Libnet.ro
UNICEF

11:33

Nava Cargo

Libnet Ro
Nava cargo britanica, atacata cu rachete in largul Yemenului

Nava cargo britanica, atacata cu rachete in largul Yemenului

O nava cargo britanica ar fi fost tinta unui tir de rachete in Marea Rosie, a anuntat duminica compania de securitate maritima Ambrey.

Imagini cu momentul in care rebelii houthi au capturat nava pe care se afla si un roman VIDEO

Nava de marfa cargo Galaxy Leader, aflata in Marea Rosie, a fost capturata de luptatorii Houthis din Yemen.

Momentul in care rebelii Houthi au atacat si capturat nava din Marea Rosie

Rebelii Houthi au publicat imagini cu presupusul moment al capturarii cargo-botului din Marea Rosie.

Aliatii Hamas au sechestrat o nava japoneza, crezand ca e israeliana. Un marinar roman a fost rapit

Un marinar roman se afla la bordul navei care a fost capturata de rebelii Houthi in Marea Rosie. Israelul a anuntat ca nava cargo a fost sechestrata de acestia, incidentul fiind catalogat drept un act de terorism iranian cu urmari grave.

O nava-cargo turceasca s-a scufundat in Marea Neagra din cauza furtunii VIDEO

O nava-cargo turceasca s-a scufundat duminica in Marea Neagra din cauza unei furtuni, iar autoritatile nu au reusit sa ia legatura cu echipajul, a anuntat luni ministrul de interne turc Ali Yerlikaya.

Un roman se afla pe nava cargo capturata in Marea Rosie de rebelii Houthi, sustinuti de Iran

Un marinar roman s-ar afla pe nava capturata de teroristii Houthi in Marea Rosie. Informatia a fost confirmata de Minsterul roman de Externe.

Un marinar roman, la bordul navei capturate de rebelii houti in Marea Rosie. Tratam echipajul conform principiilor islamice VIDEO

Un marinar se afla la bordul navei care a fost capturata de rebelii houti in Marea Rosie. Israelul a anuntat ca nava cargo a fost sechestrata de rebeli din Yemen, incidentul fiind catalogat drept un act de terorism iranian cu urmari grave.

Un marinar roman, pe o nava capturata de catre rebelii houthi in Marea Rosie. Precizarile MAE

Israelul a anuntat, duminica, ca rebeli houthi din Yemen au capturat o nava cargo, la bordul careia se afla 25 de marinari, inclusiv din Romania, detinuta de britanici si operata de japonezi in sudul Marii Rosii, descriind incidentul drept un act de terorism iranian cu consecinte asupra securitatii maritime internationale, relateaza Reuters. MAE a transmis luni dimineata ca la bordul navei s-ar afla si un cetatean roman.

Reuters: Rebeli houthi au capturat in Marea Rosie o nava cu legaturi cu o companie israeliana

Israelul a anuntat, ieri, ca rebeli houthi din Yemen au capturat o nava cargo detinuta de britanici si operata de japonezi in sudul Marii Rosii, descriind incidentul drept un act de terorism iranian cu consecinte asupra securitatii maritime internationale.

Israel: Nava cargo, capturata de rebelii Houthi in Marea Rosie

Iranul se afla in spatele capturarii de catre rebelii Houthi din Yemen a unei nave in Marea Rosie, avertizeaza Israelul, potrivit The Jerusalem Post. Capturarea navei Galaxy Leader, sub pavilion Bahamas, este un alt act de terorism iranian, transmite premierul Benjamin Netanyahu.

Cea mai mare flota antarctica a Chinei a pornit la drum pentru a construi o noua statie de cercetare

Doua nave chineze de cercetare echipate cu spargatoare de gheata si o nava cargo au plecat miercuri spre Antarctica avand la bord peste 460 de persoane pentru a contribui la finalizarea constructiei celei de-a cincea statii de cercetare a Chinei pe cel mai sudic continent al planetei noastre.

Droguri in valoare de 150 mil euro, gasite pe o nava verificata in Irlanda

O nava-cargo ce transporta o cantitate de droguri in valoare de aproximativ 157 de milioane de euro a fost interceptata de politia si marina irlandeze in largul coastelor de sud ale Irlandei, captura fiind una record pentru aceasta tara, a anuntat.

Nava-cargo ce transporta droguri in valoare de peste 150 milioane de euro, interceptata in Irlanda

O nava-cargo ce transporta droguri in valoare de aproximativ 157 de milioane de euro a fost interceptata de politia si marina irlandeze in largul coastelor de sud ale Irlandei, captura fiind una record pentru aceasta tara, a anuntat miercuri politia din Dublin, potrivit AFP, citata de Agerpres.

Nava Aroyat, cu 17.600 de tone de grau la bord, care a plecat din portul Ciornomorsk catre Egipt, a ajuns la Istanbul

Cea de-a doua nava cargo care transporta grau ucrainean a sosit la Istanbul prin Marea Neagra duminica, potrivit site-urilor de monitorizare a traficului maritim, in ciuda amenintarilor Moscovei de a ataca navele care intra si ies din Ucraina.

Contraamiralul (r) Constantin Ciorobea: O explozie sub linia de plutire a navei Seama intareste varianta unei tentative de a bloca bratul Sulina

Dupa salvarea echipajului de pe nava Seama si esuarea controlata a vasului in zona Golfului Musura, este important sa fie stabilita cauza exploziei care a avariat acest cargo in apele teritoriale romanesti, arata contraamiralul r) Constantin Ciorobea.

Nava Seama, avariata de o explozie in apele teritoriale romanesti, a esuat controlat la varsarea Dunarii in Marea Neagra. Dosar penal pentru plasare de dispozitiv exploziv

Nava cargo Seama sub pavilion Togo, avariata azi-dimineata de o explozie pe Marea Neagra, in apele teritoriale romanesti, a fost remorcata de un vas apartinand Administratiei Fluviale a Dunarii de Jos catre Golful Musura, unde a esuat in mod controlat.

Nava avariata de o explozie poate afecta circulatia pe bratul Sulina. Vicepremierul Grindeanu spune ca Romania incearca sa evite aceasta situatie

Nava cargo care a fost avariata de o explozie s-ar putea scufunda in dreptul portului Sulina, ceea ce ar afecta circulatia pe bratul Sulina, a recunoscut vicepremierul Sorin Grindeanu, ministru al Transporturilor. Cu privire la eventuala afectare a circulatiei pe bratul Sulina, incercam sa evitam aceasta situatie, a precizat vicepremierul Grindeanu. Nava Seama, aflata sub .

Ministerul Transporturilor: Navigatia pe bratul Sulina nu este afectata in urma exploziei la o nava sub pavilion Togo

Ministerul Transporturilor anunta ca navigatia pe bratul Sulina nu este afectata in urma exploziei care a afectat miercuri dimineata o nava sub pavilion Togo. O nava sub pavilion Togo, ce transporta ciment, a raportat la ora 6:50 o explozie la compartimentul masina si a solicitat abandonul navei. Acesta se afla la aproximativ 7 Mm est de Sulina. Autoritatea Navala Romana, prin intermediul MRCC a solicitat de urgenta asistenta navei ARSVOM SAR Ares si a unei nave apartinand Politiei de Frontiera pentru salvarea celor 12 membri de echipajului. Salvatorii au ajuns imediat la locul incidentului, iar echipajul a fost preluat in siguranta si transportat in Portul Sulina. Nava cargo SEAMA, ce are o lungime de 90m si 14m latime este ancorata in acest moment si se incearca salvarea ei. Navigatia pe bratul Sulina nu este afectata, precizeaza MTI.

O nava incarcata cu cereale a plecat din portul ucrainean Ciornomorsk, sfidand blocada rusa in urma retragerii Moscovei din Acordul Marii Negre

O nava cargo cu cereale a plecat din portul Ciornomorsk din Ucraina pentru prima data dupa colapsul acordului privind cerealele. Aceasta reprezinta un test important pentru capacitatea Ucrainei de a debloca porturile pentru exportul de cereale. O nava incarcata cu cereale a plecat din portul ucrainean Ciornomorsk .

Eveniment major: O nava incarcata cu cereale a plecat din portul ucrainean Ciornomorsk Este prima care sfideaza blocada rusa dupa ce Moscova a iesit din acordul de pe Marea Neagra

O nava cargo care transporta cereale a parasit portul ucrainean Ciornomorsk de la Marea Neagra pentru prima data de la colapsul acordului privind cerealele, a declarat marti o sursa din industrie pentru Reuters.

actualitate, 11:33

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (https://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )