Libnet.ro
carturesti.ro

15:15

NATO isi declara sprijinul pentru Polonia in criza de la granita belarusa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
NATO isi declara sprijinul pentru Polonia in criza de la granita belarusa

NATO este pregatita sa ofere sprijin Poloniei daca se va dovedi a fi necesar , dar guvernul de la Varsovia reuseste deocamdata sa gestioneze afluxul de migranti veniti dinspre Belarus, a declarat ieri secretarul general al Aliantei, Jens Stoltenberg, dupa o intalnire cu presedintele polonez Andrzej Duda, transmite AFP, citata de Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Piscina Diavolului, locul unde oamenii isi risca viata pentru poze. Ce pericol sta la baza lui

Timp de doar cateva luni pe an, natura le ofera turistilor cu spirit de aventura ocazia sa se scalde intr-un ochi de apa spectaculos, supranumit de localnici Piscina Diavolului. De ce se spune ca locul ar fi blestemat si ca, odata ajuns aici, te afli la granita dintre viata si moarte? Raspunsul la aceasta intrebare, .

Joe Biden a reafirmat sprijinul pentru Ucraina cu ocazia comemorarii Holodomorului

Presedintele Joe Biden a comemorat ieri marea foamete din anii 1930 din Ucraina sub regimul sovietic al lui Iosif Stalin, liderul american reafirmandu-si cu aceasta ocazie sprijinul pentru Kiev in actuala confruntare cu Moscova.

Biden reafirma sprijinul pentru Ucraina la comemorarea marii foamete de sub Stalin

Joe Biden a comemorat miercuri marea foamete din anii 1930 din Ucraina sub regimul sovietic al lui Iosif Stalin, presedintele SUA reinnoindu-si si sprijinul pentru Kiev in actuala confruntare cu Moscova, scrie AFP.

Guvernul Slovaciei isi cere scuze pentru sterilizarea fortata a femeilor de etnie roma

Guvernul Slovaciei si-a cerut scuze oficial pentru sterilizarile fortate ale femeilor de etnie roma care au avut loc de-a lungul catorva decenii, scrie dpa.

watchshop.ro

actualitate, 15:15

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1625 seconds )