Libnet.ro
carturesti.ro

05:00

Muncii Budai

Libnet Ro
Ministrul Muncii: Nu mai exista cota unica in Romania cam de mult timp

Ministrul Muncii: Nu mai exista cota unica in Romania cam de mult timp

Ministrul Muncii, Marius Budai, afirma ca nu mai exista cota unica in Romania cam de mult timp. in ceea ce priveste propunerea PSD de schimbare a modului de impozitare prin introducerea impozitarii progresive de anul viitor, ministrul arata ca deocamdata e o idee care va fi discutata in coalitie, iar o astfel de masura trebuie sa ii sprijine in primul rand pe cei cu venituri scazute.

Cand vor fi impozitate companiile straine la fel ca cele autohtone? Raspunsul dat de ministrul Marius Budai

Ministrul Muncii, Marius Budai, a fost intrebat in aceasta seara, la Sinteza zilei, care este stadiul discutiilor in privinta impozitarii salariilor cu o cota progresiva.

Ministrul Muncii anunta solutiile pentru cresterea salariilor si a pensiilor |Ce spune despre masurile anti-scumpiri

Ministrul Muncii, Marius Budai, a anuntat solutiile pentru cresterea pensiilor dar si ce masuri anti-scumpiri sunt luate in calcul de coalitia de guvernare.

Creste varsta de pensionare pentru femei. Anuntul momentului facut de ministrul Muncii

Marius Budai, ministrul Muncii, a anuntat ca varsta de pensionare pentru femeile din Romania se va modifica. Totodata, acesta a explicat ca majorarea varstei de pensioare a femeilor este un lucru asumat prin Planul National de Redresare si Rezilienta. Varsta de pensionare creste pentru femei in momentul de fata, varsta standard de pensionare pentru femei .

Anuntul de ultima ora despre cresterea pensiilor in Romania. Vestea asteptata de pensionari

Asa cum, in nenumarate randuri, am mai scris, discrepantele din sistemul de pensii romanesc au fost si sunt una din marile probleme. Desi nerecunoscuta, problema a persistat, creand adevarate dezechilibre in sumele primite de romanii iesiti la pensie. Dar, se pare ca noul minstru al Muncii, Marius Budai, a decis sa-si asume aceste declaratii si .

Pensiile se vor ingheta in Romania?! Toti pensionarii trebuie sa afle, anuntul categoric al ministrului

Se ia in calcul inghetarea pensiilor in Romania? Marius Budai a facut declaratii vizavi de acest subiect delicat, astfel ca toti pensionarii trebuie sa afle anuntul categoric al ministrului Muncii. Toate amanuntele despre pensii, in randurile de mai jos. ingheata pensiile in Romania? Ministrul Muncii a facut anuntul oficial Guvernul nu stie ce se va .

Creste varsta de pensionare pentru femeile din tara

Ministrul Muncii, Marius Budai, a anuntat astazi, 11 mai, ca varsta de pensionare se va modifica pentru femeile din Romania.

watchshop.ro

Budai: Puterea de cumparare a pensionarilor a scazut cu 7-8%

Ministrul Muncii, Marius Budai, a declarat, marti seara, ca specialistii si cei din conducerea Bancii Mondiale sunt de acord cu reforma pensiilor propusa de el si sustine ca i-a convins intrebandu-i daca pot trai cu 200-300 de euro pe luna. intrebat la Antena 3 cat a pierdut un pensionar din Romania, din puterea de cumparare, .

Ce a spus ministrul Muncii despre cresterea pensiilor. Anuntul asteptat cu mare interes de milioane de romani

Cifrele din ultima perioada, cu privire la puterea de cumparare a celor aproape 5 milioane de pensionari a scazut. Afirmatia ii apartine ministrului Muncii, Marius Budai. Acelasi ministru a vorbit si despre discutiile avute cu Banca Mondiala referitor la majorarile pensiilor. Una din concluzii a fost faptul ca Banca Mondiala a reiterat sprijinul sau pentru .

MARIUS BUDAI: Specialistii din Banca Mondiala vor fi alaturi de mine, de seniorii acestei tari, in aceasta reforma a pensiilor

Ministrul Muncii, Marius Budai, a declarat, marti seara, ca specialistii si cei din conducerea Bancii Mondiale sunt de acord cu reforma pensiilor propusa de el si sustine ca i-a convins intrebandu-i daca pot trai cu 200-300 de euro pe luna.

Marius Budai: Puterea de cumpatrare a pensionarilor a scazut cu 7-8%. Am scris bazaconii in PNRR

Ministrul Muncii, Marius Budai, a declarat, marti seara, ca specialistii si cei din conducerea Bancii Mondiale sunt de acord cu reforma pensiilor propusa de el si sustine ca i-a convins intrebandu-i daca pot trai cu 200-300 de euro pe luna. Ministrul Muncii a mai precizat ca s-au scris bazaconii in PNRR, dupa ce a fost intrebat daca si cei de la Uniunea Europeana au dat unda verde majorarii pensiilor, conform news. ro.

Creste varsta de pensionare la femei? |Raspunsul ministrului Muncii

Pentru a beneficia de pensia pentru limita de varsta, o persoana trebuie sa fi atins varsta standard de pensionare si sa fi contribuit la sistemul public de pensii o anumita perioada minima de timp. Ministrul Muncii, Marius Budai, a oferit detalii despre varsta de pensionare in cazul femeilor.

Informatia serii despre cresterea pensiilor. Ministrul Muncii a facut anuntul

Ministrul Muncii, Marius Budai, a explicat care sunt concluziile dupa discutiile avute cu Banca Mondiala si cum se va realiza majorarea pensiilor.

Marius Budai, anunt optimist despre cresterea pensiilor

Ministrul Muncii, Marius Budai a afirmat, luni, ca guvernul va face toate eforturile pentru a creste pensiile in acest an, precizand ca nu stie care va fi procentul.

carturesti.ro

Marius Budai afirma ca guvernul va face toate eforturile pentru a majora pensiile anul acesta

Ministrul Muncii, Mariu Budai a afirmat, luni, la sediul PSD, ca guvernul va face toate eforturile pentru majorarea pensiilor anul acesta.

Ministrul Muncii, despre majorarea pensiilor: Nu stiu care va fi procentul, dar nu excludem nicio varianta

Ministrul Muncii, Mariu Budai a transmis, luni, la sediul PSD, ca Guvernul va face toate eforturile pentru majorarea pensiilor anul acesta. Potrivit oficialului, nu se stie care va fi procentul, insa nu este exclusa nicio varianta.

Disputa intre Corina Cretu si Marius Budai. Fostul comisar european vorbeste despre reticenta CE privind modificarea PNRR

Modificarea PNRR, dorita de ministrul Muncii, a starnit noi dispute. Dupa ce a declarat caproblema pensiilor poate fi rezolvata mai rapid prin compensari de la bugetul de stat, europarlamentarul Corina Cretu, fost comisar european, a explicat ca s-a referit lareticenta Comisiei Europene de a modifica PNRR. Ministrul Marius Budai a declarat ca s-a saturat de toti cei care ne explica si ne spun cum nu se poate face.

Ministrul Muncii, informatii despre renegocierea PNRR pentru pensii: Va garantez ca va fi modificat

Ministrul Muncii, Marius Budai, face un anunt de ultim moment cu privire la renegocierea procentului din PNRR pentru pensii.

Marius Budai, despre renegocierea plafonului din PNRR pentru pensii: M-am saturat de toti cei care ne spun noua cum nu se poate face. Fiecare stat UE trebuie sa aiba o anumita independenta in politica salariala si de pensii

Ministrul Muncii, Marius Budai, a vorbit despre renegocierea PNRR in ceea ce priveste plafonul prevazut pentru cheltuielile cu pensiile, de 9,4% din PIB, si s-a aratat de parere ca fiecare stat UE ar trebui sa aiba un anumit grad de independenta in a decide politica salariala sau de pensii, transmite G4Media. ro.

Voucherele pentru alimente nu au fost aprobate de Comisia Europeana? Ministrul Muncii: M-am saturat de oameni care ne spun cum nu se poate face

Ministrul Muncii, Marius Budai, a declarat ca PNRR va putea fi modificat in ceea ce priveste voucherele pentru alimente, dupa ce europarlamentarul Corina Cretu a afirmat ca aceste vouchere nu au aviz pozitiv de la Comisia Europeana.

actualitate, 05:00

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
adblock
Confidenţialitate | Contact Sitemap
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1462 seconds )