Libnet.ro
UNICEF

13:45

Motiunea de cenzura a PSD impotriva Guvernului Orban va fi citita pe 20 august

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Motiunea de cenzura a PSD impotriva Guvernului Orban va fi citita pe 20 august

Birourile reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului au decis luni seara ca motiunea de cenzura a PSD impotriva Cabinetului Orban sa fie citita intr-un plen reunit care va avea loc pe 20 august si va incepe la ora 12. Votul si dezbaterea motiunii vor fi stabilite intr-o alta sedinta a conducerii reunite a Parlamentului, conform news. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Pandemia a fost transformata intr-o pande-mita generalizata!. Cum arata motiunea de cenzura a PSD impotriva Guvernului Orban

Social-democratii acuza Guvernul Orban ca a pierdut complet controlul in gestionarea situatiei COVID-19 si de devalizarea bugetului de stat sub paravanul pandemiei, potrivit textului motiunii de cenzura. PSD aminteste si de masurile contradictorii ale Executivului si de restrictii impuse fara rost romanilor.

DOCUMENT. Textul integral al motiunii de cenzura depusa de PSD impotriva Guvernului Orban

PSD a depus, astazi, la Parlament, documentul motiunii de cenzura impotriva Guvernului Orban pe care il acuza de jaf generalizat in perioada starii de urgenta cauzate de pandemia de coronavirus.

Eugen Teodorovici explica de ce nu a votat motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban. Nou atac dur la Ciolacu

Eugen Teodorovici a explicat, luni seara, prin intermediul unei postari pe pagina sa de Facebook, de ce nu a votat motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban care va fi citita joi in Parlament Teodorovici spune ca va vota oricand o astfel de motiune de cenzura, insa doar daca va vedea, va citi si isi va asuma continutul textului acesteia.

Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban are sanse mari sa treaca: PSD ar putea propune un premier tehnocrat! - surse

Motiunea de cenzura depusa de PSD pentru demiterea Guvernului Orban va trece, conform unor surse. Klaus Iohannis insa nu va accepta vreo propunere de la PSD, asa cum a si declarat.

Cine e parlamentarul PSD care nu a semnat motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat cine nu a semnat motiunea de cenzura depusa luni, 17 august 2020, impotriva Guvernului Orban.

Marcel Ciolacu: Maine PSD va depune motiunea de cenzura la Parlament. Cand e programat votul impotriva Guvernului Orban

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat duminica seara, in carul evenimentului de lansare a candidatiilor PSD la primariile din Capitala, ca Partidul Social Democrat va depune luni la Parlament motiunea de.

Ciolacu, la sfintirea Catedralei Sfantul Sava, din Buzau: Luni depunem motiunea de cenzura. ii recomand premierului Orban sa mearga si dansul la biserica

Liderul PSD, presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a declarat duminica la Buzau, unde s-a aflat la sfintirea Catedralei Sfantul Sava, ca luni va depune motiunea de cenzura impotriva Guvernului, precizand ca votul in favoarea acestui demers e un act patriotic, motiunea avand sanse sa treaca.

PSD a depus la Parlament motiunea de cenzura impotriva Guvernului liberal

PSD a depus, luni, la Parlament, motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban, intitulata Pandemia a fost transformata intr-o pande-mita generalizata!. Am depus motiunea de cenzura impotriva.

PSD a depus la Parlament motiunea de cenzura impotriva Guvernului liberal. Marcel Ciolacu: Ma bazez pe voturile tuturor oamenilor politici responsabili (VIDEO)

PSD a depus, luni, la Parlament, motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban, intitulata Pandemia a fost transformata intr-o pande-mita generalizata!. UPDATE, 17 august, ora 19. 30 -Motiunea de.

Marcel Ciolacu: Motiunea de cenzura impotriva Guvernului va trece. Ce contine documentul

Marcel Ciolacu sustine ca motiunea de cenzuta impotriva Guvernului va trece. Presedintele PSD estimeaza ca 252 de parlamentari vor vota documentul. Cred ca e un moment 0 in care nu mai exista gri in Parlament. Exista alb si negru. Acest guvern trebuie sa plece. , a spus Ciolacu.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )