Libnet.ro
watchshop.ro

01:05

Nicusor Dan, dupa descinderea DNA la Primaria Capitalei: Nu e ceva iesit din comun. Sunt niste acte care tin de resurse umane

Adevărul Adevărul,
Nicusor Dan, dupa descinderea DNA la Primaria Capitalei: Nu e ceva iesit din comun. Sunt niste acte care tin de resurse umane

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat, joi seara, ca a predat DNA documente legate de resurse umane, semnand procesul verbal de predare in calitate de conducator al institutiei. Nu e ceva iesit din comun, afirma Nicusor Dan, precizand ca prima data i-a fost mai greu la perchezitii, cand a fost sunat de Politie la 6 dimineata. continuă pe Adevărul

Nicusor Dan, dupa descinderea DNA la Primaria Capitalei: Nu e ceva iesit din comun. Sunt niste acte care tin de resurse umane. Le-am dat, tocmai am semnat procesul verbal

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat, joi seara, ca a predat DNA documente legate de resurse umane, semnand procesul verbal de predare in calitate de conducator al institutiei. Nu e ceva iesit din comun, afirma Nicusor Dan, relatand ca prima data i-a fost mai greu la perchezitii, cand a fost sunat de Politie la 6 dimineata.

Biroul lui Nicusor Dan, perchezitionat de DNA. Ce se intampla chiar acum la Primaria Capitalei

Tensiuni uriase la sediul Primariei Capitalei dupa ce procurorii DNA au descins in biroul lui Nicusor Dan. Potrivit primelor informatii, primarul nu cunoaste motivul perchezitiilor, acesta fiind intrerupt in timpul unei conferinte de presa pe care o sustinea pe tema grevei STB. Ce se intampla acum in sediul Primariei Bucuresti UPDATE: Primarul Capitalei a confirmat .

Perchezitii DNA la Primaria Capitalei si la doua institutii din subordine Reactia lui Nicusor Dan

Procurorii DNA fac joi perchezitii la Primaria Capitalei si la doua institutii din subordine, primarul Nicusor Dan spunand ca anchetatorii au mers si in biroul sau pentru a-l anunta ca au mandat sa ridice documente.

Nicusor Dan: Extindem procesul de digitalizare in Primaria Generala. Se va folosi Sistemul de Management al Documentelor si Fluxurilor de Lucru

Primarul general al Capitalei Nicusor Dan a anuntat ca va fi extins procesul de digitalizare in PMB, iar de luni toate directiile din primarie vor folosi Sistemul de Management al Documentelor si Fluxurilor de Lucru.

Nicusor Dan, dupa greva STB: Maine dimineata, cine nu va iesi o sa raspunda. Plangerea penala este deja depusa

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat ca hotararea judecatoreasca privind suspendarea grevei STB este definitiva si cine vineri dimineata nu va iesi pe traseu, la munca, va raspunde. O plangere penala a fost deja depusa, anunta edilul care mai subliniaza ca vinovatul principal pentru aceasta situatie este liderul de sindicat.

Nicusor Dan, dupa suspendarea grevei de TMB: Sper ca niciun sindicalist controlat politic nu va sfida o decizie a instantei si va incita in continuare la greva

Nicusor Dan a anuntat, dupa suspendarea grevei de Tribunalul Bucuresti, ca este deschis la dialog cu reprezentantii STB, dar in acelasi timp a avut un avertisment la adresa lui Vasile Petrariu, social-democratul care este si lider de sindicat.

Perchezitii DNA la Primaria Capitalei |Nicusor Dan sustine ca nu cunoaste motivul

Procurorii DNA a descins in biroul primarului Capitalei, chiar in timp ce Nicusor Dan se afla la conferinta de presa pe tema grevei din transportul in comun.

NICUSOR DAN: Extindem procesul de digitalizare in Primaria Generala

Primarul general al Capitalei Nicusor Dan a anuntat ca va fi extins procesul de digitalizare in PMB, iar de luni toate directiile din primarie vor folosi Sistemul de Management al Documentelor si Fluxurilor de Lucru.

DNA cerceteaza caracatita din Primaria Capitalei. Noi date exclusive dupa descinderea procurorilor

Avem detalii exclusive din ancheta procurorilor la Primaria Capitalei, acolo unde acestia suspecteaza ca ar fi avut loc fapte de coruptie. Potrivit surselor Antena 3, sunt vizati mai multi consilieri personali ai lui Nicusor Dan si numirile acestora in functie.

DNA, in biroul lui Nicusor Dan. Ce vizeaza ancheta procurorilor

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) perchezitioneaza biroul primarului general al Capitalei, Nicusor Dan. in cadrul conferintei de presa organizate in contextul grevei de la Societatea de Transport Bucuresti STB), edilul-sef a afirmat ca, in acel moment, procurorii DNA efectuau perchezitii in Primaria Capitalei, verificand chiar si biroul sau. primarului Capitalei. Ancheta DNA ar viza departamentele .

carturesti.ro

actualitate, 01:05

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
adblock
Confidenţialitate | Contact Sitemap
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1499 seconds )