Libnet.ro
UNICEF

22:00

Nato Jens

Libnet Ro
Stoltenberg cere accelerarea productiei de arme pentru Ucraina

Stoltenberg cere accelerarea productiei de arme pentru Ucraina

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a indemnat vineri companiile de armament din tarile Aliantei sa-si accelereze productia pentru a continua sa satisfaca nevoile Ucrainei, intr-un mesaj transmis prin teleconferinta la primul Forum international al industriei de aparare, desfasurat la Kiev.

Jens Stoltenberg dezvaluiri despre atacurile rusesti cu drone la frontiera Ucrainei cu Romania

Seful NATO, Jens Stoltenberg, a condamnat atacurile rusesti cu drone la frontiera Ucrainei cu Romania, potrivit cotidianul. ro. Stoltenberg a spus ca nu exista nicio dovada ca atacurile cu drone cazute peste granita ar fi fost un atac deliberat asupra Romaniei, dar le-a catalogat drept nesabuite si destabilizatoare. La randul sau, Zelenski a insistat ca statele .

Seful NATO, vizita surpriza la Kiev: Armata ucraineana inainteaza treptat Zelenski: Aderarea Ucrainei la NATO, o chestiune de timp

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, venit joi intr-o noua vizita surpriza la Kiev, a declarat ca trupele ucrainene castiga teren putin cate putin in contraofensiva impotriva armatei ruse, in timp ce presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a apreciat ca aderarea tarii sale la NATO este doar o chestiune de timp, relateaza Reuters si AFP. La Kiev se afla joi si ministrul francez al apararii, care a mers cu o delegatie importanta de industriasi din domeniul apararii, precum si ministrul britanic al apararii.

Seful NATO: Fortele ucrainene castiga teren

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, intr-o vizita neanuntata la Kiev, a declarat joi 28 septembrie) ca fortele ucrainene castiga treptat teren in contraofensiva lor impotriva fortelor ruse, potrivit Reuters. Vorbind la o conferinta de presa comuna cu presedintele ucrainean Volodimir Zelenski, Stoltenberg a mai spus ca trupele ruse lupta pentru amagirile imperiale ale Moscovei.

Zelenski: Aderarea Ucrainei la NATO, doar o chestiune de timp

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, venit intr-o noua vizita surpriza la Kiev, a declarat acolo ca trupele ucrainene castiga teren putin cate putin in contraofensiva impotriva armatei ruse, in timp ce presedintele ucrainean Volodimir.

Zelenski: Aderarea Ucrainei la NATO, doar o chestiune de timp. Stoltenberg crede ca Ucraina avanseaza

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, aflat intr-o noua vizita surpriza la Kiev, a declarat acolo ca trupele ucrainene castiga teren putin cate putin. Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a apreciat ca aderarea tarii sale la NATO este doar o chestiune de timp.

Jens Stoltenberg: Armata ucraineana inainteaza treptat

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, venit joi intr-o noua vizita surpriza la Kiev, a declarat acolo ca trupele ucrainene castiga teren putin cate putin in contraofensiva impotriva armatei ruse, in timp ce presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a apreciat ca aderarea tarii sale la NATO este doar o chestiune de timp.

Loviturile Rusiei langa granita Romaniei sunt nesabuite! |Secretarul General al NATO, Jens Stoltenberg, vizita surpriza la Kiev

Secretarul General al NATO, Jens Stoltenberg, a efectuat, astazi, o vizita surprinza in Ucraina.

Secretarul general al NATO saluta livrarea de tancuri americane catre Ucraina

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a salutat miercuri prima livrare de tancuri americane Abrams catre Ucraina.

Ucraina a facut prograse uriase pe front in est si sud, spune seful NATO. De ce are nevoie urgent Kievul

In timp ce face progrese uriase pe front, in est si sud, Ucraina are nevoie urgenta de aparare aeriana, inclusiv de munitie, piese de schimb si intretinere pentru sistemele pe care armata ucraineana le are deja, a declarat marti secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, transmite Reuters.

Secretarul general al NATO avertizeaza: Este o nevoie urgenta de aparare aeriana in Ucraina

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a declarat marti, la New York, ca Ucraina are nevoie urgenta de aparare antiaeriana, inclusiv de munitie, piese de schimb si intretinere pentru sistemele pe care armata ucraineana le are deja.

Jens Stoltenberg declara ca Ucraina are nevoie urgenta de aparare antiaeriana

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a declarat ieri, la New York, ca Ucraina are nevoie urgenta de aparare antiaeriana, inclusiv de munitie, piese de schimb si intretinere pentru sistemele pe care armata ucraineana le are deja.

Seful NATO, despre incheierea razboiului din Ucraina: Daca Putin depune armele, vom avea pace

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a avertizat ca nu ar trebui sa existe asteptari pentru incheierea rapida a razboiului din Ucraina.

Jens Stoltenberg: Trebuie sa ne pregatim pentru un razboi lung in Ucraina

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a avertizat ca nu ar trebui sa se astepte o incheiere rapida a razboiului din Ucraina, intr-un interviu publicat intr-un moment in care armata ucraineana este angajata intr-o contraofensiva pentru.

Avertismentul sumbru al sefului NATO transmis in plina contraofensiva ucraineana

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a avertizat ca nu ar trebui sa se astepte o incheiere rapida a razboiului din Ucraina, intr-un interviu publicat duminica, intr-un moment in care armata ucraineana este angajata intr-o contraofensiva pentru respingerea fortelor ruse, noteaza AFP.

Jens Stoltenberg: Trebuie sa ne pregatim pentru un razboi lung in Ucraina

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a avertizat ca nu ar trebui sa se astepte o incheiere rapida a razboiului din Ucraina, intr-un interviu publicat duminica, intr-un moment in care armata ucraineana este angajata intr-o contraofensiva pentru respingerea fortelor ruse.

Jens Stoltenberg: Trebuie sa ne pregatim pentru un razboi lung in Ucraina

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a avertizat ca nu ar trebui sa se astepte o incheiere rapida a razboiului din Ucraina, intr-un interviu publicat duminica, intr-un moment in care armata ucraineana este angajata intr-o contraofensiva pentru respingerea fortelor ruse.

Presedintele Romaniei a discutat cu secretarul general NATO despre resturile de drona gasite in Romania

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a avut o convorbire prin telefon cu secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, pe tema fragmentelor de drona care au fost gasite in judetul Tulcea. Convorbirea telefonica dintre cei doi oficiali a avut loc in cursul zilei de sambata, 9 septembrie 2023. Anterior, in aceeasi zi, Ministerul Apararii Nationale MApN) al .

Jens Stoltenberg, dupa discutia cu Klaus Iohannis despre noile fragmente de drone: Niciun semnal al unei intentii de a lovi NATO, dar atacurile Rusiei sunt destabilizatoare. Suntem solidari cu Romania

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a confirmat ca a discutat cu presedintele Klaus Iohannis, sambata, despre atacurile Rusiei asupra Ucrainei de la Dunare si despre fragmentele de drona care au fost gasite in judetul Tulcea. Jens Stoltenberg NATO): Suntem solidari cu Romania .

Jens Stoltenberg a reafirmat solidaritatea NATO cu Romania dupa ce bucati noi dintr-o drona au fost descoperite pe teritoriul tarii noastre

Secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, a exprimat solidaritatea NATO cu Romania, intr-o convorbire la telefon cu presedintele Romaniei, Klaus Johannis, dupa ce bucati dintr-o drona au fost gasite pe teritoriul tarii, potrivit agerpres. ro. intr-un mesaj postat sambata pe reteaua sociala X, oficialul NATO a spus ca nu exista niciun indiciu al intentiei de .

actualitate, 22:00

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (https://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )