Libnet.ro
carturesti.ro

01:05

NICOLAE CIUCA: Sunt bani pentru pensii si salarii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
NICOLAE CIUCA: Sunt bani pentru pensii si salarii

Tara noastra are bani pentru plata pensiilor si salariilor, a spus noul premier Nicoae Ciuca, dupa ce guvernul sau a primit votul Parlamentului. Declaratia vine dupa ce fostul ministru al Muncii, Raluca Turcan, a avertizat ca din 26 noiembrie nu vor mai fi fonduri pentru pensii si alocatii, potrivit Digi24. continuă pe Ziarul Bursa

Sunt sau nu bani pentru pensii si alocatii? Ce spune premierul Nicolae Ciuca

Nicolae Ciuca vine cu detalii despre subiectul ce ii framanta pe romani. Sunt sau nu bani pentru plata la timp pentru alocatii si pensii? Noile explicatii vin dupa ce fostul ministru al Muncii a avertizat ca nu vor mai fi fonduri suficiente. Sunt sau nu suficienti bani pentru pensii si alocatii: explicatiile premierului Nicolae Ciuca .

Raluca Turcan insista ca nu sunt bani de pensii. Noi declaratii

Raluca Turcan revine cu noi declaratii despre lipsa banilor de pensii si alocatii si spune ca adevarul in acest sens va iesi la iveala. Declaratiile au fost facute in Parlament, potrivit news. ro. Raluca Turcan, noi declaratii incendiare Realitatea este ca pare ca in dezbaterea publica sa fie cuvantul meu contra cuvantul altora. Adevarul va iesi .

Gabriela Firea anunta ce bani s-au dat la rectificare Ministerului Muncii: 2,7 miliarde lei pentru pensii, salarii si alocatii, 269 milioane lei pentru compensarea facturilor de energie si gaze naturale

Gabriela Firea, ministrul Familiei din Cabinetul Ciuca, a anuntat printr-o postare ce bani au fost alocati la rectificarea bugetara pentru Ministerul Muncii. Firea spune ca au fost alocate fonduri de peste 2,7 miliarde lei pentru Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale pentru asigurarea platii salariilor si alocatiilor, scrie News.

Firea: S-au alocat 2,7 miliarde de lei pentru pensii, salarii si alocatii si 269 milioane lei pentru compensarea facturilor la energie

Gabriela Firea, ministrul Familiei, a declarat vineri ca Ministerul Muncii a primit la rectificarea bugetara suma de2,7 miliarde lei pentru pensii, salarii si alocatii, plus 269 milioane lei pentru compensarea facturilor de energie. Suma este mai mare decat cea anuntata in cele doua proiecte de rectificare bugetara publicate pe site-ul MFP.

Florin Roman, replica pentru Raluca Turcan: Sunt bani de pensii si alocatii

Florin Roman, vicepresedintele PNL, a precizat, in urma afirmatiilor Ralucai Turcan, ca se exista bani pentru plata pensiilor si a alocatiilor, in cadrul sedintei de ieri a conducerii PNL, Turcan l-a acuzat pe Citu si .

Raluca Turcan: Ziua de astazi va dovedi caceea ce am spus este adevarat! Pensionarii vor avea de suferit

Raluca Turcan insista in continuare ca nu mai sunt bani pentru pensii: Ziua de astazi va dovedi ca este adevarat ceea ce am spus este adevarat!.

Calcule exclusive: Cati bani sunt necesari pentru plata pensiilor si salariilor in decembrie

Prioritatea 0 pentru viitorul Guvern este sa faca rost de bani. Antena 3 a facut toate calculele si a identificat ce sume sunt necesare pentru plata pensiilor si salariilor in decembrie.

Nicolae Ciuca, la prima sedinta a noului cabinet: Guvernul Romaniei condamnaorice fel de violenta impotriva femeilor

Premierul Nicolae Ciuca a condus prima sedinta de Guvern de la investirea Guvernului.

Nicolae Ciuca, in plenul reunit pentru investirea noului Guvern: Au fost persoane surprinse de alaturarea partidelor care compun coalitia. Au fost mai preocupate sa caute motivele care ne despart, decat motivele care ne apropie

Premierul desemnat, Nicolae Ciuca, a declarat joi in plenul reunit pentru investirea unui nou guvern, ca impreuna cu ministri propusi de PSD-PNL-UDMR, se angajeaza sa imbunatateasca situatia economica, sociala si sanitara a Romaniei. in legatura .

Nicolae Ciuca, primele declaratii dupa investire: Avem bani de pensii si salarii!

Nicolae Ciuca a facut, joi, primele declaratii dupa investire si a tinut sa precizeze ca statul are bani de pensii si salarii. Aceasta problema atat de spinoasa, care a starnit panica si ingrijorare in ultimele zile, va fi dezbatuta in sedinta de Guvern. Romania are bani pentru plata pensiilor si salariilor, a spus noul premier Nicolae .

watchshop.ro

actualitate, 01:05

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1658 seconds )