionat inimile a mii de romani. Dublu campion mondial si european in 2022, tanarul de 17 ani a decis sa isi vanda casca si ochelarii cu care a inotat la Campionatele Mondiale pentru a dona banii Florentinei Filipovici, vicecampioana mondiala la canotaj, descoperita .

Sportiva din Calarasi, medaliata cu aur la Campionatele Mondiale de Canotaj

Rezultate de exceptie pentru CSM Calarasi. Ana Maria Matran, o tanara de doar 18 ani, este noua campioana mondiala a probei de patru vasle, impreuna cu alte trei colege de echipaj, la Campionatele Mondiale de Canotaj, Under 19. Competitie s-a desfasurat in Italia, in perioada 27-31 iulie.

actualitate, 22:15

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,16 seconds )