Libnet.ro
UNICEF

01:05

Motiunea Ministrului

Libnet Ro
Motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii, Alexandru Rafila, respinsa de Camera Deputatilor

Motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii, Alexandru Rafila, respinsa de Camera Deputatilor

Motiunea simpla depusa de USR si Forta Dreptei impotriva ministrului Sanatatii, Alexandru Rafila, a fost respinsa miercuri de Camera Deputatilor, cu 89 de voturi pentru, 161 impotriva, 15 abtineri si un deputat care nu a votat.

Motiunea simpla impotriva ministrului Rafila, respinsa

Deputatii au respins motiunea simpla, depusa de USR si Forta Dreptei impotriva ministrului Sanatatii, Alexandru Rafila.

Motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii a fost respinsa

Camera Deputatilor a respins, miercuri, motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii, Alexandru Rafila.

Emanuel Ungureanu, critici dure la adresa lui Alexandru Rafila: Condamna la moarte copii care s-ar fi putut naste intr-o maternitate noua din bani gratuiti (VIDEO)

Deputatul Emanuel Ungureanu a lansat miercuri acuzatii grave la adresa ministrului Sanatatii, Alexandru Rafila, dupa ce motiunea simpla impotriva acestuia a picat in Parlament: Din pacate ma asteptam la acest exercitiu de lasitate si ticalosie din partea PSD si PNL. Sustin un ministru al Sanatatii despre care nu trebuie sa uitam ca este fiul sefului Securitatii din Arad. A mostenit de la tatal sau cinismul pentru ca noi vorbim aici despre un ministru care a taiat fondurile de la maternitatea din Arad, de la Spitalul de Pneumoftiziologie din Brasov pe care un primar USR voia sa il construiasca de la zero prin fondurile PNRR, vorbim despre o frauda de 740 de milioane de euro.

Motiunea simpla impotriva Ministrului Sanatatii, Alexandru Rafila, a fost respinsa

Motiunea simpla impotriva Ministrului Sanatatii, Alexandru Rafila, a fost respinsa in Parlament. Procedura a fost initiata de parlamentarii USR si Forta Dreptei.

Motiunea impotriva lui Alexandru Rafila va fi votata astazi

Deputatii vor da, miercuri, votul asupra motiunii simple impotriva ministrului Sanatatii, Alexandru Rafila.

Motiunea simpla impotriva ministrului Rafila a fost respinsa

UPDATE, 20 septembrie, ora 12. 05: Motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii, Alexandru Rafila, a fost respinsa. Motiunea a primit 89 de voturi pentru si 161 impotriva. Stirea initiala, 20 septembrie, ora 8. 20: Motiunea simpla initiata de parlamentarii USR si ai partidului Forta Dreptei, impotriva ministrului Sanatatii, Alexandru Rafila, va fi supusa miercuri la vot in Camera Deputatilor. Motiunea simpla impotriva ministrului Alexandru Rafila .

VIDEO Deputatii au dezbatut motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii Cum raspunde Rafila

Camera Deputatilor a dezbatut luni, motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii, Alexandru Rafila. Deputatii USR au afisat pancarde in plen cu mesajul Spitale nu vorbe goale si altele prin care i se cerea demisia. in replica, ministrul Sanatatii a spus de la tribuna ca demersul opozitiei este doar o arie a calomniei din partea unor politicieni aflati intr-o goana dupa notorietate si dupa voturi.

Motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii, Alexandru Rafila, este dezbatuta in Parlament

Motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii, Alexandru Rafila, este dezbatuta luni in Parlament. Procedura a fost initiata de parlamentarii USR si Forta Dreptei.

Vetuta Stanescu: Sanatatea nu trebuie transformata in trambulina pentru atacuri politice

Deputatul PNL Vetuta Stanescu a declarat, luni, ca sanatatea nu trebuie transformata in trambulina pentru atacuri politice si le-a solicitat deputatilor sa nu voteze motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii, Alexandru Rafila.

Rafila acuza USR de populism desantat. Replica unui deputat: E cel mai nenorocit ministru din istoria acestei tari

Motiunea simpla contra ministrului Sanatatii a dus la schimburi dure de replici intre Alexandru Rafila si USR, dar si intre alti deputati si reprezentanti ai partidului condus de Catalin Drula.

Deputatii discuta motiunea contra ministrului Sanatatii

Motiunea contra ministrului Sanatatii, Alexandru Rafila, va fi dezbatuta luni, 18 septembrie 2023, in Camera Deputatilor. Este vorba de o motiune simpla care poarta titlul: Ministrul Rafila turistul lenes si cinic care lasa Romania fara spitale. Textul motiunii este semnat de 56 de deputati de la USR si de la Forta Dreptei, acesta fiind .

Motiunea simpla impotriva lui Alexandru Rafila urmeaza sa fie dezbatuta astazi si votata miercuri

Camera Deputatilor va dezbate, luni, motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii, Alexandru Rafila, urmand ca votul sa fie dat miercuri.

Camera Deputatilor: Motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii, dezbatuta luni; votul - miercuri

Camera Deputatilor va dezbate, luni, motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii Alexandru Rafila, urmand ca votul sa fie dat miercuri, noteaza Agerpres.

Motiunea simpla impotriva lui Rafila, dezbatuta luni, va fi votata miercuri

Motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii, Alexandru Rafila, va fi dezbatuta luni, de la ora 16,00 si votata miercurea viitoare in plenul Camerei Deputatilor, a decis Biroul permanent.

USR a depus motiune simpla impotriva ministrului Sanatatii

Deputatii USR si cei de la partidul Forta Dreptei au depus, miercuri, in plenul Camerei Deputatilor, motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii, Alexandru Rafila.

Europarlamentarul Eugen Tomac: Dezamagitor votul dat de PNL la motiunea impotriva bolsevicului Daea care a ingropat Agricultura Romaniei

Europarlamentarul PMP Eugen Tomac a decalarat ca votul dat de PNL la motiunea impotriva ministrului Agriculturii, Petre Daea, este dezamagitor. Potrivit europarlamentarului, liberalii au cautionat un dezastru: Dezamagitor votul dat de PNL la motiunea impotriva bolsevicului Daea care a ingropat Agricultura Romaniei.

Motiunea impotriva lui Daea a fost respinsa

Motiunea simpla impotriva ministrului Agriculturii, Petre Daea, depusa de USR si Forta Dreptei, a fost respinsa in plenul Camerei Deputatilor. Pentru motiune au votat 83 de deputati, 174 impotriva si unul s-a abtinut. USR si Forta Dreptei au cerut prin motiunea simpla intitulata De la granarul Europei la rusinea Europei. Ministrul Daea distruge cu buna stiinta .

AUR vrea interzicerea importurilor de cereale din Ucraina

Presedintele AUR, George Simion, cere interzicerea importurilor de cereale din Ucraina si tranzitul acestora prin Romania si a explicat ca refuzul PSD de a actiona in acest sens i-a determinat pe deputatii AUR sa voteze pentru motiunea simpla impotriva ministrului Agriculturii, Petre Daea.

Petre Daea, de neclinitit in urma motiunii simple depuse de USR si Forta Dreptei. Ministrul Agriculturii ramane pe functie

Motiunea simpla impotriva ministrului Agriculturii, Petre Daea, depusa de USR si Forta Dreptei, a fost respinsa, miercuri, in plenul Camerei Deputatilor.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (https://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )