Libnet.ro
watchshop.ro

21:00

Nicolae Ciuca i-a predat Ministerul Apararii lui Dincu: Un militar, chiar daca trece in rezerva, ramane pe viata militar

Antena3 Antena3,
Nicolae Ciuca i-a predat Ministerul Apararii lui Dincu: Un militar, chiar daca trece in rezerva, ramane pe viata militar

Noul premier Nicolae Ciuca a participat, vineri dimineata, la ceremonia de preluare a mandatului de la Ministerul Apararii de noul ministru Vasile Dincu, precizand ca acea institutie a fost pentru el ca a doua familie. continuă pe Antena3

Ce se va intampla daca Nicolae Ciuca vrea sa demita un ministru PSD? Vasile Dincu: Propunerea trebuie sa treaca prin anumite instante ale coalitiei

Premierul guvernului de coalitie PSD-PNL-UDMR nu va putea sa demita un ministru fara sa discute propunerea in coalitie si sa aduca argumente, explica presedintele Consiliului National al PSD, Vasile Dincu. Aceste lucruri vor fi stipulate intr-un regulament de functionare a coalitie care urmeaza sa fie elaborat, a mai precizat social-democratul, care este propunerea de ministru al Apararii Nationale.

Nicolae Ciuca i-a predat mandatul de ministru al Apararii lui Vasile Dincu

Premierul Nicolae Ciuca a afirmat, astazi, la ceremonia de predare a mandatului de ministru al Apararii catre Vasile Dincu, faptul ca momentul marcheaza despartirea de a doua familie.

VIDEO Vasile Dincu a preluat, oficial, Ministerul Apararii. Elogii pntru Ciuca: Ma bucur ca unul dintre cei mai importanti generali ai armatei romane preia conducerea societatii noastre

Vasile Dincu PSD) a preluat vineri, oficial, Ministerul Apararii de la predecesorul sau, premierul Nicolae Ciuca, pe care l-a elogiat: Ma bucur ca unul dintre cei mai importanti generali ai armatei romane preia conducerea societatii noastre. Este un moment important.

ASTAZI Guvernul propus de Nicolae Ciuca a primit votul de incredere al Parlamentului

ACTUALIZARE - Guvernul Ciuca a primit votul de incredere al Parlamentului --- *ACTUALIZARE - Guvernul Nicolae Ciuca a trecut --- *ACTUALIZARE - S-a incheiat votul pentru Cabinetul propus de Nicolae Ciuca --- *ACTUALIZARE - A inceput votul pentru Guvernul propus de Nicolae Ciuca --- *ACTUALIZARE - Alfred Simonis, catre USR: Pe voi, progresistii, va incurca Ministerul Familiei la treaba aia cu tata 1, parinte 1 *ACTUALIZARE - Oana Toiu: Media pensiilor speciale, de 8 ori mai mare decat a pensiilor contributive --- *ACTUALIZARE - Ionut Stroe: Urmatorii trei ani nu sunt un concurs de frumusete politica, ci mai degraba un mers pe sarma --- *ACTUALIZARE - Diana Sosoaca: Raed Arafat are o armata de soldati care va intra peste noi in case sa ne vaccineze --- *ACTUALIZARE - Claudiu Tarziu: Armata politica din spatele generalului Nicolae Ciuca este compromisa --- *ACTUALIZARE - Anca Dragu: Programul de guvernare este slab si incoerent --- *ACTUALIZARE - Violeta Alexandru: PNL a tradat electoratul --- *ACTUALIZARE - Gabriel Andronache: Actuala coalitie de guvernare reprezinta o solutie pragmatica --- *ACTUALIZARE - Varujan Pambuccian: Grupul minoritatilor nationale va contribui activ in actuala guvernare --- *ACTUALIZARE - Turos Lorand, liderul senatorilor UDMR: Cetatenii ne cer sa depasim certurile si sa ne comportam responsabil --- *ACTUALIZARE - George SimionAUR): Unde este Florin Citu? Unde s-a ascuns, e speriat micutul? --- *ACTUALIZARE - Dan Barna: Presedintele Romaniei, nasul colaborarii care se naste azi --- *ACTUALIZARE - Daniel Fenechiu: Singura solutie pragmatica, responsabila, realista si inteleapta - un guvern de larga coalitie --- *ACTUALIZARE - Marcel Ciolacu: Romania se afla intr-un punct critic --- *ACTUALIZARE - Nicolae Ciuca: Aderarea la Spatiul Schengen, statul de drept si independenta justitiei sunt prioritare --- *ACTUALIZARE- NICOLAE CIUCA:in scopul indeplinirii obiectivelor, e necesara reforma statului prin revizuirea Constitutiei --- *ACTUALIZARE - NICOLAE CIUCA:Vom pastra cota unica, vom incuraja capitalul autohton --- *ACTUALIZARE- NICOLAE CIUCA: PNRR reprezinta axul principal in indeplinirea obiectivelor noastre --- *ACTUALIZARE - Nicolae Ciuca: Guvernul pe care il propun va garanta stabilitatea si dezvoltarea Romaniei --- *ACTUALIZARE - Marcel Ciolacu a confirmat ca a semnat acordul politic PNL-PSD-UDMR si minoritati --- *ACTUALIZARE - A inceput sedinta de investire a guvernului propus de Nicolae Ciuca --- Senatul si Camera Deputatilor se reunesc, astazi, in sedinta comuna pentru votul de investire a Guvernului propus de premierul desemnat Nicolae Ciuca.

Nicolae Ciuca a depus programul de guvernare la Parlament

Nicolae Ciuca a depus programul de guvernare al aliantei PSD-PNL-UDMR la Palatul Parlamentului. Premierul propus a spus ca a citit CV-urile ministrilor propusi pe care nu ii cunoaste si ca spera ca va colabora bine cu acestia. Nicolae Ciuca a declarat ca spera ca pana in martie sa se desfiinteze Sectia Speciala. Referitor la Ministerul .

ASTAZI Parlamentul se intruneste pentru votul de investire a Guvernului propus de Nicolae Ciuca

ACTUALIZARE - S-a incheiat votul pentru Cabinetul propus de Nicolae Ciuca --- *ACTUALIZARE - A inceput votul pentru Guvernul propus de Nicolae Ciuca --- *ACTUALIZARE - Oana Toiu: Media pensiilor speciale, de 8 ori mai mare decat a pensiilor contributive --- *ACTUALIZARE - Ionut Stroe: Urmatorii trei ani nu sunt un concurs de frumusete politica, ci mai degraba un mers pe sarma --- *ACTUALIZARE - Diana Sosoaca: Raed Arafat are o armata de soldati care va intra peste noi in case sa ne vaccineze --- *ACTUALIZARE - Claudiu Tarziu: Armata politica din spatele generalului Nicolae Ciuca este compromisa --- *ACTUALIZARE - Anca Dragu: Programul de guvernare este slab si incoerent --- *ACTUALIZARE - Violeta Alexandru: PNL a tradat electoratul --- *ACTUALIZARE - Gabriel Andronache: Actuala coalitie de guvernare reprezinta o solutie pragmatica --- *ACTUALIZARE - Varujan Pambuccian: Grupul minoritatilor nationale va contribui activ in actuala guvernare --- *ACTUALIZARE - Turos Lorand, liderul senatorilor UDMR: Cetatenii ne cer sa depasim certurile si sa ne comportam responsabil --- *ACTUALIZARE - George SimionAUR): Unde este Florin Citu? Unde s-a ascuns, e speriat micutul? --- *ACTUALIZARE - Dan Barna: Presedintele Romaniei, nasul colaborarii care se naste azi --- *ACTUALIZARE - Daniel Fenechiu: Singura solutie pragmatica, responsabila, realista si inteleapta - un guvern de larga coalitie --- *ACTUALIZARE - Marcel Ciolacu: Romania se afla intr-un punct critic --- *ACTUALIZARE - Nicolae Ciuca: Guvernul pe care il propun va garanta stabilitatea si dezvoltarea Romaniei --- *ACTUALIZARE - Marcel Ciolacu a confirmat ca a semnat acordul politic PNL-PSD-UDMR si minoritati --- *ACTUALIZARE - A inceput sedinta de investire a guvernului propus de Nicolae Ciuca --- Senatul si Camera Deputatilor se reunesc, astazi, in sedinta comuna pentru votul de investire a Guvernului propus de premierul desemnat Nicolae Ciuca.

Sunt sau nu bani pentru pensii si alocatii? Ce spune premierul Nicolae Ciuca

Nicolae Ciuca vine cu detalii despre subiectul ce ii framanta pe romani. Sunt sau nu bani pentru plata la timp pentru alocatii si pensii? Noile explicatii vin dupa ce fostul ministru al Muncii a avertizat ca nu vor mai fi fonduri suficiente. Sunt sau nu suficienti bani pentru pensii si alocatii: explicatiile premierului Nicolae Ciuca .

Sorin Grindeanu va fi vicepremier in guvernul Nicolae Ciuca

Sorin Grindeanu va fi vicepremierul PSD in guvernul condus de Nicolae Ciuca. Decizia a fost luata la sedinta Consiliului Politic National. PSD a decis sa il sustina pe fostul premier Sorin Grindeanu pentru a ocupa functia de vicepremier in guvernul Nicolae Ciuca, cabinet in care liderul social-democrat este propus sa ocupe postul de ministru al .

Nicolae Ciuca, primele declaratii dupa investire: Avem bani de pensii si salarii!

Nicolae Ciuca a facut, joi, primele declaratii dupa investire si a tinut sa precizeze ca statul are bani de pensii si salarii. Aceasta problema atat de spinoasa, care a starnit panica si ingrijorare in ultimele zile, va fi dezbatuta in sedinta de Guvern. Romania are bani pentru plata pensiilor si salariilor, a spus noul premier Nicolae .

NICOLAE CIUCA: Condamn cu fermitate violenta impotriva femeilor si comportamentul abuziv

Premierul Nicolae Ciuca se pronunta cu fermitate impotriva violentei la care sunt supuse unele dintre femei si a comportamentului abuziv, discriminatoriu, pe care le considera intolerabile pentru o societate democratica, potrivit Agerpres.

carturesti.ro

actualitate, 21:00

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1784 seconds )