Libnet.ro
carturesti.ro

01:05

Nelu Tataru va propune vaccinarea obligatorie sau testarea saptamanala pentru medici, profesori, politisti, pompieri sau jandarmi

Antena3 Antena3,
Nelu Tataru va propune vaccinarea obligatorie sau testarea saptamanala pentru medici, profesori, politisti, pompieri sau jandarmi

Nelu Tataru, fost ministru al Sanatatii, actual consilier al prim-ministrului Citu, a anuntat ca va propune introducerea vaccinarii obligatorii sau testarea saptamanala pentru angajatii din sectoarele esentiale de activitate medici, profesori, politisti, pompieri sau jandarmi. continuă pe Antena3

evomag.ro

Nelu Tataru ii va propune lui Florin Citu vaccinarea anti-COVID-19 obligatorie sau testarea saptamanala pentru anumite categorii de persoane

Nelu Tataru PNL), fost ministru al Sanatatii, acum consilier onorific al premierului Florin Citu, a declarat, marti, ca va discuta cu prim-ministrul despre introducerea vaccinarii obligatorii sau testarea saptamanala pentru persoanele din sectoarele esentiale de .

EXCLUSIV DigiFM. Nelu Tataru ii va propune lui Citu vaccinarea obligatorie pentru anumite categorii de persoane

Consilier onorific al premierului, Nelu Tataru a declarat marti, in exclusivitate la DigiFM, ca va discuta cu Florin Citu despre introducerea vaccinarii obligatorii sau testarea saptamanala pentru persoanele din sectoarele esentiale de activitate, precum profesori, politisti, pompieri sau jandarmi.

Nelu Tataru ii va propune lui Citu vaccinarea obligatorie pentru anumite categorii de persoane

Consilier onorific al premierului, Nelu Tataru a declarat astazi, la DigiFM, ca va discuta cu Florin Citu despre introducerea vaccinarii obligatorii sau testarea saptamanala pentru personale din sectoarele esentiale de activitate, precum profesori, politisti, pompieri sau jandarmi. Obligativitatea imunizarii ar putea fi impusa si pentru persoanele varstnice, bolnavii oncologici sau cei imunodeprimati. Ne gandim la vaccinare sau testare saptamanala. Acestea sunt opiniile pe care eu, ca si consilier onorific, le promovez la nivelul primului ministru, in care fac o evaluare a starii actuale, a spus Tataru, potrivit Digi24.

Nelu Tataru: Valul patru a fost complicat de o oboseala pandemica si o stare de relaxare ca si cum ar fi trecut dupa o vara fierbinte (VIDEO)

Nelu Tataru PNL), fost ministru al Sanatatii, acum consilier onorific al premierului Florin Citu, a declarat, marti, la B1 TV, ca valul patru a fost complicat de o oboseala pandemica, dar si de o stare .

in Franta intra in vigoare vaccinarea obligatorie pentru personalul sanitar

Vaccinarea obligatorie impotriva COVID-19 pentru personalul sanitar intra in vigoare miercuri in Franta, masura care priveste circa 2,7 milioane de persoane si impotriva careia o minoritate se opune cu inversunare, consemneaza AFP. Pentru a putea continua sa-si exercite profesia, toti angajatii din sectorul sanitar spitale, azile de batrani, asistenta la domiciliu, medici independenti, ambulantieri, pompieri .

Intra in vigoare in Franta vaccinarea obligatorie a personalului sanitar

Vaccinarea obligatorie impotriva COVID-19 pentru personalul sanitar intra in vigoare miercuri in Franta, masura care priveste circa 2,7 milioane de persoane si impotriva careia o minoritate se opune cu inversunare, consemneaza AFP.

MAINE in Franta intra in vigoare vaccinarea obligatorie a personalului sanitar

Vaccinarea obligatorie impotriva COVID-19 pentru personalul sanitar intra in vigoare maine in Franta, masura care priveste circa 2,7 milioane de persoane si impotriva careia o minoritate se opune cu inversunare, potrivit AFP, citata de Agerpres.

actualitate, 01:05

carturesti.ro

ştirile zilei

evomag.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2378 seconds )