Libnet.ro
UNICEF

11:33

Montarea Repartitoarelor

Libnet Ro
De ce montarea repartitoarelor la calorifere va aprinde scandaluri intre vecini

De ce montarea repartitoarelor la calorifere va aprinde scandaluri intre vecini

O initiativa legislativa din Parlament prevede acordarea unui ajutor de pana la 750 de lei pentru consumatorii vulnerabili, pentru montarea repartitoarelor la calorifere, iar termenul pana la care aceste echipamente sunt obligatorii va fi prelungit cu un an, pana la 31 decembrie 2024. insa montarea repartitoarelor va aprinde scandaluri intre vecini, atata vreme cat legea nu prevede o temperatura minima pe care trebuie sa o avem in casa, pentru ca unii vor inchide repartitoarele si se vor incalzi de la vecini, spune Claudiu Cretu, seful Elcen.

Obligatia montarii de repartitoare, amanata cu un an (proiect)

Romanii care sunt racordati la sistemele centralizate de incalzire ar putea primi o amanare de inca un an pentru montarea repartitoarelor de caldura. Un proiect in acest sens a fost depus de parlamentarii liberali.

Proiect PNL: Bani pentru montarea repartitoarelor pana in 31 decembrie 2024

Un proiect de lege initiat de mai multi liberali, prin care montarea obligatorie a repartitoarelor de caldura in apartamentele de bloc se prelungeste cu un an, pana la data de 31 decembrie 2024, a fost depus, luni, la Senat. PNL a anuntat, peFacebook, ca initiatorii vor compensarea costului achizitiei si montarii acestor dispozitive pentru categoriile .

PNL vrea prelungirea perioadei de montare a repartitoarelor de caldura cu un an

Liberalii au depus astazi, la Senat, un proiect de lege prin care montarea obligatorie a repartitoarelor de caldura in apartamentele de bloc se prelungeste cu un an.

PNL vrea ca montarea obligatorie a repartitoarelor de caldura in apartamentele de bloc sa se prelungeasca cu un an

PNL a depus azi, la Senat, un proiect de lege prin care montarea obligatorie a repartitoarelor de caldura in apartamentele de bloc se prelungeste cu un an, pana la 31 decembrie 2024. Costurile se vor compensa doar pentru cei considerati vulnerabili Proiectul legislativ este initiat de ministrul liberal al Energiei, Sebastian Burduja, alaturi de senatorii PNL Roberta Anastase, Toma Petcu, Mihail Vestea si de alti parlamentari. Mai semneaza presedintele Comisiei de Energie din Senat si cel al Comisiei de Industrii din Camera Deputatilor.

Montarea obligatorie a repartitoarelor de caldura ar putea fi amanata

Un proiect de lege initiat de mai multi liberali, prin care montarea obligatorie a repartitoarelor de caldura in apartamentele de bloc se prelungeste cu un an, pana la data de 31 decembrie 2024, a fost depus, luni, la Senat.

Montarea repartitoarelor la calorifere devine obligatorie in acest an Amenda uriasa pentru cei care nu respecta legea

Din 2023, montarea repartitoarelor la calorifere devine obligatorie in Romania, iar cei care nu respecta aceasta lege risca amenzi semnificative. Cu toate acestea, exista unele probleme si neclaritati legate de implementarea acestei masuri, relateaza Fanatik. ro. Amenzi de pana la 1. 000 de lei pentru cei fara repartitoare la calorifere .

Romanii mai scapa un an de obligativitatea repartitoarelor. Beneficiile acestora nu sunt clare

Romanii care locuiesc la bloc mai au ragaz un an pentru a-si monta repartitoare la calorifere. Montarea repartitoarelor de catre asociatiile de proprietari nu s-a realizat deoarece beneficiile acestora nu sunt clare.

Montarea obligatorie a repartitoarelor la calorifere, amanata un an

Montarea obligatorie a repartitoarelor la calorifere, amanata un an, pana la 31 decembrie 2022. Deputatii au adoptat in acest sens proiectul de Lege privind aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 1842020 pentru modificarea si completarea Legii nr. 1212014 privind eficienta energetica, cu amendamente. S-au inregistrat 264 voturi pentru, 25 impotriva si 4 abtineri. in imobilele de .

Montarea obligatorie a repartitoarelor pentru caldura, amanata. Romanii nu mai trebuie sa le instaleze pana la finalul lui 2021

Sunt vesti importante pentru romanii care locuiesc in blocurile racordate la sistemul de incalzire centralizat. Montarea obligatorie a repartitoarelor va fi amanata cu un an. Repartitoarele de caldura trebuiau sa fie montate pana la finalul .

Probleme majore din cauza obligativitatii repartitoarelor pentru calorifere. Romanii sunt revoltati

Romanii sunt revoltati din cauza repartitoarelor pentru calorifere. Mai multe asociatii de proprietari fac demersuri pentru modificarea legislatiei care ii obliga sa monteze repartitoare de costuri in apartamente. Romanii se revolta din cauza legii care impune montarea de repartitoare Oradenii sunt nemultumiti de legea care ii obliga sa monteze repartitoare in apartamente. Coalitia Rogerius cere .

Revolta fata de repartitoarele pentru calorifere: oradenii cer modificarea legii

Coalitia Rogerius, organizatie civica din Oradea care reuneste mai multe asociatii de proprietari, cere parlamentarilor din Bihor sa faca demersuri pentru a modifica de urgenta legislatia care obliga la montarea repartitoarelor de costuri in apartamente.

Legea care afecteaza toti romanii: repartitoarele de caldura, obligatorii. Cat costa montarea lor, cat de mare e amenda

Incalzirea centralizata continua sa fie o problema foarte costisitoare pentru romani, iar de acum devine si mai problematica. Montarea repartitoarelor sau a contoarelor individuale a devenit.

Montarea repartitoarelor devine obligatorie din 2016: La nivel european, Romania are unul dintre cele mai scazute grade de contorizare (VIDEO)

De anul viitor montarea repartitoarelor devine obligatorie, iar proprietarii apartamentelor alimentate de la sistemul centralizat de incalzire trebuie sa se asigure ca respecta noua masura pana la finalul anului.

actualitate, 11:33

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (https://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )