Libnet.ro
UNICEF

19:00

Nato Jens

Libnet Ro
Cand va deveni Mark Rutte noul secretar general al NATO. Cum a obtinut premierul olandez sprijinul tarilor Aliantei

Cand va deveni Mark Rutte noul secretar general al NATO. Cum a obtinut premierul olandez sprijinul tarilor Aliantei

Mark Rutte va fi urmatorul secretar general al NATO, dupa ce toti cei 32 de membri ai aliantei au ajuns la un consens ca premierul olandez in exercitiu sa ii succeada in aceasta functie lui Jens Stoltenberg.

Cele cinci provocari la care trebuie sa raspunda viitorul sef al NATO Mark Rutte

Campania premierului olandez pentru a deveni noul secretar general al Aliantei Nord Atlantice s-a incheiat joi, 20 iunie, cand a obtinut sprijinul tuturor celor 32 de aliati NATO. Actualul secretar general, Jens Stoltenberg, urmeaza sa se retraga pana la 1 octombrie.

Ce spune secretarul general NATO despre decizia Romaniei de a dona Ucrainei un sistem de rachete sol-aer PATRIOT

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a salutat decizia Romaniei de a dona Ucrainei o baterie de rachete antiaeriene Patriot, descriind-o ca fiind foarte necesara pentru consolidarea apararii aeriene impotriva amenintarilor din partea Rusiei, conform agentiei EFE, citata de Agerpres.

Secretarul general al NATO, urale dupa decizia Romaniei in legatura cu Patriot: Am primit cu satisfactie decizia

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a salutat in mod oficial decizia Romaniei de a dona Ucrainei o baterie de rachete antiaeriene Patriot, considerand aceasta initiativa cruciala pentru intarirea capacitatii defensive a Ucrainei in fata amenintarilor Rusiei. Acest gest vine intr-un moment tensionat, in care escaladarea conflictului din regiunea Ucrainei este o preocupare majora pentru .

Cine este Mark Rutte, zis si Teflon Mark, viitorul sef al NATO. Stie sa vorbeasca pe limba lui Trump

Dupa ce presedintele roman Klaus Iohannis, a anuntat, joi, ca-si retrage candidatura, premierul olandez demisionar Mark Rutte, 57 de ani, are cale libera sa-i succeada lui Jens Stoltenberg in postul de secretar general al NATO.

Jens Stoltenberg il sustine pe Mark Rutte la sefia NATO

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, si-a declarat marti sprijinul fata de candidatura premierului interimar olandez Mark Rutte pentru acest post,relateaza agentia EFE, potrivit Agerpres.

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, vrea ca succesorul sau sa fie Mark Rutte, nu Klaus Iohannis

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a declarat ca-l sustine pe Mark Rutte pentru a deveni urmatorul secretar general al NATO. Pana in acest moment, aproape toate tarile NATO si-au declarat sustinerea pentru candidatura lui Mark Rutte, premierul Olandei, la functia de secretar general al NATO. Cel mai recent, in ziua de 18 iunie 2024, .

Media: Stoltenberg isi declara sprijinul pentru Rutte sa-i succeada in postul de secretar general al NATO

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, si-a declarat marti sprijinul fata de candidatura premierului interimar olandez Mark Rutte pentru acest post si a estimat ca Alianta este foarte aproape de a lua o decizie asupra celui care-i va succeda, dupa ce Ungaria si Slovacia si-au ridicat obiectiile fata de Rutte.

Beijingul il acuza pe seful NATO ca pune greseala pe seama altuia, dupa comentariile dure ale lui Stoltenberg privind sprijinul acordat Rusiei

China a criticat marti declaratiile secretarului general al NATO, Jens Stoltenberg, care a indemnat cu o zi inainte ca Beijingul sa fie facut sa plateasca pentru presupusul sau sprijin acordat Rusiei in razboiul impotriva Ucrainei, informeaza AFP.

Kremlinul considera declaratiile sefului NATO cu privire la armele nucleare drept o escaladare a tensiunilor

Kremlinul a spus ca declaratiile sefului NATO, Jens Stoltenberg, care a dezvaluit luni intr-un interviu ca alianta militara discuta despre desfasurarea mai multor arme nucleare, reprezinta o escaladare a tensiunilor. Ulterior, Stoltenberg a afirmat ca Rusia incearca sa creeze confuzie.

Ce inseamna ca NATO sa pregateasca armele nucleare

NATO discuta in aceste zile despre pozitionarea arsenalului nuclear in stare de lupta, aceasta fiind prima data cand secretarul general NATO, Jens Stoltenberg, face astfel de.

Stoltenberg anunta ca peste 20 dintre cele 32 de tari membre NATO vor cheltui cel putin 2% din PIB pentru aparare in 2024

Mai mult de 20 de membri NATO vor indeplini obiectivul aliantei de a aloca cel putin 2% din PIB pentru aparare in acest an, a declarat luni secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, subliniind faptul ca aliatii si-au crescut cheltuielile militare de cand Rusia a anexat ilegal Crimeea in 2014.

Beijingul ar trebui sa plateasca pentru ajutorul oferit Rusiei in razboi. Jens Stoltenberg: Calea spre pace trece prin mai multe arme pentru Ucraina

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a declarat ca Beijingul ar trebui sa plateasca pentru ajutorul oferit Rusiei in razboi. De asemenea, el a incurajat alianta militara sa furnizeze si mai multe arme Ucrainei, intrucat acesta ar fi drumul spre pace, scrie Agerpres. Jens Stoltenberg: Calea spre pace este furnizarea de arme pentru Ucraina .

Tensiunea creste la nivel global: NATO ameninta cu arsenalul sau nuclear Rusia si China

Declaratiile din ultimii doi ani ale presedintelui rus Vladimir Putin referitoare la utilizarea arsenalului nuclear drept ultima arma pentru apararea teritoriului Federatiei Ruse si-au gasit corespondent in afirmatia de ieri a lui Jens Stoltenberg, Secretarul General al NATO, care a spus ca exista discutii intre membrii aliantei militare despre scoaterea rachetelor nucleare din depozite si amplasarea lor in mai multe locuri, in scopul actionarii ca factor de descurajare pentru orice escaladare a conflictului din Ucraina din partea Rusiei si a tensiunilor privind Taiwan din partea Chinei.

Tension is rising globally: NATO threatens Russia and China with its nuclear arsenal

Statements over the past two years by Russian President Vladimir Putin regarding the use of the nuclear arsenal as the last weapon to defend the territory of the Russian Federation found their counterpart in yesterday and s statement by Jens Stoltenberg, the Secretary General of NATO, who said that there are discussions between the members military alliance about removing nuclear missiles from storage and deploying them in multiple locations to act as a deterrent to any escalation of the conflict in Ukraine by Russia and tensions over Taiwan by China.

Jens Stoltenberg vorbeste despre un paradox: Calea spre pace trece prin mai multe arme pentru Ucraina

Jens Stoltenberg, secretarul general al NATO, aincurajat lunialianta militara occidentala sa furnizeze mai multe arme Ucrainei, relateaza France Presse, potrivit Agerpres.

Stoltenberg: Calea spre pace trece prin mai multe arme pentru Ucraina. Ce spune despre China

China trebuie sa fie facuta sa plateasca pentru sprijinul acordat Rusiei, a declarat luni Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, incurajand totodata alianta militara occidentala sa furnizeze mai multe arme Ucrainei.

Kremlinul califica remarca sefului NATO privind armele nucleare drept o escaladare a tensiunii

Kremlinul a declarat ca o remarca a sefului NATO, Jens Stoltenberg, potrivit careia alianta militara poarta discutii privind desfasurarea mai multor arme nucleare, reprezinta o escaladare a tensiunii, scrie Reuters. Stoltenberg a declarat pentru ziarul britanic Telegraph ca membrii NATO se consulta cu privire la desfasurarea mai multor arme nucleare, dorind sa le scoata din .

Kremlinul il acuza pe Secretarul General al NATO ca escaladeaza tensiunile prin afirmatiile legate de armele nucleare

Afirmatiile secretarului general al NATO, Jens Stoltenberg, despre desfasurarea armelor nucleare ale aliantei, reprezinta o escaladare a tensiunilor, sustine purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, citat de Reuters.

NATO trece mai multe rachete nucleare din depozitare in standby, anunta Stoltenberg

NATO isi trece mai multe focoase nucleare din starea de depozitare in cea de standby, a anuntat secretarul general al Aliantei Atlantice, Jens Stoltenberg, intr-un interviu acordat presei britanice. Masura luata de NATO este menita sa contracareze cresterea amenintarilor din partea Rusiei si a Chinei si sa le transmita acestor potentiali adversari un semnal clar.

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )