Libnet.ro
evomag.ro

06:01

NICUSOR DAN: Noul regulament de parcare pentru Bucuresti va fi lansat in scurt timp in dezbatere publica

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
NICUSOR DAN: Noul regulament de parcare pentru Bucuresti va fi lansat in scurt timp in dezbatere publica

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a declarat astazi ca in scurt timp va lansa in dezbatere publica noul regulament privind parcarile din Bucuresti, mentionand ca trebuie corectat dezechilibrul care vine din faptul ca exista parcari platite cu numar mic de locuri si un numar imens de spatii de parcare gratuite pe domeniul public. continuă pe Ziarul Bursa

carturesti.ro

Noul regulament de parcare pentru Bucuresti va fi lansat in scurt timp in dezbatere publica. Explicatia primarului general al Capitalei

Se va lansa in dezbatere publica noul regulament privind parcarile din Bucuresti, a declarat joi primarul Capitalei, Nicusor Dan, mentionand ca trebuie corectat dezechilibrul care vine din faptul ca exista parcari platite cu numar mic de locuri si un numar imens de spatii de parcare gratuite pe domeniul public.

Nicusor Dan propune infiintarea unui centru mobil de vaccinare antiCovid in Bucuresti

Primarul general, Nicusor Dan, propune Consiliului General al Municipiului Bucuresti CGMB) sa adopte in sedinta din 2 august un proiect de hotarare privind infiintarea unui centru mobil de vaccinare impotriva COVID-19. Proiectul Caravana mobila de vaccinare presupune infiintarea unui centru mobil pentru cetatenii municipiului Bucuresti care doresc sa fie imunizati cu unul dintre vaccinurile existente pe piata si nu prezinta contraindicatii de vaccinare in urma efectuarii triajului medical.

Nicusor Dan propune infiintarea unui centru mobil de vaccinare impotriva COVID-19 in Bucuresti

Primarul general, Nicusor Dan, propune Consiliului General al Municipiului Bucuresti CGMB) sa adopte in sedinta din 2 august un proiect de hotarare privind infiintarea unui centru mobil de vaccinare impotriva COVID-19.

Nicusor Dan propune o colaborare intre Primarie si Crucea Rosie

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, propune Consiliului General al Municipiului Bucuresti C.

Nicusor Dan propune CGMB infiintarea unui centru mobil de vaccinare impotriva COVID-19

Primarul general, Nicusor Dan, propune Consiliului General al Municipiului Bucuresti CGMB) sa adopte in sedinta din 2 august un proiect de hotarare privind infiintarea unui centru mobil de vaccinare impotriva COVID-19, potrivit Agerpres.

Nicusor Dan propune CGMB infiintarea unui centru mobil de vaccinare impotriva COVID-19

Primarul general, Nicusor Dan, propune Consiliului General al Municipiului Bucuresti CGMB) sa adopte in sedinta din 2 august un proiect de hotarare privind infiintarea unui centru mobil de vaccinare impotriva COVID-19.

Ciucu vrea sa normalizeze relatia cu Nicusor Dan. Cum vede starea coalitiei la Bucuresti

Coalitia a inceput deja sa scartaie in Capitala, este mult prea devreme ca acest lucru sa se intampl.

Ciucu: Coalitia scartaie in Bucuresti. Relatia lui Nicusor Dan cu PNL trebuie normalizata

Noul presedinte al PNL Bucuresti, Ciprian Ciucu, sustine ca vrea sa recladeasca increderea intre USR PLUS si Partidul National Liberal. Coalitia a inceput deja sa scartaie in Capitala, este mult prea devreme ca acest lucru sa se intample, a spus la RFI primarul Sectorului 6.

Ce spune Nicusor Dan despre situatia sobolanilor din Capitala. Primarul a tinut sa le faca precizari importante bucurestenilor

Situatia de astazi din Bucuresti este una fara precedent. Desi problemele sunt evidente, Primarul General Nicusor Dan neaga cresterea numarului de sobolani din sectoarele Bucurestiului. Totul a explodat dupa ce un locuitor din Bucuresti ar fi fost muscat de un sobolan. Bucurestiul invadat de sobolani Sobolani, sobolani peste tot, asta se intampla in anul 2021 .

O alta zona din Bucuresti unde ar fi aparut tantari purtatori ai virusului West Nile. Ce spune Nicusor Dan Cum se transmite virusul si care sunt simptomele

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, spune ca s-a intervenit in zonele Eroilor si Crangasi, unde recent au fost identificati tantari purtatori ai virusului West Nile, iar acestia au fost eliminati. El mai afirma ca exista informatii privind o alta zona din Bucuresti unde ar exista astfel de tantari, iar administratia locala este pregatita sa intervina cu tratamente.

actualitate, 06:01

watchshop.ro

ştirile zilei

evomag.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )