Libnet.ro
UNICEF

19:30

Mondiale Natatie

Libnet Ro
VIDEO inotatoare din Israel, huiduita dupa ce a castigat medalia de argint la CM de la Doha

VIDEO inotatoare din Israel, huiduita dupa ce a castigat medalia de argint la CM de la Doha

Anastasia Gorbenko din Israel) a castigat medalia de argint la Campionatele Mondiale de natatie de la Doha, iar la festivitatea de premiere a fost huiduita de public.

CM Natatie: La doar 16 ani, Robert Badea este in TOP 10 mondial la 400 m mixt

Sportivul Robert Badea va fi prima rezerva in finala probei de 400 m mixt din cadrul Campionatelor Mondiale de Natatie de la Doha, dupa ce a stabilit un record national in serii.

Constantin Popovici, desemnat de World Aquatics cel mai bun saritor de la mare inaltime in 2023

Romanul Constantin Popovici a fost desemnat de World Aquatics cel mai bun sportiv al anului 2023 la sarituri de la mare inaltime. Potrivit Federatiei Internationale de Natatie, Popovici, care a cucerit anul trecut aurul la Cupa Mondiala, cat si la Campionatele Mondiale de la Fukuoka, a fost recompensat si cu un cec de 10. 000 de .

Robert Badea, record national in proba de 200 m mixt la Campionatele Mondiale de Natatie de la Doha

Ziua a patra cu probe de inot la Campionatele Mondiale de Natatie de la Doha Qatar) a adus doi sportivi romani in bazin: Patrick Dinu 100 m liber) si Robert Badea 200 m mixt), anunta Federatia Romana de Natatie si Pentatlon Modern.

CM Natatie: Robert Badea, record national in proba de 200 metri mixt

Robert Badea va fi a doua rezerva in semifinalele probei de 200 metri mixt din cadrul Campionatelor Mondiale de Natatie de la Doha, dupa ce a stabilit un record national.

David Popovici, retrogradat. Robert Badea, nou record national de juniori in proba de 200 m mixt, la Mondiale

Un nou record national in proba de 200 m mixt, la categoriile de varsta de 17 si 18 ani, a fost stabilit, miercuri, de inotatorul roman Robert Badea la Campionatele Mondiale de natatie de la Doha. Robert Badea, la un pas de semifinale .

CM de Natatie: Vlad Stancu s-a oprit in serii

Sportivul Vlad Stancu a intrat, marti dimineata, din nou in bazin la Campionatele Mondiale de Natatie de la Doha.

CM Natatie: Vlad Stancu n-a reusit sa se califice in finala probei de 800 m liber

Vlad Stancu a ratat calificarea in finala probei de 800 metri liber din cadrul Campionatelor Mondiale de Natatie de la Doha, sportivul nostru fiind inregistrat cu al 31-lea timp din serii.

Iranianul Taghi Askari a sarit in apa la Mondialele de la Doha, la varsta de 100 de ani (VIDEO)

Taghi Askari, fost sportiv de performanta, a efectuat o saritura in apa la Campionatele Mondiale de Natatie de la Doha, la varsta de 100 de ani. Iranianul cucerise o medalie de argint si una de bronz la prima editie a Jocurilor Asiatice, in 1951, dar nu si-a pierdut niciodata pasiunea pentru acest sport.

VIDEO La 100 de ani, un iranian a efectuat o saritura in apa la CM Natatie

Taghi Askari a dovedit ca pentru unii varsta este doar un numar, iranianul in varsta de 100 de ani efectuand o saritura in apa la Campionatele Mondiale de Natatie de la Doha.

Robert Badea, Aquaman din inotul romanesc vrea medalie la Mondiale |Video

Robert Badea este mezinul delegatiei Romaniei de la Campionatele Mondiale de seniori. El este unul dintre cei care au scris istorie pentru inotul romanesc si pentru Federatia Romana de Natatie si Pentatlon Modern in 2023.

A cazut recordul mondial detinut de David Popovici! Cine este cel mai rapid inotator in proba de 100 de metri liber

Inotatorul chinez Pan Zhanle a doborat recordul mondial la 100 m liber, detinut de David Popovici, duminica, in cadrul Campionatelor Mondiale de natatie de la Doha. in varsta de 19 ani, Pan Zhanle a fost primul membru al stafetei chineze de 4100 m, fiind cronometrat in 46 sec 80100, dupa o cursa extrem de rapida, .

CM Natatie: Denis Popescu a ratat calificarea in semifinalele probei de 100 metri spate

Denis Popescu nu a reusit sa obtina calificarea in semifinalele probei de 100 metri spate din cadrul Campionatelor Mondiale de Natatie de la Doha, sportivul nostru oprindu-se in serii.

Recordul lui David Popovici la 100 m liber, doborat de chinezul Pan Zhanle VIDEO

Recordul lui David Popovici la 100 m liber a fost doborat de sportivul chinez Pan Zhanle, la Campionatele Mondiale de Natatie de la Doha.

Recordul mondial la 100 m liber, care era detinut de Popovici, a fost doborat de Pan Zhanle

Chinezul Pan Zhanle a scris istorie in prima zi de bazin la Campionatele Mondiale de Natatie de la Doha, duminica seara, el doborand recordul lui David Popovici la 100 m liber.

Recordul mondial detinut de David Popovici a fost doborat de un chinez

Pan Zhanle a stabilit un nou record mondial la 100 metri liber in chiar prima zi a Campionatelor Mondiale de natatie de la Doha, Qatar, competitie la care David Popovici nu participa din ratiuni tactice.

Recordul lui David Popovici la 100 m liber, doborat. Ce timp a scos chinezul Pan Zhanle

Recordul lui David Popovici la 100 m liber a fost doborat de sportivul chinez Pan Zhanle, la Campionatele Mondiale de Natatie de la Doha.

CM Natatie: Vlad Stancu s-a oprit in serii la 400 m liber

Vlad Stancu, primul roman care a intrat in bazin in probele de inot din cadrul Campionatelor Mondiale de Natatie de la Doha, s-a oprit in serii in proba de 400 m liber.

Palmaresul romanilor care concureaza la Campionatele Mondiale de Natatie de la Doha. Marele absent, David Popovici

In perioada 2 -18 februarie 2024, la Campionatele Mondiale de Natatie de la Doha, echipa Romaniei va participa cu opt sportivi, care vor concura in probele de inot, sarituri in apa si sarituri in apa de la mare inaltime.

in cadrul programului MedLife de testare genetica, David Popovici a oferit primele 20 de fundite aurii din medalia de la Mondiale copiilor care au supravietuit cancerului

MedLife, cea mai mare retea de servicii medicale private din Romania, marcheaza un an de la lansarea primului si singurului program gratuit de testare genetica pentru copiii cu cancer, cu acoperire nationala, din Romania printr-un eveniment deosebit care a avut loc astazi la Institutul Clinic Fundeni. in cadrul acestuia, multiplul campion european si mondial la natatie, David Popovici, a oferit primele 20 de fundite aurii, simbol al luptei impotriva cancerului pediatric, copiilor care au invins aceasta boala crunta, devenind astfel Campioni ai Sperantei. Funditele daruite astazi sunt doar o parte dintre cele 100 de bucati realizate din medalia pe care David Popovici a obtinut-o anul trecut la Mondialele de la Budapesta in proba de 200 m liber masculin si pe care a donat-o in cadrul programului MedLife cunoscut sub numele SperantaNuMoareDeCancer. Alte 80 de fundite, expuse astazi intr-un panou la Institutul Clinic Fundeni, isi asteapta campionii.

actualitate, 19:30

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (https://translate.google.com)
 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )