Libnet.ro
carturesti.ro

12:45

Negocierile post-Brexit dintre UE si Marea Britanie s-au impotolit la Curtea Europeana de Justitie

Adevărul Adevărul,
Negocierile post-Brexit dintre UE si Marea Britanie s-au impotolit la Curtea Europeana de Justitie

Uniunea Europeana a propus Londrei sa relaxeze controalele asupra anumitor marfuri destinate Irlandei de Nord pentru a reduce tensiunile cu provincia britanica privind aprovizionarile in urma Brexitului, Totusi, Bruxelles refuza sa renegocieze, in special capitolele cu privire la prezenta justitiei europene in provincie. continuă pe Adevărul

Care este cel mai bun film romanesc premiat in Marea Britanie

Care este cel mai bun film romanesc premiat in Marea Britanie s-a decis la Festivalul de la Harrogate. Un film romantic romanesc a fost premiat in Marea Britanie, la Festivalul de Film Harrogate. ScurtmetrajulTitus Mirabella,in regia Melaniei Crisan, a castigat doua premii importante. Pelicula a obtinut Premiul pentru CEL MAI BUN SCURTMETRAJ ROMANTIC si .

CORESPONDENTA DIN MAREA BRITANIE Gazul

Cea mai mare problema cu care se confrunta guvernele din Marea Britanie si Europa in momentul de fata sunt preturile energiei, mai ales cele ale gazelor naturale en-gros. Pretul gazelor naturale a crescut, miercuri, cu 40% in 24 ore. Repet - 40% in 24 ore. Acest lucru afecteaza firmele si familiile.

Roman, prins in Marea Britanie dupa un jaf ca in filme. Greseala pe care a comis-o: a muscat dintr-un morcov

Parchetul Halle-Vilvoorde din Bruxelles a cerut, luni, 11 octombrie, o pedeapsa de opt ani de inchisoare pentru un roman implicat intr-o spargere cu violenta in orasul Grimbergen, in anul 2019. Barbatul, impreuna cu un complice, a fugit cu 50. 000 de euro in Marea Britanie.

Marea Britanie inregistreaza cel mai mare numar de locuri de munca vacante din ultimii 20 de ani

Numarul locurilor de munca vacante in Marea Britanie a urcat la 1,1 milioane, in perioada iulie-septembrie 2021, transmit Reuters si BBC.

Producatorii britanici de otel, sticla, ceramica si hartie ar putea ajunge in situatia in care sa opreasca productia. Cu ce noua criza se confrunta Marea Britanie

Producatorii de otel, sticla, ceramica si hartie din Marea Britanie au avertizat guvernul ca, daca nu gaseste o solutie pentru cresterea preturilor la energie, ar putea ajunge in situatia in care sa opreasca productia, scrieReuters. Preturile angro ale gazelor au crescut anul acesta cu 400% in Europa, iar economia britanica se confrunta deja cu o criza a lantului de aprovizionare.

Marea Britanie - modalitati de sprijinire a industriilor mari consumatoare de energie care sunt afectate de cresterea preturilor gazelor naturale

Marea Britanie lucreaza la modalitati de sprijinire a industriilor mari consumatoare de energie care sunt afectate de cresterea preturilor gazelor naturale, a declarat duminica ministrul pentru Afaceri, Kwasi Kwarteng, care a descris situatia ca fiind critica, refuzand insa sa spuna masurile analizare, transmite Reuters.

Marea Britanie: Gestionarea pandemiei de coronavirus, in prima faza, unul dintre cele mai mari esecuri din istoria tarii

Un raport parlamentar foarte critic publicat marti afirma ca executivul britanic a comis erori grave si a intarziat sa actioneze la inceputul pandemiei, raportul apreciind ca este vorba de unul dintre cele mai importante esecuri de sanatate publica din Regatul Unit, informeaza AFP citata de Agerpres.

watchshop.ro

actualitate, 12:45

carturesti.ro

ştirile zilei

watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )