Libnet.ro
UNICEF

07:15

Negativa Stabila

Libnet Ro
Fitch a imbunatatit perspectiva de la negativa la stabila pentru Bucuresti, Brasov, Oradea si Buzau

Fitch a imbunatatit perspectiva de la negativa la stabila pentru Bucuresti, Brasov, Oradea si Buzau

Agentia de rating Fitch a imbunatati perspectiva de la negativa la stabila pentru Capitala, si alte trei orase, relateaza Agerpres.

Fitch Ratings a imbunatatit perspectiva raitingului atribuit municiupiului Bucuresti de la negativa la stabila

Fitch Ratings a confirmat ieri, la BBB minus, ratingurile pentru datoria pe termen lung in valuta si moneda locala ale municipiului Bucuresti, si a imbunatatit perspectiva de la negativa la stabila.

Fitch a imbunatatit perspectiva ratingurilor BCR si BRD la stabila

Fitch Ratings a imbunatatit perspectiva atribuita ratingurilor pentru datoriile pe termen lung IDR) de la negativa la stabila pentru Banca Comerciala Romana BCR) si BRD-Groupe Societe Generale BRD), si a confirmat ratingurile la BBB plus,.

Fitch a imbunatatit perspectiva ratingurilor BCR si BRD de la negativa la stabila

Fitch Ratings a imbunatatit joi perspectiva atribuita ratingurilor pentru datoriile pe termen lung IDR) de la negativa la stabila pentru Banca Comerciala Romana S. BCR) si BRD-Groupe Societe Generale S. BRD), si a confirmat ratingurile la BBB plus.

Marcel Ciolacu: Agentia de rating Fitch a imbunatatit perspectiva de tara a Romaniei si a reconfirmat ratingul

Liderul PSD Marcel Ciolacu a afirmat, dupa ce Agentia de rating Fitch a reconfirmat ratingul Romaniei si a revizuit perspectiva de tara de la negativa la stabila, ca aceasta este diferenta intre actuala coalitie de guvernare si dezastrul facut niste gnomi guralivi de dreapta.

Ratingul Romaniei, reconfirmat la minus

Agentia de rating Fitch a reconfirmat ratingul aferent datoriei guvernamentale a Romaniei la BBB-F3 pentru datoria pe termen lung si scurt in valuta si a revizuit perspectiva de tara de la negativa la stabila, a anuntat Ministerul Finantelor. Aceasta este prima modificare in sens pozitiv a perspectivei ratingului Romaniei operata de aceasta agentie din aprilie .

Nicolae Ciuca: Agentia de rating Fitch a operat, dupa aproape trei ani, prima imbunatatire a ratingului Romaniei

Premierul Nicolae Ciuca a precizat ca agentia de rating Fitch a operat, dupa aproape trei ani, prima imbunatatire a ratingului Romaniei si a revizuit perspectiva de tara de la negativa la stabila.

Ciuca: Agentia de rating Fitch a revizuit perspectiva de tara de la negativa la stabila

Premierul Nicolae Ciuca a anuntat ca Agentia de rating Fitch a revizuit perspectiva de tara a Romaniei de la negativa la stabila, sustinand ca decizia reprezinta un semnal de incredere in perspectivele de crestere economica ale tarii.

Agentia de rating Fitch a reconfirmat ratingul suveran al Romaniei si a revizuit perspectiva de tara de la negativa la stabila

Agentia de rating Fitch a reconfirmat in data de 24 martie 2023 ratingul aferent datoriei guvernamentale a Romaniei la BBB-F3 pentru datoria pe termen lung si scurt in valuta si a revizuit perspectiva de tara de la negativa la stabila. Aceasta este.

Agentia de rating Fitch a revizuit perspectiva de tara a Romaniei de la negativa la stabila

Agentia de rating Fitch a reconfirmat ratingul suveran al Romaniei si a revizuit perspectiva de tara de la negativa la stabila, anunta Ministerul Finantelor, precizand ca decizia este determinata de stabilizarea datoriei publice si implementarea unor politici menite sa asigure o consolidare fiscala graduala, precum si de stabilitatea politica si de reducerea riscurilor privind razboiul din Ucraina si o criza energetica.

Agentia Fitch a ridicat perspectiva de tara a Romaniei de la negativa la stabila

Agentia de rating Fitch a reconfirmat ratingul aferent datoriei guvernamentale a Romaniei la BBB-F3 pentru datoria pe termen lung si scurt in valuta si a revizuit perspectiva de tara de la negativa la stabila, a anuntat, sambata, Ministerul Finantelor.

Fitch a reconfirmat ratingul Romaniei la BBB minus si a revizuit perspectiva de tara de la negativa la stabila

Agentia de rating Fitch a reconfirmat ratingul aferent datoriei guvernamentale a Romaniei la BBB-F3 pentru datoria pe termen lung si scurt in valuta si a revizuit perspectiva de tara de la negativa la stabila, a anuntat, sambata, Ministerul Finantelor.

Sistemul bancar american, retrogradat de Moodys dupa falimentul SVB

Moodys a inrautatit perspectiva atribuita sistemului bancar al SUA de la stabila la negativa, citand riscurile provocate de colapsul Silicon Valley Bank SVB).

Moody and s a imbunatatit perspectiva pentru ratingul Renault la stabila

Agentia de evaluare financiara Moody and s Investors Service a anuntat vineri ca a decis sa imbunatateasca perspectiva pentru ratingul constructorului auto francez Renault, de la negativa la stabila, pe fondul perspectivelor de imbunatatire a profitabilitatii ca urmare a planului sau strategic.

Bancile din Germania, Italia, Cehia, Ungaria, Polonia si Slovacia, retrogradate de Moodys

Agentia de evaluare financiara Moodys a inrautatit de la stabila la negativa perspectiva atribuita bancilor din Germania, Italia, Cehia, Ungaria, Polonia si Slovacia, transmite Reuters.

Moodys modifica perspectiva de rating stabila pentru Italia, Republica Ceha si Slovacia la negativa

Agentia si-a explicat decizia prin dependenta Cehiei si Slovaciei de transportatorii de energie rusi, precum si de consecintele negative ale evenimentelor din Ucraina pentru Italia.

Fitch a imbunatatit de la negativa la stabila perspectiva atribuita ratingului Bancii Transilvania

Fitch Ratings a imbunatatit de la negativa la stabila perspectiva atribuita ratingului pentru datoriile pe termen lung al Bancii Transilvania, si a confirmat ratingul pentru datoriile pe termen lung IDR) la BB plus, si ratingul de viabilitate VR) tot la bb plus, informeaza un comunicat al agentiei de evaluare financiara.

Fitch a revizuit perspectiva de rating a Turciei la negativa pe fondul reducerilor de dobanda

Agentia de evaluare financiara Fitch Ratings a revizuit joi perspectiva pentru ratingul suveran al Turciei, de la stabila la negativa, citand deteriorarea increderii interne ca urmare a unei politici de relaxare a politicii monetare care in opinia Fitch este prematura, transmite Bloomberg.

Fitch Ratings a imbunatatit perspectiva de rating a Erste Group Bank AG de la negativa la stabila

Fitch Ratings a imbunatatit perspectiva de rating a grupului bancar austriac Erste Group Bank AG de la negativa la stabila si a confirmat ratingul pe termen lung la A si ratingul de viabilitate VR) la a, conform unui comunicat al agentiei de evaluare financiara.

Florin Citu: Echipa guvernamentala a reusit performanta sa ofere o perspectiva de economie stabilaAm livrat ce asteptau romanii: o puternica crestere economica si reducerea deficitelor

Florin Citu a sustinut sambata o conferinta de presa in care a vorbit despre schimbarearatingului de tara al Romaniei de la negativa la stabila. in aceste context dificil in care avem o criza economie la .

actualitate, 07:15

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,1617 seconds )