Libnet.ro
watchshop.ro

01:06

Nou record pentru cresterea preturilor producatorilor industriali din Statele Unite

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Nou record pentru cresterea preturilor producatorilor industriali din Statele Unite

Preturile producatorilor industriali PPI) din Statele Unite au continuat sa creasca in luna septembrie 2021, cu un ritm lunar de 0,5%, care a fost insa sub asteptari si in temperare usoara dupa avansul lunar de 0,7% din august si cel de 1% din iulie si iunie. continuă pe Ziarul Bursa

Un nou record pentru Bansky: Cu cat s-a vandut o lucrare a artistului distrusa in urma cu trei ani

Girl with Ballon, devenita dupa distrugerea partiala de acum trei ani Love is in the Bin, a fost adjudecata, joi, la Londra, pentru 18,6 milioane de lire sterline 21,8 milioane de euro), un nou record pentru artistul britanic Banksy.

Fata cu balon, lucrarea lui Banksy partial distrusa, pret record de 18,6 milioane de lire sterline

La trei ani dupa ce a provocat senzatia prin autodistrugerea partiala a operei sale The Balloon Girl, pictura a fost vanduta joi cu 18,6 milioane de lire sterline 21,8 milioane de euro) la licitatie la Londra, un nou record pentru artistul britanic, scrie AFP.

Environ: educatia ecologica si punctele de colectare accesibile sunt solutiile pentru cresterea ratei de colectare a deseurilor electrice

Potrivit studiilor europene, circa 11 dintr-un total de 72 de echipamente electrice care se regasesc intr-o gospodarie, nu sunt utilizate fie pentru ca sunt vechi, fie pentru ca sunt nefunctionale ori pur si simplu nu sunt necesare. Din totalul deseurilor de echipamente electrice si electronice DEEE) generate in 2019 la nivel mondial, doar 17. 4% au .

Virgil Popescu: Suntem dispusi sa ne punem la masa si sa gasim impreuna cea mai buna solutie pentru plafonarea preturilor la energie. Daca nu se rezolva in Parlament, noul Guvern va da sigur aceasta OUG (VIDEO)

Virgil Popescu, ministrul interimar al Energiei, le-a transmis celorlalte partide parlamentare, miercuri seara, pe B1 TV, ca liberalii sunt dispusi sa se aseze la masa si sa gaseasca solutia optima pentru plafonarea preturilor la energie.

Un nou asigurator pentru Comitetul Olimpic si Sportiv Roman. La ce valoare se ridica contractul semnat

Comitetul Olimpic si Sportiv Roman a incheiat miercuri un parteneriat cu Allianz Tiriac in urma caruia sportivii olimpici romani beneficiaza de polite de asigurare in valoare totala de 24 de milioane de euro. in urma semnarii parteneriatului vor fi asigurate si bunuri aflate in patrimoniul COSR, precum bazele de antrenament. Astazi marcam inceputul unui parteneriat .

Rusia a inregistrat un nou record de decese din cauza COVID-19

Rusia a raportat miercuri, pentru a doua zi consecutiv, un numar record de decese asociate COVID-19, potrivit Reuters.

Importurile de electricitate ale Romaniei au ajuns la un nou record, foarte aproape de capacitatea maxima, dupa deconectarea Unitatii 2 de la Cernavoda

Romania a importat, joi, peste 2. 600 de MW, reprezentand un record istoric, pe fondul deconectarii automate a unui reactor nuclear de la Cernavoda, arata datele Transelectrica, analizate de Agepres.

Proiect pentru scaderea preturilor la energia electrica si gaze naturale, depus la Parlament

Deputatii USR Cristina Pruna si Claudiu Nasui depun, marti, un proiect de lege care propune cinci masuri menite sa scada facturile la energie electrica si gaz pentru consumatorii casnici si IMM-uri. Printre acestea sunt scaderea TVA de la 19% la 5% si abrogarea accizei aplicate energiei electrice.

carturesti.ro

actualitate, 01:06

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2398 seconds )