Libnet.ro
watchshop.ro

01:05

Netflix opereaza o noua scumpire in SUA. Cat costa cele trei abonamente

Adevărul Adevărul,
Netflix opereaza o noua scumpire in SUA. Cat costa cele trei abonamente

Preturile pentru toate cele trei abonamente Netflix au fost crescute in America de Nord, cu sume intre unu si doi dolari, serviciul inregistrand scumpiri pentru a treia oara in ultimii trei ani in Statele Unite si Canada. continuă pe Adevărul

Curs BNR 14 ianuarie 2022. Cat costa azi principalele valute

Specialistii au emis un nou curs pentru ziua de 14 ianuarie 2022. Care sunt noile valori ale monedelor de circulatie internationala precum: euro, dolar sau lira sterlina? Ai mai jos evolutia Indicelui ROBOR din ultima perioada! Curs BNR pentru 14 ianuarie 2022 Specialistii de la Banca Nationala a Romaniei au indicat noi valori pentru monedele .

Curs BNR pentru 13 ianuarie 2022. Cat costa euro azi

Specialistii au emis un nou curs pentru ziua de 13 ianuarie 2022. Care sunt noile valori ale monedelor de circulatie internationala precum: euro, dolar sau lira sterlina? Ai mai jos evolutia Indicelui ROBOR din ultima perioada! Curs BNR pentru 13 ianuarie 2022 Specialistii de la Banca Nationala a Romaniei au indicat noi valori pentru monedele .

carturesti.ro

actualitate, 01:05

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1547 seconds )