Libnet.ro
UNICEF

22:00

Nicolae Ciuca: PNL trebuie sa aiba propriul sau candidat la prezidentiale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Nicolae Ciuca: PNL trebuie sa aiba propriul sau candidat la prezidentiale

Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, a declarat luni la sediul partidului, inainte de sedinta de coalitie in care se discuta variantele de comasare a alegerilor si calendarul acestora, ca nu se pune problema unor candidati unici ai coalitei si ca PNL trebuie sa aiba propriul sau candidat la prezidentiale, pentru ca este sanatos pentru democratie. continuă pe Ziarul Bursa

Ciuca: PNL trebuie sa aiba propriul sau candidat la prezidentiale

Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, a declarat, luni, ca PNL trebuie sa aiba propriul sau candidat la prezidentiale, iar negocierea acestor chestiuni nu este benefica pentru procesul democratic.

Nicolae Ciuca: PNL trebuie sa aiba propriul sau candidat la prezidentiale

Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, a declarat, luni, in legatura cu posibilitatea ca liberalii sa sustina un candidat al PSD la alegerile prezidentiale, ca acest lucru nu este posibil pentru ca PNL trebuie sa aiba propriul sau candidat, iar negocierea acestor chestiuni nu este benefica pentru procesul democratic. intrebat daca i se pare de luat in .

actualitate, 22:00

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (https://translate.google.com)
 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1962 seconds )