Libnet.ro
carturesti.ro

00:06

Mugur Mihaescu, balada despre actuala criza politica

Antena3 Antena3,
Mugur Mihaescu, balada despre actuala criza politica

Pentru ca hazul de necaz ne invioreaza si ne tine in priza in Romania, celebrul actor de la Vacanta Mare Mugur Mihaescu a lansat zilele acestea o balada despre actuala criza politica. continuă pe Antena3

Radu Tincu: Criza politica dezorienteaza populatia si autoritatile locale Lumea crede ca totul e o mascarada, dar azi au murit 442 de romani, jumatate din mortalitatea maxima a Italiei din primul val (VIDEO)

Radu Tincu, medic primar ATI la Spitalul Floreasca, a subliniat ca este foarte dificil sa gestionezi o criza sanitara cu instabilitate politica. Sigur ca toata criza politica nu face decat sa dezorienteze, pe de o .

CIOLOS: Nu suntem blocati in probleme interne, nu jucam criza politica gandindu-ne la voturile de peste doi ani

Premierul desemnat Dacian Ciolos a transmis, marti, ca USR este singurul partid parlamentar care a prezentat o solutie politica la criza actuala si nu este cazul sa se ingrijoreze nimeni pentru cariera sa politica sau pentru candidatura la Presedintie.

watchshop.ro

actualitate, 00:06

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2491 seconds )