Libnet.ro
UNICEF

11:15

JO Nanjing 2014 Doua medalii de aur pentru Romania la canotaj

Hotnews Hotnews,
 JO Nanjing 2014 Doua medalii de aur pentru Romania la canotaj

Echipajele Romaniei de doi rame fara carmaci, atat cel feminin, cat si cel masculin, au cucerit medaliile de aur la Jocurile Olimpice de Tineret de la Nanjing, China. Echipajul feminin format din Denisa Tilvescu si Cristina Georgiana Popescu a castigat cursa cu timpul 3:37. 32, devansandu-le pe adversarele din China si Canada, in timp ce Ciprian Tudosa si Gheorghe Robert Dedu, in finala masculina, au reusit sa treaca primii linia de sosire, cu timpul 3:11. 27, invingand echipajele din Cehia si Turcia. continuă pe Hotnews

Doua medalii de aur pentru Romania, la canotaj, in cadrul Jocurilor Olimpice de Tineret

Echipajele Romaniei de dublu rame fara carmaci, atat feminin, cat si masculin, au cucerit aurul olimpic, miercuri, la Nanjing, scrie Mediafax. La feminin, echipajul format din Cristina Popescu si Denisa Tilvescu .

Doua medalii de aur pentru Romania, la Jocurile Olimpice de Tineret

Echipajele Romaniei de dublu rame fara carmaci, feminin si masculin, au cucerit, miercuri, medaliile de aur la Jocurile Olimpice de Tineret de la Nanjing, China.

Romania a castigat doua medalii de aur in concursul de canotaj din cadrul Jocurilor Olimpice de Tineret

Echipajele Romaniei de dublu rame fara carmaci, feminin si masculin, au cucerit, miercuri, medaliile de aur la Jocurile Olimpice de Tineret de la Nanjing. Astfel, bilantul delegatiei Romaniei, care participa cu.

JO Tineret: Romania cucereste doua medalii de aur la dublu rame

Echipajele Romaniei de dublu rame fara carmaci, feminin si masculin, au cucerit, miercuri, medaliile de aur la Jocurile Olimpice de Tineret de la Nanjing.

Jocurile Olimpice de Tineret: echipajele Romaniei de dublu rame fara carmaci, doua medalii de aur

Echipajele Romaniei de dublu rame fara carmaci, feminin si masculin, au cucerit, miercuri, medaliile de aur la Jocurile Olimpice de Tineret de la Nanjing.

Echipajele Romaniei de dublu rame fara carmaci au obtinut doua medalii de aur

Echipajele Romaniei de dublu rame fara carmaci, feminin si masculin, au cucerit medaliile de aur la Jocurile Olimpice de Tineret de la Nanjing.

Medalii de aur, argint si bronz pentru Romania, la Olimpiada Internationala de Geografie

Elevii romani participanti la Olimpiada Internationala de Geografie desfasurata in Cracovia, Polonia, au obtinut patru medalii - doua de aur, una de argint si una de bronz - clasandu-se pe locul I in Europa.

JO Nanjing 2014 Stefania Adelina Dobre, prima medalie pentru Romania- Argint la judo (categoria 63 kg)

Judoka Stefania Adelina Dobre a cucerit prima medalie pentru Romania la Jocurile Olimpice de Tineret JOT) de la Nanjing, argint la categoria 63 kg. In finala, ea a fost invinsa prin ippon de unguroaica Szabina Gercsak, informeaza cosr. ro.

JO Nanjing 2014 Rezultatele inregistrate de sportivii romani in primele doua zile de competitii

In perioada 16- 28 august se desfasoara, la Nanjing China), Jocurile Olimpice de Tineret JOT) dedicate atletilor cu varste cuprinse intre 14 si 18 ani. Romania participa la cea de-a doua editie de vara a JOT cu 41 de sportivi. Intra in articol pentru a vedea rezultatele inregistrate de sportivii romani in primele doua zile de competitii.

JO Nanjing 2014 Rezultatele sportivilor romani in ziua a 3-a

In perioada 16- 28 august se desfasoara, la Nanjing China), Jocurile Olimpice de Tineret JOT) dedicate atletilor cu varste cuprinse intre 14 si 18 ani. Romania participa la cea de-a doua editie de vara a JOT cu 41 de sportivi. Intra in articol pentru a vedea rezultatele inregistrate de componentii echipei olimpice a Romaniei in ziua a 3-a a Jocurilor Olimpice de Tineret de la Nanjing, China.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )