Libnet.ro
carturesti.ro

01:05

NICOLAE CIUCA: Condamn cu fermitate violenta impotriva femeilor si comportamentul abuziv

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
NICOLAE CIUCA: Condamn cu fermitate violenta impotriva femeilor si comportamentul abuziv

Premierul Nicolae Ciuca se pronunta cu fermitate impotriva violentei la care sunt supuse unele dintre femei si a comportamentului abuziv, discriminatoriu, pe care le considera intolerabile pentru o societate democratica, potrivit Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Va doresc capace in cap pentru ca se pare ca asta meritati, sincer. Instigare la violenta impotriva femeilor din partea autorului unui roman despre violenta domestica Editura retrage cartea de pe piata

Va doresc sa aveti barbati care in momentul in care vin de la munca sa va ia la palme. Cu mese, cu scaune, cu capace, a spus intr-un live pe Facebook actorul George Burcea, instigand la violenta impotriva femeilor. Cuvintele instigatoare au fost spuse fix in timpul unui LIVE despre romanul sau Scrisoare catre Ceausescu, care are ca tema violenta domestica . Derapajul actorului a fost semnalat initial de activista Alina Dumitriu, iar marti seara editura Hyperliteratura a anuntat ca a decis retragerea de piata a cartilor sale.

Nicolae Ciuca, la prima sedinta a noului cabinet: Guvernul Romaniei condamnaorice fel de violenta impotriva femeilor

Premierul Nicolae Ciuca a condus prima sedinta de Guvern de la investirea Guvernului.

Ce a spus Nicolae Ciuca dupa ce a fost desemnat Premier. Prima reactie dupa ce s-a format alianta

Nicolae Ciuca a fost desemnat premier de catre Klaus Iohannis, de aceasta data pentru a conduce un guvern PNL-PSD-UDMR. El a spus ca spera ca joi sa obtina votul Parlamentului. Ce a spus Nicolae Ciuca dupa ce a fost desemnat Premier Klaus Iohannis a facut un anunt scurt, avandu-l alaturi la Cotroceni pe Nicolae Ciuca .

VIDEO Klaus Iohannis il desemneaza din nou pe Nicolae Ciuca premier, de data aceasta al Guvernului PNL-PSD-UDMR: Am constatat o majoritate solida Ciuca: Speram ca de joi sa ne apucam serios de treaba

Presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat oficial luni pe generalul Nicolae Ciuca pentru functia de premier, de aceasta data pentru a conduce un guvern PNL-PSD-UDMR. Seful statului a facut un anunt scurt, avandu-l alaturi la Cotroceni pe Nicolae Ciuca si spunand ca a constatat o majoritate solida PNL-PSD-UDMR si minoritati. Noua desemnare a lui Ciuca vine la caparul crizei politice declansate in 1 septembrie de revocarea de catre Florin Citu a ministrului USR Stelian Ion, care a dus la demiterea Guvernului Citu. Este prima iesire publica a lui Iohannis dupa ce PNL a inceput negocierile cu PSD pentru formarea noului guvern. Iohannis a inchis definitiv epoca PSD, dar doar pentru un an. Inventarul declaratiilor presedintelui despre partidul-dezastru bun acum pentru o guvernare cu PNLProfil de premier Generalul in rezerva Nicolae Ciuca, favoritul lui Iohannis, merge in Parlament sa ceara votul, de data aceasta pentru a conduce un guvern cu PSD.

Nicolae Ciuca a depus programul de guvernare la Parlament

Nicolae Ciuca a depus programul de guvernare al aliantei PSD-PNL-UDMR la Palatul Parlamentului. Premierul propus a spus ca a citit CV-urile ministrilor propusi pe care nu ii cunoaste si ca spera ca va colabora bine cu acestia. Nicolae Ciuca a declarat ca spera ca pana in martie sa se desfiinteze Sectia Speciala. Referitor la Ministerul .

Sorin Grindeanu va fi vicepremier in guvernul Nicolae Ciuca

Sorin Grindeanu va fi vicepremierul PSD in guvernul condus de Nicolae Ciuca. Decizia a fost luata la sedinta Consiliului Politic National. PSD a decis sa il sustina pe fostul premier Sorin Grindeanu pentru a ocupa functia de vicepremier in guvernul Nicolae Ciuca, cabinet in care liderul social-democrat este propus sa ocupe postul de ministru al .

NICOLAE CIUCA: Certificatul verde reprezinta o prioritate

Premierul desemnat Nicolae Ciuca a declarat, astazi, ca reprezinta o prioritate certificatul verde COVID si a facut apel la toti parlamentarii sa adopte legea in domeniu, potrivit Agerpres.

NICOLAE CIUCA: Programul de guvernare se bazeaza pe rezilienta, stabilitate, transparenta, echitate si eficienta

Premierul desemnat Nicolae Ciuca a declarat, astazi, ca programul de guvernare depus la Parlament, care are ca principii de baza transparenta, rezilienta, stabilitatea, echitatea si eficienta, are in centru cetateanul roman, iar axul este Planul National de Redresare si Rezilienta, potrivit Agerpres.

PSD si-a implantat cadrele intangibile in rotativa guvernul Nicolae Ciuca

Pana pe 25 mai 2023, PSD va avea noua ministri pe care premierul Nicolae Ciuca nu are voie sa ii demita. Cel putin asa prevede protocolul PSD-PNL, intocmit pe baza experientei din fosta coalitie PNL-USR, in care cei din urma s-au trezit cu ministri demisi de premierul liberal. Iar PSD a venit cu o lista .

Nicolae Ciuca depune listele prim-ministrilor si programul de guvernare

Premierul desemnat Nicolae Ciuca va depune azi la Parlament lista ministrilor si programul de guvernare. Maine, ministrii vor fi audiati pe repede inainte in comisiile de specialitate, iar joi ar trebui sa avem gata investit Guvernul Ciuca.

watchshop.ro

actualitate, 01:05

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1534 seconds )