Libnet.ro
watchshop.ro

21:16

Natalia Gavrilita: Integrarea europeana are nevoie de sosele europene

Adevărul Adevărul,
Natalia Gavrilita: Integrarea europeana are nevoie de sosele europene

In planul guvernului este conectarea tarii noastre la reteaua de autostrazi europene si momentul cand de la Chisinau la Bucuresti vom putea ajunge pe autostrada, a declarat Natalia Gavrilita intr-o conferinta de presa comuna dupa intrevederea pe care au avut-o in seara zilei de joi cu Adina Valean, comisar european, , transmite IPN. continuă pe Adevărul

Robert Cazanciuc (PSD): Coalitia n-are nevoie sa fie populista Regionalizarea e un mare proiect, nu stiu daca alegerile in doua tururi reprezinta un proiect de care tara are nevoie (VIDEO)

Senatorul social-democrat Robert Cazanciuc a declarat joi, pentru B1 TV, ca PSD a ales sa intre intr-o guvernare cu PNL deoarece are in istoricul recent dorinta de a participa la lucruri care sa scoata tara .

carturesti.ro

actualitate, 21:16

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1532 seconds )