Libnet.ro
watchshop.ro

10:16

Nave Cereale

Libnet Ro
inca doua nave cu cereale au plecat din Ucraina iar un al treilea port a fost deschis

inca doua nave cu cereale au plecat din Ucraina iar un al treilea port a fost deschis

Alte doua nave, care transportau porumb si soia, au plecat luni din porturile ucrainene de la Marea Neagra, au anuntat Turcia si Ucraina, ajungand la zece de cand prima nava a plecat saptamana trecuta, in cadrul unui acord cu Rusia pentru deblocarea exporturilor de cereale ucrainene. Pana in prezent, aproximativ 243. 000 de tone de porumb au fost exportate din Ucraina .

Alte doua nave cu cereale au parasit porturile ucrainene, un al treilea port s-a redeschis la Marea Neagra

Navele de transport MV Arizona si MV Sacura, care transporta boabe de soia si porumb, au parasit astazi porturi ucrainene de la Marea Neagra, au anuntat Turcia si Ucraina.

Razboi in Ucraina: Exporturile de cereale continua prin Marea Neagra, in pofida intetirii luptelor pe frontul de sud

Alte patru nave incarcate cu produse agricole au parasit duminica doua porturi ucrainene de la Marea Neagra, au anuntat Kievul si Ankara, potrivit agentiilor internationale de presa.

Razboiul din Ucraina: Alte patru nave de cereale pleaca din porturile din Marea Neagra

Patru nave cu produse alimentare ucrainene au plecat duminica din porturile ucrainene de la Marea Neagra, ca parte a unui acord pentru deblocarea exporturilor maritime ale tarii, au declarat oficiali ucraineni si turci. Cele patru vrachiere au fost incarcate cu aproape 170. 000 de tone de porumb si alte produse alimentare, a precizat autoritatea porturilor maritime .

Patru nave ucrainene care transporta cereale au parasit porturile de la Marea Neagra

Patru nave ucrainene care transporta produse agricole au parasit astazi porturile ucrainene de la Marea Neagra in cadrul acordului incheiat pentru deblocarea exporturilor de cereale, au anuntat responsabili ucrainean si turc.

Alte trei nave cu cereale ucrainene au pornit din porturile de la Marea Neagra

Trei nave cu cereale ucrainene au plecat vineri din porturile de la Marea Neagra, iar inca una se indreapta spre Ucraina pentru incarcare, a anuntat vineri ministerul apararii din Turcia, conform AFP.

Alte trei nave incarcate cu cereale pornesc din Ucraina

Trei nave incarcate cu cereale au parasit vineri porturile ucrainene in baza unui acord de trecere in siguranta incheiat recent, a anuntat ministerul turc al apararii citat de Reuters. O lume intreaga vrea ca exporturile de alimente sa devina stabile si previzibile Prima nava de cereale care a plecat dintr-un port ucrainean de la inceputul invaziei rusesti, a parasit luni Odesa.

Razboi in Ucraina, ziua 163. Rusia si Ucraina se acuza reciproc ca au tras in centrala nucleara Zaporojia |Absenta notabila de la intalnirea Putin - Erdogan

Razboi in Ucraina, ziua 163. Ministrul turc al apararii Hulusi Akar a declarat joi seara ca trei noi nave care transporta cereale vor parasi Ucraina vineri.

Ucraina cere ca acordul privind cerealele din Marea Neagra sa se extinda si la alte produse

Ucraina a cerut ca acordul care relaxeaza blocada impusa de Rusia exporturilor sale de cereale din Marea Neagra sa fie extins si la alte produse, cum ar fi metalele, dupa prima utilizare cu succes a rutei, informeaza Reuters. Mai mult de o duzina de nave care transporta cereale asteapta sa plece din porturile ucrainene .

Alte trei vapoare cu cereale urmeaza sa plece vineri din Ucraina

Ministrul turc al Apararii Hulusi Akar anunta joi ca alte trei nave cu cereale urmeaza sa plece din Ucraina vineri.

LIVE Razboi in Ucraina, ziua 163: Imagini de la intalnirea Putin-Erdogan de la Soci Atac la Harkiv cu rachete Tornado Ucraina spune ca un bombardament rusesc a lovit linia electrica de la centrala nucleara Zaporojie

Rusia ar putea lansa o ofensiva in regiunea ucraineana din sudul Hersonului, in conditiile in care ocupa teritorii extinse din sudul Ucrainei pe care le-a capturat in fazele initiale ale invaziei declansate pe 24 februarie, dar Kievul a promis sa efectueze o contraofensiva majora si a folosit armament occidental sofisticat pentru a lovi liniile de aprovizionare si depozitele de munitie rusesti. Trei noi nave care transporta cereale vor parasi Ucraina vineri, potrivit ministrul turc al Apararii, Hulusi Akar.

Turcia anunta ca alte trei nave cu cereale vor pleca din Ucraina

Ministrul turc al apararii Hulusi Akar a declarat ca trei noi nave care transporta cereale vor parasi Ucraina, relateaza agentia de presa de stat Anadolu.

Ministrul turc al Apararii: Trei noi nave cu cereale vor pleca vineri din Ucraina

Ministrul turc al apararii Hulusi Akar a declarat joi seara ca trei noi nave care transporta cereale vor parasi Ucraina vineri, relateaza agentia de presa de stat Anadolu, preluata de AFP.

Portul Constanta vrea sa continue sa livreze cereale ucrainene. La ce solutii lucreaza autoritatile

In portul Constanta docherii lucreaza din greu de mai multe luni pentru a incarca nave cu cereale din Ucraina, pe langa incarcaturile obisnuite din Romania si tarile vecine fara iesire la mare, transmite Reuters.

Pretul graului si porumbului continua sa scada

Cotatiile futures ale graului si porumbului au scazut si ieri, la Bursa din Chicago, continuand cursul descendent pe care s-au inscris luni, dupa ce Ucraina a reluat exporturile de cereale pe mare odata cu plecarea primei nave incarcate cu porumb din portul Odesa. Livrarile au fost reluate in baza unui acord international semnat cu Rusia, luna trecuta, la Istanbul.

Libanul elibereaza o nava suspectata ca transporta cereale ucrainene furate de Rusia

Procurorul general al Libanului a autorizat astazi eliberarea unei nave sub pavilion sirian retinute sambata in urma unei sesizari a ambasadei Ucrainei la Beirut.

Probleme pentru prima nava cu cereale din Ucraina. De ce nu a ajuns inca la Istanbul cum era programat?

Intarzie sosirea primei nave incarcata cu cereale din Ucraina la Instanbul. Nava care a plecat ieri din Odesa nu a ajuns inca la Istanbul, din cauza vremii nefavorabile, scrie CNN. Nava ucraineana nu a ajuns inca la Instanbul Nava care a plecat ieri din Ucraina inainteaza mai incet decat se estima, din cauza vremii nefavorabile, potrivit Centrului Comun de Coordonare JCC) din Istanbul.

Scad cotatiile graului si porumbului la Bursa din Chicago

Ucraina a reluat exporturile de cereale prin porturile de la Marea Neagra Cotatiile futures ale graului si porumbului au scazut ieri, la Bursa din Chicago, dupa ce Ucraina a reluat exporturile de cereale pe mare odata cu plecarea primei nave incarcate cu porumb din portul Odesa. Livrarile au fost reluate in baza unui acord international semnat cu Rusia, luna trecuta, la Istanbul.

Inginerul unei nave descrie cum a fost prins in portul Odesa

Inginerul unei nave blocate la Marea Neagra descrie cum a fost prins in portul Odesa si cum au trecut marinarii peste aceasta perioada grea. in timp ce prima nava care transporta cereale a plecat luni 1 august) din portul ucrainean Odesa catre Liban, in baza unui acord de trecere in siguranta, un membru al echipajului .

Plecarea primei nave cu cereale din portul Odesa a avut efecte imediate. Cotatiile la grau si porumb au scazut considerabil

Cotatiile futures la grau si porumb au scazut luni la bursa de la Chicago, dupa ce prima nava incarcata cu cereale din Ucraina a plecat din portul Odesa, in conformitate cu termenii acordului semnat cu Rusia, ceea ce a dat nastere la sperante ca Ucraina va putea relua exporturile de cereale la scara larga, transmite Reuters.

actualitate, 10:16

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock
Confidenţialitate | Contact Sitemap
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1422 seconds )