Libnet.ro
UNICEF

19:17

Narcisa Iorga,despre decizia DNA in dosarul Giga TV:Intentia mea permanenta a fost respectarea legii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Narcisa Iorga,despre decizia DNA in dosarul Giga TV:Intentia mea permanenta a fost respectarea legii

Fostul membru al CNA Narcisa Iorga, care a fost trimisa in judecata in dosarul privind retragerea licentei televiziunii Giga TV, spune ca nicio clipa nu a avut intentia sa instige la schimbarea unei decizii legale intr-una ilegala,. continuă pe Wall-Street Ro

Narcisa Iorga, despre decizia DNA in dosarul Giga TV: Intentia mea permanenta a fost respectarea legii

Laura Georgescu, presedintele Consiliului National al Audiovizualului CNA), Narcisa Iorga, fost membru al CNA, fostul primar al municipiului Piatra-Neamt Gheorghe Stefan si fostul deputat Viorel Hrebenciuc au fost trimisi in judecata in dosarul privind retragerea licentei Giga TV, potrivit unui comunicat remis vineri de Directia Nationala Anticoruptie DNA).

Laura Georgescu, Viorel Hrebenciuc, Gheorghe Stefan si Narcisa Iorga, trimisi in judecata

DNA i-a trimis in judecata, in dosarul Giga TV, pe sefa CNA Laura Georgescu, Viorel Hrebenciuc, Gheorghe Stefan si Narcisa Iorga, membru CNA.

Laura Georgescu, Viorel Hrebenciuc si Gheorghe Stefan, trimisi in judecata in dosarul licentelor TV

Presedintele Consiliului National al Audiovizualului CNA), Laura Georgescu, a fost trimisa in judeacata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) in dosarul privind licenta postului de televiziune Giga TV. Aceasta este acuzata ar fi intervenit pe langa membrii Consiliului pentru reacordarea licentei postului TV. Dosarul va ajunge pe masa judecatorilor de la Tribunalul Bucuresti.

Decizia Curtii de Apel Brasov privind cercetarea lui George Scripcaru sub control judiciar, contestata de DNA: Dosarul se trimite la Curtea Suprema

DNA a contestat decizia Curtii de Apel Brasov de marti seara privind cercetarea sub control judiciar a primarului George Scripcaru. Contestatia va fi depusa la inalta Curte de Casatie si Justitie. Decizia a.

actualitate, 19:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )