Libnet.ro
carturesti.ro

01:05

Nicolae Ciuca, la prima sedinta a noului cabinet: Guvernul Romaniei condamnaorice fel de violenta impotriva femeilor

Antena3 Antena3,
Nicolae Ciuca, la prima sedinta a noului cabinet: Guvernul Romaniei condamnaorice fel de violenta impotriva femeilor

Premierul Nicolae Ciuca a transmis, joi, de Ziua Internationala pentru Eliminarea Violentei impotriva Femeilor, un mesaj prin care condamna violenta impotriva acestora. continuă pe Antena3

Premierul desemnat Nicolae Ciuca, prima intalnire cu viitorii ministri, la Palatul Victoria

Premierul desemnat, Nicole Ciuca, a organizat, luni seara, o sedinta informala cu ministri PNL, PSD si UDMR, la sediul guvernului, au declarat surse Antena 3.

Nicolae Ciuca, in prima sedinta a Guvernului PSD PNL UDMR: Doresc sa multumesc partidelor care au inteles ca mai presus de orice sunt cetateanul si interesul tarii (VIDEO)

Guvernul PSD PNL UDMR a intrat oficial in prima sa sedinta de la investitura, context in care premierul Nicolae Ciuca a multumit Parlamentului pentru votul dat joi, dar si partidelor politice care au .

NICOLAE CIUCA: Aderarea la Spatiul Schengen, statul de drept si independenta justitiei sunt prioritare

Premierul desemnat Nicolae Ciuca a declarat, astazi, in plenul Parlamentului ca Guvernul va asigura respectarea statului de drept si independenta justitiei, iar, in plan extern, va avea ca obiectiv strategic aderarea Romaniei la Spatiul Schengen si consolidarea profilului de pilon de securitate regional in NATO si a rolului in UE, potrivit Agerpres.

ASTAZI Guvernul propus de Nicolae Ciuca a primit votul de incredere al Parlamentului

ACTUALIZARE - Guvernul Ciuca a primit votul de incredere al Parlamentului --- *ACTUALIZARE - Guvernul Nicolae Ciuca a trecut --- *ACTUALIZARE - S-a incheiat votul pentru Cabinetul propus de Nicolae Ciuca --- *ACTUALIZARE - A inceput votul pentru Guvernul propus de Nicolae Ciuca --- *ACTUALIZARE - Alfred Simonis, catre USR: Pe voi, progresistii, va incurca Ministerul Familiei la treaba aia cu tata 1, parinte 1 *ACTUALIZARE - Oana Toiu: Media pensiilor speciale, de 8 ori mai mare decat a pensiilor contributive --- *ACTUALIZARE - Ionut Stroe: Urmatorii trei ani nu sunt un concurs de frumusete politica, ci mai degraba un mers pe sarma --- *ACTUALIZARE - Diana Sosoaca: Raed Arafat are o armata de soldati care va intra peste noi in case sa ne vaccineze --- *ACTUALIZARE - Claudiu Tarziu: Armata politica din spatele generalului Nicolae Ciuca este compromisa --- *ACTUALIZARE - Anca Dragu: Programul de guvernare este slab si incoerent --- *ACTUALIZARE - Violeta Alexandru: PNL a tradat electoratul --- *ACTUALIZARE - Gabriel Andronache: Actuala coalitie de guvernare reprezinta o solutie pragmatica --- *ACTUALIZARE - Varujan Pambuccian: Grupul minoritatilor nationale va contribui activ in actuala guvernare --- *ACTUALIZARE - Turos Lorand, liderul senatorilor UDMR: Cetatenii ne cer sa depasim certurile si sa ne comportam responsabil --- *ACTUALIZARE - George SimionAUR): Unde este Florin Citu? Unde s-a ascuns, e speriat micutul? --- *ACTUALIZARE - Dan Barna: Presedintele Romaniei, nasul colaborarii care se naste azi --- *ACTUALIZARE - Daniel Fenechiu: Singura solutie pragmatica, responsabila, realista si inteleapta - un guvern de larga coalitie --- *ACTUALIZARE - Marcel Ciolacu: Romania se afla intr-un punct critic --- *ACTUALIZARE - Nicolae Ciuca: Aderarea la Spatiul Schengen, statul de drept si independenta justitiei sunt prioritare --- *ACTUALIZARE- NICOLAE CIUCA:in scopul indeplinirii obiectivelor, e necesara reforma statului prin revizuirea Constitutiei --- *ACTUALIZARE - NICOLAE CIUCA:Vom pastra cota unica, vom incuraja capitalul autohton --- *ACTUALIZARE- NICOLAE CIUCA: PNRR reprezinta axul principal in indeplinirea obiectivelor noastre --- *ACTUALIZARE - Nicolae Ciuca: Guvernul pe care il propun va garanta stabilitatea si dezvoltarea Romaniei --- *ACTUALIZARE - Marcel Ciolacu a confirmat ca a semnat acordul politic PNL-PSD-UDMR si minoritati --- *ACTUALIZARE - A inceput sedinta de investire a guvernului propus de Nicolae Ciuca --- Senatul si Camera Deputatilor se reunesc, astazi, in sedinta comuna pentru votul de investire a Guvernului propus de premierul desemnat Nicolae Ciuca.

ASTAZI Guvernul Ciuca se reuneste in prima sedinta de la investirea in Parlament

ACTUALIZARE - Guvernul va adopta un proiect de OUG privind masuri la nivelul administratiei publice centrale --- Guvernul condus de Nicolae Ciuca se reuneste, astazi, in prima sedinta de dupa investirea in Parlament, potrivit Agerpres.

ASTAZI Parlamentul se intruneste pentru votul de investire a Guvernului propus de Nicolae Ciuca

ACTUALIZARE - S-a incheiat votul pentru Cabinetul propus de Nicolae Ciuca --- *ACTUALIZARE - A inceput votul pentru Guvernul propus de Nicolae Ciuca --- *ACTUALIZARE - Oana Toiu: Media pensiilor speciale, de 8 ori mai mare decat a pensiilor contributive --- *ACTUALIZARE - Ionut Stroe: Urmatorii trei ani nu sunt un concurs de frumusete politica, ci mai degraba un mers pe sarma --- *ACTUALIZARE - Diana Sosoaca: Raed Arafat are o armata de soldati care va intra peste noi in case sa ne vaccineze --- *ACTUALIZARE - Claudiu Tarziu: Armata politica din spatele generalului Nicolae Ciuca este compromisa --- *ACTUALIZARE - Anca Dragu: Programul de guvernare este slab si incoerent --- *ACTUALIZARE - Violeta Alexandru: PNL a tradat electoratul --- *ACTUALIZARE - Gabriel Andronache: Actuala coalitie de guvernare reprezinta o solutie pragmatica --- *ACTUALIZARE - Varujan Pambuccian: Grupul minoritatilor nationale va contribui activ in actuala guvernare --- *ACTUALIZARE - Turos Lorand, liderul senatorilor UDMR: Cetatenii ne cer sa depasim certurile si sa ne comportam responsabil --- *ACTUALIZARE - George SimionAUR): Unde este Florin Citu? Unde s-a ascuns, e speriat micutul? --- *ACTUALIZARE - Dan Barna: Presedintele Romaniei, nasul colaborarii care se naste azi --- *ACTUALIZARE - Daniel Fenechiu: Singura solutie pragmatica, responsabila, realista si inteleapta - un guvern de larga coalitie --- *ACTUALIZARE - Marcel Ciolacu: Romania se afla intr-un punct critic --- *ACTUALIZARE - Nicolae Ciuca: Guvernul pe care il propun va garanta stabilitatea si dezvoltarea Romaniei --- *ACTUALIZARE - Marcel Ciolacu a confirmat ca a semnat acordul politic PNL-PSD-UDMR si minoritati --- *ACTUALIZARE - A inceput sedinta de investire a guvernului propus de Nicolae Ciuca --- Senatul si Camera Deputatilor se reunesc, astazi, in sedinta comuna pentru votul de investire a Guvernului propus de premierul desemnat Nicolae Ciuca.

IN PRIMA SEDINTA Guvernul va adopta un proiect de OUG privind masuri la nivelul administratiei publice centrale

Guvernul va adopta, astazi, in prima sa sedinta dupa investirea de catre Parlament, un proiect de ordonanta de urgenta privind stabilirea unor masuri la nivelul administratiei publice centrale, a anuntat premierul Nicolae Ciuca, potrivit Agerpres.

VIDEO Prima sedinta a Guvernului Ciuca

Guvernul PNL-PSD-UDMR condus de Nicolae Ciuca s-a reunit, joi seara, in prima sedinta dupa ce joi a trecut lejer de votul Parlamentului si a depus juramantul de investitura la Cotroceni.

Sorin Grindeanu va fi vicepremier in guvernul Nicolae Ciuca

Sorin Grindeanu va fi vicepremierul PSD in guvernul condus de Nicolae Ciuca. Decizia a fost luata la sedinta Consiliului Politic National. PSD a decis sa il sustina pe fostul premier Sorin Grindeanu pentru a ocupa functia de vicepremier in guvernul Nicolae Ciuca, cabinet in care liderul social-democrat este propus sa ocupe postul de ministru al .

Prima sedinta de Guvern pentru cabinetul condus de Nicolae Ciuca. Ministrii de la PSD, PNL si UDMR se reunesc la Palatul Victoria

Nicolae Ciuca si ministrii coalitiei formate din PSD, PNL si UDMR se reunesc in prima sedinta de Guvern de la investitura, joi, de la ora 18:15, la Palatul Victoria. Prima sedinta de Guvern pentru .

watchshop.ro

actualitate, 01:05

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1678 seconds )