Libnet.ro
evomag.ro

23:45

Motivele pentru care Coreea de Nord continua sa testeze rachete, in timp ce tarile vecine se simt amenintate

România Liberă România Liberă,
Motivele pentru care Coreea de Nord continua sa testeze rachete, in timp ce tarile vecine se simt amenintate

Coreea de Nord a testat o noua racheta de croaziera cu raza lunga de actiune, capabila sa loveasca o mare parte din Japonia. Potrivit presei de stat, testele organizate in weekend au vizat rachete calatorind pana la 1. 500 km distanta. in ciuda amenintarii catre tarile vecine, se pare ca actiunea nu incalca rezolutiile Consiliului de . continuă pe România Liberă

carturesti.ro

Motivul pentru care Catalin Scarlatescu nu s-a mutat din Romania. E o surpriza pentru toata lumea

Catalin Scarlatescu este recunoscut pentru zecile de locuri pe care le-a vizitat, dar si pentru pasiunea lui privind insulele grecesti. Celebrul bucatar s-a plimbat peste tot prin lume, dar a decis sa ramana in Romania. Dupa ce a vazut peste 50 de tari, juratul de la Chefi la Cutite a vorbit despre motivul pentru care .

Salarii rusinoase in industria alimentara. Asta e motivul pentru care patronii nu gasesc oameni

Romania anului 2020, odata cu declansarea pandemiei, a avut pierderi masive in mai toate domeniile de activitate. Pe de alta parte, desi guvernantii anuntau majorarea salariului minim, unele ramuri au avut cele mai mici salarii. intre acestea, industria alimentara si cea a bauturilor, cu 14% ca si numar de angajati, au avut cele mai mici .

actualitate, 23:45

evomag.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2482 seconds )