Libnet.ro
watchshop.ro

15:00

Nepotul lui Nicolae Ceausescu, adevarul despre iubirea interzisa dintre Donca si printisorul Nicu care a durat 15 ani

Adevărul Adevărul,
Nepotul lui Nicolae Ceausescu, adevarul despre iubirea interzisa dintre Donca si printisorul Nicu care a durat 15 ani

La o luna dupa decesul Doncai Sonia Mizil ies la iveala noi detalii nestiute privitoare la relatia interzisa dintre sora lui Serghei Mizil si Nicu Ceausescu. Cei doi au avut o relatie patimasa de 15 ani, care insa s-a sfarsit la interventia Elenei Ceausescu, cea care nu a vrut-o pe sora lui Serghei Mizil de nora. continuă pe Adevărul

Nepotul lui Nicolae Ceausescu dezvaluie cel mai mare secret al lui Ion Iliescu

Nicu Ceausescu, nepotul fostului dictator Nicolae Ceausescu si fiul lui Ion, cel mai mic frate al fostului lider comunist, a povestit, miercuri, la Sinteza zilei, detalii mai putin cunoscute despre celebra sa familie.

Mircea Badea, intrebare incomoda pentru nepotul lui Nicolae Ceausescu

Dialog inedit, miercuri seara la Sinteza zilei, intre Mircea Badea si Nicu Ceausescu, nepotul lui Nicolae Ceausescu, fiul lui Ion, cel mai mic frate al fostului lider comunist. Realizatorul emisiunii in gura presei a vrut sa afle cat de bogati erau, de fapt, Nicolae si Elena Ceausescu, dar si rudele cuplului prezidential.

Blestemati de Elena si Nicolae Ceausescu? Ce au patit militarii din plutonul de executie, rand pe rand VIDEO

Evenimentele din Decembrie 1989 raman in memoria colectiva pentru cei care au prins acele zile. Ionel Boeru, find implicat direct in ceea ce s-a intamplat in zilele de dupa capturarea dictatorilor, a povestit recent despreblestemul familiei Ceausescu asupra soldatilor partasi la grozaviile acelor zile. Ionel Boeru recunoaste ca a avut probleme dupa ziua de 25 .

Adevarul despre mariajul scurt al Alexandrei Stan cu Emanuel Necatu: Acum nu vreau sa il jignesc

Divortul Alexandrei Stan de Emanuel Necatu a venit la fel ca nunta, extrem de discret. Vedeta s-a decis sa se desparta de partenerul sau dupa doar cateva luni de casnicie, in mare secret. Iata ca artista a spus adevarul despre relatia pe care a avut-o cu barbatul! Alexandra Stan, adevarul despre divort Alexandra Stan si-a .

Marturia capitanului care l-a impuscat pe Nicolae Ceausescu la Targoviste: A fost lovitura de stat din interior cu sprijin exterior

Colonelul in rezerva Ionel Boeru, omul care i-a pazit pe sotii Ceausescu in timpul procesului si care i-a executat la Targoviste, chiar in ziua de Craciun, pe 25 decembrie 1989, a facut noi dezvaluiri la Sinteza zilei despre acea perioada tulbure.

Dorian Popa, adevarul despre participarea la emisiunea Survivor. Solistul este indignat

E valva mare in jurul show-ului Survivor, odata cu mutarea lui la PRO TV si cu castingul deschis pentru alegerea Razboinicilor si a Faimosilor. Apar multe nume celebre pe lista, iar recent s-a vehiculat ca Dorian Popa s-ar afla printre concurenti. Click! are, in premiera, replica solistului.

RALUCA TURCAN: Adevarul despre banii de pensii va iesi la iveala cand se va face rectificarea bugetara

Ministrul interimar al Muncii, Raluca Turcan, a declarat, astazi, intrebata in legatura cu afirmatia sa potrivit careia nu ar exista bani pentru pensii, ca adevarul va iesi la iveala cel mai probabil in prima sedinta de Guvern, cand se va face rectificarea bugetara, mentionand ca pentru luna noiembrie a fost nevoie sa se ia bani de la alocatii pentru a alimenta bugetul de pensii.

carturesti.ro

actualitate, 15:00

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1589 seconds )